IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: От какво сте обсебени?

15 април 2021 17 30

Манията ви според вашата зодия

Istock

Всички ние имаме определени мисли, склонности и идеи, които понякога буквално ни обсебват. Някои хора са обсебени от желанието си за нови вещи, дрехи, бижута, устройства, пари и т. н. Други се вманиачават на тема ред и дисциплина, трети пък отиват твърде далеч в желанието си винаги да са център на вниманието.

Въпросните мании много често са обвързани с характеристиките на 12-те зодиакални знака. Така че, разберете коя е вашата най-типична мания, базирано на вашата зодия:

Овен

Хората от зодия Овен са обсебени или от себе си, или от желанието си да откриват нови неща и да покоряват нови върхове. Те са смели, енергични, инициативни и винаги готови да поемат рискове. Те са малко вманиачени в желанието си да изживеят живота си ярко, пълноценно, интересно и смислено и да оставят видима диря след себе си.

Телец

Телците обичат да водят луксозен, бляскав начин на живот и затова най-често са обсебени от мисълта за постигане на финансов просперитет. Без значение какво им се случва в живота, те винаги се целят нависоко и мислят мащабно. За тях успехът си заслужава само ако е подплатен с много пари. Не ги интересуват толкова много славата и/или почестите, колкото материалната страна на нещата.

Близнаци

Близнаците са обсебени от своята любознателност към света и най-вече към непознатите неща. Те често се вманиачават в разгадаването на мистерии и получаването на отговори, които да задоволят любопитството им. Освен това те са склонни да се вманиачават на тема здраве и спорт, както и на тема покупки на нови технологични устройства за комуникация.

Рак

Раците са твърде съпричастни към всички хора в живота си. Те все искат да се грижат и да глезят другите. И така, те често се обсебват от желанието си да разрешават всички проблеми в живота на своите близки и не чак толкова близки хора. Понякога представителите на този знак са толкова обсебени от проблемите на другите хора, че не виждат тези в собствения си живот.

Лъв

Лъвовете държат да бъдат в центъра на вниманието, където и да отидат. Те са обсебени от мисълта, че трябва да спечелят чуждото обожание, обич, уважение и възхищение на всяка цена. Често се вманиачават толкова много в усилията си да насочат вниманието на всички към себе си, че са склонни на крайности. Включително предизвикването на преувеличени скандали и излишна драма.

Дева

Девите са обсебени от желанието за съвършенство и прецизност към детайла. Те искат да направят всичко абсолютно перфектно и безупречно. Това ги прави да изглеждат дребнави и досадни в очите на другите. Понякога Девата е толкова фиксирана в малките подробности, че не може да види голямата картина на нещата. Девите лесно се вманиачават на темите чистота, ред и дисциплина.

Везни

Везните са олицетворение на баланса и необходимостта от изящество. Те са обсебени от създаването на спокойна и красива среда около себе си и разбира се – на перфектна хармония. Тази тяхна мания за постигането на мир, спокойствие и определена естетика, често ги принуждава да правят компромиси с някои важни неща в живота си, включително и във взаимоотношенията си.

Скорпион

Скорпионите са доста смели, но много напрегнати, недоверчиви и мнителни хора. Те не могат да понасят лъжите и вечно се съмняват в лоялността на хората в живота си. Тъй като те изискват 100% честност от близките си, Скорпионите много често се обсебват от мисълта, че ще станат жертва или на предателство, или на изневяра, или на някаква друга измама.

Стрелец

За Стрелците е характерно да бъдат обсебени от мисълта за нови познания и философски прозрения. Те са убедени, че трябва да обиколят света, че трябва да натрупат интересни преживявания и много вълнуващи спомени. Те на всяка цена искат да направят живота си по-позитивен, весел и усмихнат, но също така имат нужда да натрупат определено ниво на мъдрост.

Козирог

Тези хора са задвижвани от вътрешна мотивация и силна амбиция. Те задължително искат да постигнат успех в живота си и затова най-често са обсебени от своите мечти в професионален план. Понякога Козирозите се обсебват и от целите на членовете на семейството си (деца, съпруг и др.), насочвайки и/или прехвърляйки всичките си амбиции към тях.

Водолей

Интелигентните, оригинални и ексцентрични Водолеи са с най-филантропско мислене в зодиака. Те често са обсебени от това да помагат на нуждаещите се и да се опитват да направят живота им по-добър. Другата характерна мания на представителите на този знак е необходимостта им да се бунтуват срещу статуквото.

Риби

Креативните Риби са обсебени от това да слушат шестото си чувство и да живеят според това, което вътрешният глас им диктува. Те са добри, чувствителни и състрадателни хора, които обаче никога не действат според здравия си разум или пък от свръхемоция. Те винаги правят нещата по интуиция и затова понякога изглеждат леко заблудени в очите на друите хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари