IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как зодиите оправдават раздялата

2 октомври 2021 19 30

Кога приключват отношенията си

Снимка: Istockphoto

Всяка зодия има своите особености. От това, което обича, цели в живота си, до начина по който обича другите и се разделя с тях. Водени от личната си философия, представителите на отделните знаци в зодиака, имат различни приоритети и те често се отразяват на връзката им и желанието им да се измъкнат от такава. Ето как го прави всеки от тях:

Овен

„Срещнахме се в грешното време“

Този знак вярва, че животът му е изпълнен с динамични и важни неща. Овните трудно се обвързват от страх, че може да изпуснат нещо по-добро и хубаво. Затова очаквайте от тях в даден момент колебание и желание за раздяла, особено ако им стане скучно в една връзка. Те винаги гонят новото, приключението.

Телец

„Съжалявам, но не виждам бъдещето си с теб“

Телците са директни и винаги мислят далеч в бъдещето. Те приоритизират живота си така, че да им е удобно и спокойно. И ако в даден момент връзката им стане по-предизвикателна, губят картината за общо бъдеще и са готови да зарежат половинката си.

Близнаци

„Няма я искрата“

Близнаците търсят вълнението и силните емоции. Уви, в една връзка те могат трудно да се задържат дълго време, особено след като мине опиянението от влюбването. Често представителите на този знак губят бързо интерес и скачат в следваща връзка.

Рак

„Не мога да забравя бившия/бившата си“

Раците са много емоционални. Ако ви кажат подобно нещо, то има голяма вероятност да е вярно. За разлика от други зодии, те инвестират на 100% от себе си във всяка връзка и затова раздялата за тях е трудна и бавна. Ако бързо влязат в друга връзка има шанс да не са готови и още да страдат по бившия/бившата.

Лъв

„Дърпаш ме назад, не мога да го позволя повече“

Лъвовете обичат силно. Но също така притежават силата да обърнат гръб на връзката си, ако не е задоволителна. Те постоянно изискват развитие в отношенията си и като цяло във всички сфери на живота си. Така че ако преценят, че са в застой, ще поискат раздяла.

Дева

„Имам нужда от време за себе си и работата си“

Перфекционисти по душа, Девите търсят съвършенството във всичко. Това често ги кара да се обърнат към себе си и да търсят поле за развитие. Те никога нямат достатъчно лично пространство и ако случайно това се отрази и на работата им са готови да пожертват личния си живот.

Везни

„Не си ти, проблемът е в мен“

Везните обичат това клише, за да приключат връзката си. Те не обичат да се конфронтират и предпочитат да поемат вината, без значение дали е тяхна или не. Истината е, че техният дискомфорт в една връзка може да е причинен от всичко, но те рядко изпадат в детайли, защото това предполага сериозни разговори и наранени лица.

Скорпион

„Заслужаваш нещо по-добро от мен“

Скорпионите трудно се доверяват. Те ще ви подлагат на тестове и ще се съмняват във вас до последно. Но вместо да ви споделят за това, ще направят така че вие сами да се отдръпнете от тях, ако се „провалите“ в тяхната глава.

Стрелец

„Искам да съм сам/а повечето време и на практика искаме различни неща“

Най-важното за Стрелеца е неговата свобода. Той обича да се плъзга по повърхността и да се забавлява. Дори във връзката всичко да е наред, ако се почувства „вързан“ той ще апелира за повече свобода.

Козирог

„Вече имам прекалено много неща на главата“

Да, това можете да чуете от Козирога по време на спор, защото той вече се опитва да се измъкне от връзката. Дали ще ползва работата или други лични проблеми за оправдание, няма значение. Единственото, което го вълнува, е да има подреден живот и да гони приоритетите си. Ако към момента връзката не е сред тях, не очаквайте такава от него.

Водолей

„Не съм готов/а“

Трудно ще видите Водолей в сериозна и дълга връзка. Те държат много на независимостта и свободата си. Не искат да се обвързват, освен ако не са безумно влюбени. Така че ако нещата стават сериозни, а те още не са уцелени сериозно от Купидон, ще прекратят връзката.

Риби

„Мисля, че те обичам, но не съм сигурен/на“

Рибите са много колебливи. Емоциите винаги взимат връх и те не могат да вземат решение. Те са мили и чувствителни, но се лашкат ту наляво, ту надясно. Затова дори в личен план никога не са сигурни дали са с точния партньор и трудно се задържат в дълги връзки, освен ако са притиснати от обстоятелствата, които им отнемат правото на решение в тяхната глава.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари