IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

5 април 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 5 – 11 април

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 5 – 11 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще е много полезно, ако осъзнаете факта, че през тази седмица типът на преживяванията ще зависи изцяло от вас. Настроението ви ще е нестабилно, но можете да сте както най-добрите приятели, така и най-ожесточените врагове сами на себе си. В дъното на всяка неприятност ще е невъздържаното ви поведение и неувереност, съчетана с мнителност. Ако се опитате да поддържате конструктивен диалог с околните, не настоявате на своето и не повишавате тон при всяко несъгласие с мнението ви, със сигурност ще си спестите сериозни и при това комплексни проблеми.

Телец

Придържайте се към едно важно правило през тази седмица: бъдете себе си. Ще се налага да правите избор от различни варианти в различни направления, като приоритетни ще са финансите и любовта. Бъдете искрени с хората, които обичате. Те ви харесват такива, каквито сте. Мислете за бъдещето, мечтайте, споделяйте мечтите с близките си и обмисляйте предложенията им. Със сигурност ще ви подскажат как да синхронизирате желанията с възможностите, да стабилизирате позициите и да повишите приходите си, макар и не веднага.

Близнаци

Едно от нещата, които не можете да понасяте е еднообразието. Нужна ви е динамика, за да се мотивирате, обаче събитията през тази седмица съвсем няма да са динамични. Напротив, всичко ще се случва спокойно, предвидимо и без сътресения. Приемете го като прекрасна възможност за справяне с проблемите от личен характер. След като на работното място няма да има дразнения и дразнители или, ако ги има, ще са в рамките на търпимото, значи ще можете да разгърнете максимално потенциала си за уреждане на противоречията с близките. Ефектът ще надмине очакванията ви.

Рак

Енергетиката ви ще е нестабилна и мисълта, че може да не ви стигне времето или пък да не се справите с някоя задача по най-добрия възможен начин, определено ще се отрази зле и на настроението ви. Всъщност, усещането ви ще е лъжовно. В състояние сте да се справите с всичко, с което се заемете, стига да разпределите правилно приоритетите си и да не се опитвате да правите няколко нововъведения едновременно. Не мислете само за себе си, включвайте в плановете и хората от обичайното ви обкръжение. Те с удоволствие ще ви помогнат, ако ги помолите любезно и не се държите високомерно. Оставете незначителните занимания за края на седмицата.

Лъв

Има моменти, в които човек се чувства така, сякаш се върти в „омагьосан кръг“. Събитията се повтарят по един и същ начин и крайният резултат, независимо от усилията, не се различава от предишния. Повторението на грешките наистина е досадна ситуация, особено ако влачи след себе си финансови загуби. Почувствате ли се в такъв „капан“, значи трябва да промените нещо. Не си създавайте врагове. Не рискувайте с действия, които биха навредили на здравето или парите ви. Не се впускайте в любовни авантюри, които може да създадат всички описани неприятности заедно. И най-важното, не бързайте. Съобразявайте се с обстоятелствата, няма да съжалявате.

Дева

Податливи сте на въздействие и е във ваш интерес през тази седмица да работите и да взимате решенията си самостоятелно. Всеки съвет, особено онези, които не сте поискали, ще се окаже повече от вреден. Мнението на околните ще е различно от вашето, но това не е доказателство, че вашето е погрешно. Напротив, може би те не разполагат с информацията, която вие имате и се заблуждават. В състояние сте да съчетаете опита с интуицията си по най-правилния начин и да преодолеете всички препятствия по пътя си. Обучение, което сте преминали преди време, ще се окаже изключително полезно в текущата ви работа.

Везни

Ще има от какво да сте доволни през тази седмица. В началото ще получите висока оценка за постигнатите до момента резултати. Проект или дейност, в която сте вложили и усилия, и въображение ще впечатли даже конкурентите ви или хора, които най-малкото не са в списъка на симпатизантите ви. Комплиментите ще ви окуражат, ще ви мотивират, ще ви помогнат да създадете равновесие между мислите и чувствата си. След като го направите, ще сте достатъчно спокойни, за да се справите и с неяснотите от личен характер.

Скорпион

Подхождайте към всяка нова дейност внимателно, отговорно, но и без излишен страх. Няма проблем, на който да не намерите решение, стига да го анализирате задълбочено, отчитайки наличните ресурси и най-вече ограниченията, наложени от нормативната уредба. Много по-често ще се натъквате на нежеланието на различни държавни инстанции да ви съдействат, отколкото на умишлени пречки, създавани от неприятелите ви. Не вярвайте на обещания и не купувайте вещи, в чиято необходимост не сте убедени, независимо че цената може да е доста изгодна. Най-добър помощник през тази седмица ще е прословутата ви прозорливост.

Стрелец

Ще се убедите, че твърдението: успехът е на страната на смелите, е абсолютна истина. Колкото по-активно участвате в екипната работа през тази седмица, толкова по-висока оценка, а и приходи ще получите. Ефектът от старанието ви ще е разнопосочен. Ще подобрите организацията на времето, с което разполагате. Ще подобрите позицията си в служебната йерархия или пък условията на труд. Леко ще повишите приходите си. И накрая, но не на последно място, ще сте доста по-убедителни и ще изгладите някои сблъсъци от личен характер. Опитайте се да не променяте плановете си в последния момент и да не рискувате с каквото и да било.

Козирог

Наблюдавайте внимателно поведението на околните. Ще забележите детайли, които до момента са ви убягвали, но са важни. Някои хора ще ви разочароват, други пък ще ви вдъхновят. И в двата случая вие ще сте в печеливша позиция, защото ще научите различни новости и ще можете да предприемете промени, които по някакви причини сте отлагали. Една от истините, която ще осъзнаете ясно, а може би в известен смисъл и болезнено е, че не бива да се престаравате. Че желанието ви да сте перфектни, всъщност понякога предизвиква неодобрение. А другата е, че рано или късно, трудолюбието и саможертвата получават заслужената оценка.

Водолей

Събитията през тази седмица ще са странни и едновременно с това доста забавни. Почти непрекъснато ще попадате от една комична ситуация в друга. Интересното е, че те ще са нелогични, ще ви изваждат от рамките на динамичния ви стереотип, но в никакъв случай няма да ви навредят. И като се има предвид, че вие сте любители на предизвикателствата, най-вероятно ще сте доволни от случващото се. Ще сте по-малко ангажирани от обикновено, но пък приходите ви няма да пострадат от липсата на заетост. Не се изкушавайте да се занимавате с няколко неща едновременно. Както знаете, „който седи на два стола, пада на земята“. Действайте с умерена активност, умерено въображение и най-вече с умерен оптимизъм.

Риби

През първите няколко дни от седмицата ще се наложи да бързате. Да променяте една дейност с друга със светкавична скорост, даже да правите няколко неща едновременно под въздействието на външни фактори. Пристъпите на умора, а и на тревога ще зачестят, като грижите ви ще идват не само с необичайно голямото количество текущи задължения, а и със сериозен проблем, свързан с някого от близките ви. В края на седмицата напрежението постепенно, но устойчиво ще започне да спада и то до степен, в която може да ви се стори, че буквално бездействате. Реално няма да е така и не е желателно сами да си създавате занимания от типа „прехвърляне от пусто – в празно“, само за да се чувствате полезни. Вместо това, възстановете силите и структурирайте предстоящите дейности. Ще ви е нужно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари