IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодии не се понасят и са в постоянен конфликт?

20 април 2021 17 30

Вижте всеки знак към кого не проявява толерантност

Снимка: Istock

Всеки знак има характерни и специфични черти, които влизат в конфликт с друг от зодиака. Какво показват картите на звездите и техните планети за тези отношения? Вижте кои зодии са в постоянен конфликт, според астролозите на Elle, както и примерите сред звездите.

Овен

Огненият характер на Овена е най-безкомпромисният сред всички в зодиака. Неслучайно зад този знак стои Марс. Според статистиката, най-враждебните отношения на представителите на тази зодия са с Телец, Везни и Стрелец. В първите два случая Марс влиза в опозиционно отношение с управляващата планета на Телец и Везни – Венера. Представителите на тези две зодии леко завиждат на способността на Овните да постигнат целите си лесно.

Телец

Естетите от тази зодия се стремят към комфорт във всички области на живота си, защото основното за тях е да се наслаждават и да сведат до минимум всички неудобства. Затова са на нож със Скорпионите, които могат да ги раздразнят във всеки един момент с тяхната склонност към фатализъм.

Близнаци

Близнаците се отличават като интелектуалци и винаги привличат вниманието, защото Меркурий отговаря за тях – планетата на комуникацията и новите знания. С тези хора винаги има теми за разговор. Но понякога Близнаците изглеждат арогантни, защото разчитат на силата на своя ум и талант. И не пропускат да го демонстрират и налагат. Това често докосва чувствителните струни на Скорпионите, което води до продължителни конфликти.

Рак

Знакът е под контрола на Луната, която дава на представителите на тази зодия чувствителност, привързаност към семейството и силна интуиция. Въпреки факта, че Раците се считат за добри психолози, те често се отличават със силна обидчивост, което води до дълги и продължителни конфликти. Най-често с представителите на Дева, които според водния знак са критични и досадни.

Лъв

Представителите на този знак се отличават с великодушие, но и властен нрав. Но пък въпреки самоуверения си и доста често егоцентричен вид, Лъвовете имат чувствителен характер. Те трудно „мелят брашно“ с Овните и това едва ли е изненада – и двете зодии са свързани с елементите на огъня, искат да управляват и не обичат, когато са контролирани.

Дева

Представителите на този знак въплъщават принципите на реда, победата на ума над чувствата и самодисциплината. Девите смятат, че виждат повече от другите заради своя стремеж към детайлност и вроден интелект. Зад Девите стои планетата Меркурий и нормално те се отличават с общителност и знания. Те имат неприятни взаимоотношения с представителите на зодиите Овен и Лъв, които обичат да командват и да се налагат.

Везни

Представителите на тази зодия се отличават с дипломатичност и добродушие. Те са под контрола на Венера (като Телец), която формира жаждата за красота и им помага в творчеството и изкуството. Заслужава да се отбележи, че поради тяхната честност и вътрешна свобода, Везните намират общ език с почти всички знаци. Най-често имат проблеми в комуникацията с Овен – опозиционния знак на Везни.

Скорпион

Природният магнетизъм, високата сексуалност и издръжливост правят представителите на тази зодия едни от най-атрактивните в зодиака. Те се открояват и като най-амбициозните. Зад тях стои Плутон, най-мощната планета, която им помага да доведат до края всяка своя цел. Любопитното е, че най-трудно те общуват с хората от собствения им знак.

Стрелец

Харизматични лидери и ентусиазирани да променят света, Стрелците имат много и разнообразни интереси и почти винаги постигат своите цели. Юпитер, който е отговорен за този знак, им дава огромно богатство, широко мислене и нестандартност, което позволява на Стрелеца да постига успех. Най-често тези хора имат разногласия с Близнаци, причината – Стрелецът е раздразнен от непоклатимото самочувствие и вътрешната им свобода.

Козирог

Хората, родени под знака на Козирог, съчетават жизнеността и желанието за добър резултат във всичко. Целенасочеността и отговорността ги прави едни от най-успешните хора, въпреки че те постоянно уверяват, че за тях най-важно е семейството им. Козирозите не са конфликтни хора, не обичат да губят времето си с кавги. Те най-често губят търпение с непоследователни и безотговорни хора, които често са представители на въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни.

Водолей

Закриляни от Уран, представителите на тази зодия минават за най-оригиналните и революционерите в зодиака. Хора, откриващи нови хоризонти за света. Водолеите винаги остават верни на себе си, те се отличават с вътрешно чувство за свобода, което разпространяват като вяра. Тези хора са известни със своята ниска степен на критичност, която несъмнено привлича голям брой почитатели, които са готови да ги следват в шантавите им идеи. Водолеите имат проблем с Девите.

Риби

Дипломатични, романтични и със силна интуиция. Това са Рибите. Тези хора внимателно оформят кръга на своите приятели, претеглят всяка дума и никога не се втурват с главата напред в дадена ситуация. За тях е много важно да споделят своя фин вътрешен свят с друг човек. Най-често не се разбират с огнените знаци, защото не могат да понасят арогантността им.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари