IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

29 март 2021 16 30

Астрологична прогноза за периода 29 март – 4 април

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 29 март – 4 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще са благоприятни и ще можете да редувате полезното с приятното, да разпределите времето си между работата, грижата за близките и личните предпочитания. В никакъв случай не отлагайте важните неща за „по-късно“. Ще си направите лоша услуга. Силите ще ви стигнат за всичко, ако сте последователни и не се съмнявате във възможностите си. Финансовите наличности ще са пряко свързани с трудолюбието и старанието ви.

Телец

Събитията ще са динамични и съществената ви задача ще е да се ориентирате бързо в обстановката, да отделите главното от второстепенното. Със сигурност ще сте доста ангажирани, но това не означава, че заради работата трябва да жертвате чувствата или интересите си. За никого не е тайна, че всичко прекалено е вредно. От вас зависи да не повтаряте старите грешки и да усвоите нови знания. В последния ден на стария месец и първия ден на новия не е желателно да се занимавате с уреждане на финансови и имуществени въпроси.

Близнаци

В последните дни на текущия месец е желателно да създадете ред около себе си. Отървете се от старите и ненужни вещи. Подредете дома си и работното място. Внесете нещо ново, макар и дребно, в обстановката, за да посрещнете новия месец с ведро настроение. Успоредно с това се освободете от мрачните мисли и мъчителните спомени, които ви зареждат със съмнения, понижават тонуса и проникновението ви. Не отказвайте помощ, когато ви помолят. Ще сте по-ефективни в екипните, отколкото в индивидуалните дейности. Не се очакват сериозни финансови сътресения. Скъпи вещи купувайте, само ако предварително сте заделили средства за тях.

Рак

Една от лошите черти на характера ви е, че понякога сте твърде мнителни без основателна причина. Хрумне ли ви натрапчива мисъл, сте в състояние да я подмятате в ума си дълго и мъчително с ясното съзнание, че ви пречи, лишава ви от мотивация, вдъхновение и по инерция започвате да правите грешки, които ви ужасяват. Ако и през тази седмица се хлъзнете по същата наклонена плоскост, всичките ви замисли ще останат в сферата на дискусиите. Ако обаче преодолеете инерцията, гарантирано ще напреднете в професионалната йерархия или пък ще се устроите на по-добра работа. С финансовите въпроси се занимавайте самостоятелно. Чуждите съвети повече ще навредят, отколкото да помогнат. Интуицията ще ви подскаже правилното решение на сложни казуси.

Лъв

Началото и краят на седмицата ще са обещаващи и окуражаващи. През първите дни събитията напълно ще отговарят на очакванията ви, но си имайте едно наум, че след това ще се наложи да се справите с различни затруднения, за които може да не сте напълно подготвени. Няма място за паника. Проявете принципност. Във ваш интерес е да се придържате към разбиранията си, а не да се опитвате да угодите на околните. Ще се измъкнете от конфликтните ситуации, ако не оставяте нещата на самотек. В края на седмицата е възможно да получите допълнителен приход, интересен подарък или пък да намалите разходите си, купувайки нещо на по-ниска от предварително определената цена. При всички случаи ефектът върху финансовото ви състояние ще е положителен.

Дева

В началото на седмицата може да останете с впечатление, че някой умишлено ви „слага прът в колелата“. Ще се налага да преодолявате дребни и абсолютно нелогични затруднения. Търсете нестандартни решения, вместо да си задавате въпросите „как“ и „защо“, на които така или иначе няма да намерите смислен отговор. След сряда напрежението ще спадне и обстановката ще се успокои, но това няма да е случайност, а логичен резултат от активните ви действия. Тогава ще си дадете сметка, че даже неприятните събития малко или много са ви от полза. За подписване на важни документи с дългосрочен ефект, откриване на банкови сметки и реализация на валутни операции са подходящи последните дни на седмицата. Преди това направете точен и обективен анализ на финансовото си състояние.

Везни

Нечие поведение или изказване ще се отрази зле върху настроението ви в началото на седмицата. Ще е изключително вредно, ако вместо да подминете предизвикателството, се потопите в мрачни мисли и позволите на меланхолията да унищожи вдъхновението ви. Ефективен начин за повишаване на настроението са спортните занимания. Няма да сгрешите, ако ежедневно отделяте някоя и друга минута за спорт. През втората половина на седмицата може да се наложи да предприемете кратко пътуване. Не го отлагайте, дори да не се чувствате напълно подготвени. Ще постигнете крайната цел и като допълнение ще създадете нови приятелства. С допълнителни занимания се заемайте само след предварителна и твърда уговорка за очаквания финансов еквивалент. Не взимайте ипотечни заеми и не купувайте скъпи вещи.

Скорпион

Едно от условията за успех през тази седмица е да се придържате към предварителните си планове. Отношението на околните към вас ще е изключително мило. Ще се допитват до мнението ви, ще ви търсят за помощ, но и ще се отзовават на молбите ви, когато ви е нужно съдействие. Професионалните ви постижения ще получат висока оценка и ще установите, че сте доста популярни сред колегите си от бранша. На моменти ще се налага да приемате и допълнителни задачи, но при правилно разпределение на приоритетите едва ли ще ви затруднят. За уреждане на сложен финансов въпрос ще ви помогне споделен преди време приятелски опит. Възползвайте се, но без да обсъждате затрудненията си.

Стрелец

Преживяванията ще са разнообразни, динамични, на моменти изтощителни. Текущите практически и интелектуални занимания няма да ви затруднят толкова, колкото емоционалните пориви, с които са свързани. Понякога приемате твърде лично чуждите неволи и се натоварвате с грижи, които не са ви по силите, а крайният ефект е, че работоспособността ви намалява. Определете си подходящо за вас темпо още в началото на седмицата и се опитайте да го спазвате. Разпределяйки равномерно силите си ще избегнете резките пристъпи на умора. Елиминирайте рисковете от всякакъв характер, особено пък финансовите. Колкото и обещаваща да ви изглежда дадена сделка, със сигурност ще се окаже губеща.

Козирог

Новият месец за представителите на вашия знак ще е и ново начало. Ще можете да предприемете действия за осъществяването на промяна, която от доста време обмисляте. Интересното е, че следващите събития ще се случат по „ефекта на доминото“. Първата реформа ще предизвика друга, а тя пък – следващата. За някои от тях няма да сте готови, няма да сте ги предвидили, но това не значи, че те ще са излишни. Приемете фактите такива, каквито са, адаптирайте действията си и се въздържайте от импулсивни решения. Не позволявайте на успехите да замъглят мисълта ви. Със сигурност ще се наложи да се занимавате с нещо абсолютно непознато, за което нямате опит до момента. Действайте смело, ще се окаже устойчив източник на допълнителни приходи.

Водолей

Вдъхновението ви ще е в пряка връзка с личните отношения. Колкото по-приятелска и дружелюбна е средата, в която се намирате, толкова по-оригинални ще са хрумванията ви. Ако на работното място имате проблеми с колегите, то постарайте се да сте по-често в обкръжението на любимите си хора. Усещането за разбиране, съпричастност, готовност за помощ от страна на близките ще е напълно достатъчно, за да ви осигури оптимистично настроение и висока работоспособност. Ако сте решили да промените методите на работа, направете го. Резултатите ще са обнадеждаващи. Допълнителни приходи ще получат представителите на вашия знак, които преди време са инвестирали в повишаването на собствените си знания и умения. В усвояването на чужд език, нов софтуер, занаят. Проявата може да е свързана и с пътуване в непознат район.

Риби

Каквито и промени да обмисляте, реализирайте ги бавно, поетапно и по възможност без външна намеса. В случай, че са свързани с работното ви място, преценете ефекта в дългосрочна перспектива. Мислете не само за очакваните приходи, но и за разгръщането на потенциала, за стабилизирането на авторитета си. Ако пък засягат личния ви живот, съобразете се с компромисите, които може да се наложи да правите. Интелектуалните занимания ще ви доставят истинско удоволствие за разлика от рутинните, които изпълнявате по задължение. Приходите ви ще са без промяна. Ако получите нещо допълнително ще е или заплащане на направена преди време услуга, или пък икономия от покупка с голямо намаление.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари