IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

19 април 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 19 – 25 април

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 19 – 25 април, изготвен от астролога Петя Георгиева

Овен

Вариантите за изява ще са повече от обикновено. Ще постигнете целите си, при това без особени усилия и без да е „на всяка цена“. Колкото сте по-инициативни, толкова по-добре. Ще се запознаете и с нови хора, без значение дали ще е реално или виртуално, и тези контакти ще се окажат доста полезни и устойчиви. Разбира се, не всичко ще е „цветя и рози“. През първите дни може да имате проблеми с колегите, но ако подходите тактично и разумно, ситуацията ще се успокои.

Телец

Първият и последният ден от седмицата може да са критични, всички останали ще са сравнително спокойни. В споменатите два дни вероятно ще се наложи да се занимавате с непознати дейности и то скоростно, а на вас никак не ви е приятно да бързате и да не можете да обмислите спокойно действията си. Следвайте интуицията и не се съмнявайте в себе си. Основен критерий за полезност ще е очакваният финансов резултат. Добре похарчените пари ще са тези, които ще употребите лично за себе си, за повишаване на знанията и подобряване на външния ви вид.

Близнаци

Интересен и динамичен период предстои. Събитията ще са разнообразни и на моменти ще ви „изваждат от релси“. При това не защото ще се случва нещо много лошо, а защото вие сте нетърпеливи и доста често „тичате пред вятъра“, без да си давате сметка за това. Едно от условията за справяне с предизвикателствата е да не скромничите излишно. Разпределяйте силите и задачите си по възможност равномерно. Така ще поддържате устойчива работоспособност и ще успеете да си създадете запаси от ресурси. Ако вече имате уговорени някакви финансови постъпления, най-вероятно ще ги получите навреме.

Рак

Паметта ви ще е доста по-силна от обикновено през тази седмица и ще е подходящо да се ориентирате към интелектуални занимания, които към момента са ви затруднявали. Ще сте достатъчно продуктивни и ще успеете да съчетаете различни решения по оригинален начин. По време на работа можете да се придържате към принципа „трябва“, но по време на почивка прилагайте схемата „искам“ и не забравяйте да си създавате развлечения. Дори съвсем обикновени и неизискващи особени разходи ще се отразят положително на вдъхновението ви, особено ако са свързани с повече и по-интензивно движение.

Лъв

Не е желателно да оставате дълго време сами през тази седмица. Вие обичате да ви забелязват, да ви обръщат внимание и ще се чувствате много по-добре в компания, отколкото в уединение. Естествено, малко предпазливост няма да е излишна, за да избегнете евентуална зараза и за да игнорирате контактите с „токсични“ хора, чието присъствие се отразява зле на енергетиката ви. Когато ви е необходима помощ, ще я получавате. В отговор вие също бъдете отзивчиви. Финансовото ви състояние ще е без промяна, ако стриктно изпълнявате поетите ангажименти.

Дева

Ще се наложи да съчетаете текущата си професионална работа с работа върху себе си. При изпълнението на някои уж обичайни задачи ще установите, че е наложително да предприемете промени, които обмисляте, но непрекъснато отлагате. Ако ви е хрумвало, че трябва да промените работното място, да се преквалифицирате или да се заемете с друга новост, то започнете активно да търсите варианти. Сравнявайте, проучвайте и ще се доближите максимално до представите си. Допълнителни постъпления ще получат представителите на творческите професии, фрийлансърите и онези, които успеят да формулират ясно концепциите си.

Везни

Към няколко правила ще е добре да се придържате през тази седмица, ако искате да сте успешни. Бъдете предпазливи, не се предоверявайте на хора, които не са доказали, че го заслужават. С малко повече дисциплина, рационализъм, прагматизъм и без прекалена инициатива ще напреднете точно толкова, колкото е необходимо, без да се налага да правите каквито и да било усилия. Не стигайте до крайности, не давайте неизпълними обещания и поводи за радост на неприятелите си. Анализирайте старите грешки и подхождайте към новите проекти с въображение. Мечтите, както ви е известно, все още са безплатни.

Скорпион

През първите няколко дни на седмицата избягвайте скъпите покупки и не носете в себе си големи парични суми. Поведението на околните ще ви подскаже, че е добра идея да анализирате собственото си поведение, но го направете, без да стигате до дълбока самокритика, преливаща в самосъжаление. Приходите ви ще са стабилни, но не е важно само какво ще получите, а и как ще похарчите спечеленото. Помислете дали домът ви или част от него нямат нужда от освежаване, дали някой от близките не е предлагал да си вземете модерен електроуред или друга джаджа и вложете средства точно в тези идеи. Всички ще са щастливи и ще ви дарят с благодарността си.

Стрелец

Настроението ви през тази седмица ще е преимуществено романтично и е почти сигурно, че ще споделите чувствата си с хората, на които симпатизирате. Що се отнася до практическите ви задачи, залагайте на фактите, а не на предположения. Довършвайте започнатото и ако имате възможност да ликвидирате съществуващите си към момента финансови задължения, то направете го. Ще сте доста магнетични, но не забравяйте, че освен приятни, ще привличате към себе си и хора, които ви натоварват с поведението си. Редуцирайте контактите. Променяйте периодически заниманията си, за да си спестите пристъпите на отегчение.

Козирог

Родителите ви, децата, родителите на партньора или друг много близък роднина още в самото начало на седмицата ще ви атакуват с куп капризи и абсолютно неоснователни претенции. Запазете спокойствие, не си разваляйте настроението и търсете решение на проблема, което да отговаря на условието, че „и вълкът трябва да е сит, и агнето – цяло“. Със сигурност ще ви хрумне оригинален начин за справяне със ситуацията, но най-важното в случая е да не губите присъствие на духа. Не разчитайте на интуицията си, а на логиката. Не само ще ви подскаже правилната реакция, но и ще си спестите излишни разходи.

Водолей

Ще имате възможност да „разплатите“ задълженията си както в материален, така и в духовен план. Събитията ще са интересни и ще си отговорите на въпроси, които от доста време не ви дават мира. Ще разпознаете потенциален враг в образа на човек, който упорито се опитва да спечели приятелството ви. До съзнанието ви ще достигнат и вибрациите на нежни чувства, излъчвани от личност, която се безпокои да ви ги признае. И в двата случая е във ваш интерес да реагирате обмислено, а не спонтанно. В професионален план ще се наложи да се заемете с нещо ново, което може да е свързано със затруднения. Помислете с кого си сътрудничите най-ефективно и намерете начин да сформирате екип.

Риби

Мобилизирайте се и нищо не би могло да спре порива на въображението ви. Напредъкът ви е почти гарантиран през тази седмица. Почти ежедневно ще успявате да визуализирате желанията си или поне част от тях. Успехите може да са дребни, но ще са видими. Що се отнася до неуспехите, тях също ще ги има, но от вас зависи да не ги приемате прекалено лично. Истината е, че на всеки може да се случи да „удари на греда“, но това не бива да е повод за отчаяние. Ако се наложи да предприемете непредвидени пътувания, не ги отлагайте, но ги подгответе старателно и се екипирайте подходящо. Ориентирайте се към дейности с перспективен ефект и социално значение. Почти сигурно е, че няма да получите допълнителни парични постъпления, но не обвинявайте себе си за финансовия застой, причините са комплексни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари