IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп: Какво да очаквате от Страстната седмица?

26 април 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 26 април – 2 май

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през Страстната седмица? Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 26 април – 2 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Предстои период, изпълнен с динамични и противоречиви събития. Не е изключено в началото на седмицата да присъствате на не особено приятни случки или инциденти. Няма да ви засегнат пряко, само ще ви впечатлят и ще ги запомните, обаче не е нужно да ги приемате прекалено лично. През втората половина настроението ще е по-ведро. Грижите по подготовката на светлия празник ще ви обгърнат изцяло и няма да имате време за тъжни мисли. Празничните покупки са приятно занимание, но все пак не се увличайте и не прекалявайте с разходите.

Телец

С каквото и да се заемете, правете го старателно, разумно и съсредоточено. Спазвайте правилата и обръщайте внимание на детайлите, ще се окажат от съществено значение. Не хитрувайте и не се опитвайте да постигате целите си за чужда сметка. Всяка вреда, волна или неволна, която нанесете през тази седмица, ще ви струва скъпо не само в материален, но и в морален аспект. Не забравяйте, че парите обичат реда. Управлявайте приходите си така, че ако не успеете да ги увеличите, поне да запазите нивото им.

Близнаци

Най-голямата ви грешка през тази седмица би била да оставите нещата на самотек и да се откажете от активното си участие в процесите. Наистина, на моменти ще се налага да намалявате темпото и да следвате основната социална тенденция, но това не означава, че нещата ще ви се случват наготово. Ще се наложи да се натоварите и с някои допълнителни професионални отговорности. Направете го без опасения, ще си осигурите условия за бърз напредък през някоя от следващите седмици. От голяма полза ще ви е умението да общувате лесно с всички, дори с тези, чиито възгледи коренно се различават от вашите собствени.

Рак

Преди празника и по повод организацията му ще е добре да се съобразявате с мнението на близките си по основните „технически“ въпроси. От вас зависи да не се стига до конфликти, да съдействате за поддържането на спокойна обстановка и мили отношения у дома. Нека изразеното недоволство от страна на околните бъде повод за усъвършенстване на характера ви, а не за безплодни спорове, сръдни и разваляне на настроението. Що се отнася до професионалните ангажименти, почти сигурно е, че няма да имате поводи за безпокойство. Финансовото ви положение ще е без промяна. Ще разполагате с достатъчно средства, за да си позволите набелязаните развлечения.

Лъв

Контактите от всякакво естество ще са интензивни. Придържайте се към принципа, че първото впечатление, което ще направите на новите си познати винаги е важно и ако не дай боже е негативно, трудно се променя. Каквото и да се случва, контролирайте емоциите и помнете, че не си заслужава да си разваляте настроението преди празника. Завършекът на единия месец и началото на следващия ще е белязано и с някаква запомняща се промяна, свързана с близките и семейството. Не е ясно дали ще е повод за радост, за тъга или може би по мъничко и от двете, за да се запази равновесието в природата.

Дева

От съществено значение за вас през тази седмица ще е да не променяте (доколкото е възможно) нито принципите, нито приоритетите си. Може да се наложи да промените веднъж-дваж програмата, дневния си график, но ако го направите с ясното съзнание, че е във ваш интерес, най-вероятно крайните резултати ще са напълно удовлетворителни. Предстоят забавни преживявания за представителите на вашия знак, които се готвят да тръгнат на път. Подгответе старателно всичко, което ви е нужно за пътуването и все пак си имайте едно наум, че е възможно да не пристигнете навреме. В крайна сметка, важното е да пристигнете здрави и безаварийно.

Везни

Обстоятелствата ще са променливи, но вие бихте могли да разгърнете въображението и да разкриете скритите си умения, ако сте достатъчно наблюдателни и гъвкави. Не създавайте нови познанства, ако нищо не ви принуждава да го направите. Ще се окажат потенциален причинител на разочарования и неприятности. Със старите приятели обаче поддържайте „топла“ връзка. Ще ви подскажат „ниша“, от която бихте могли да получите допълнителни доходи. И понеже едно от неоспоримите ви умения е да подготвяте празници, то отделете дължимото време и внимание за предстоящия най-светъл и скъп за всяко сърце.

Скорпион

Основен фактор за „образуване на нерви“ ще е поведението на околните. Ще си навредите, ако взимате важни решения в състояние на афект, особено пък в дните преди пълнолунието, което ще се случи във вашия знак. Енергетиката ви ще е стабилна, ще сте в състояние да се справите с огромно количество задължения от всякакво естество, но психическото ви състояние ще е леко неустойчиво и в моменти на раздразнителност ще рикошира върху личните отношения. Опитайте се да възприемате фактите без прекалени емоции и да сте любезни с близките. Празничното пазаруване ще ви зареди с добро настроение, а е много вероятно да получите и някакъв непредвиден бонус.

Стрелец

Различното през тази седмица ще е, че интуицията ви ще е доста по-силна от обикновено. Ще успеете да намерите подходящи варианти за сложни проблеми, които към момента са ви изглеждали абсолютно енигматично. На моменти може да се чувствате тревожни заради това, че сякаш предвиждате събитията, без да сте си го поставили за цел. Успокойте се, през втората половина на седмицата сензитивността ви ще възстанови обичайното си ниво. Ще сте доста по-ефективни, ако се придържате към обичайния си динамичен стереотип и не се натоварвате с извънредни задачи. Посрещнете празника физически отпочинали и духовно спокойни.

Козирог

С важните професионални задачи се заемете в началото на седмицата. Всичко ще ви се получава с пъти по-лесно преди Плутон, който е във вашия знак, да премине в ретроградно движение. В първите един-два дни след преминаването му може да се чувствате леко объркани, леко неспокойни, леко несигурни, но за щастие, празничните дни ще са достатъчни и като количество, и като източник на положителни емоции, за да възстановите обичайната си психическа стабилност. Не придавайте особено значение на критиките, които ви отправят или пък на нечий опит да ви засегне с лоши думи. Не си заслужава. Към покупките подхождайте с присъщата си пестеливост.

Водолей

Стойте далеч от хора, които причислявате към групата на т. нар. „тарикати“. Ще се опитат да ви манипулират, да ви „въртят около малкия си пръст“ и изобщо… да се възползват от вас по всякакъв начин. Отстоявайте позициите си тихомълком и по възможност без да привличате вниманието. Следете състоянието на финансите си и независимо от предстоящите празнични дни, се опитайте да се вместите в рамките на предварително определения си бюджет. Въздържайте се от каквито и да било инвестиции, ще претърпите материални загуби. В края на седмицата на преден план може да излезе стар проблем или изостанал проект. Постарайте се да довършите започнатото самостоятелно и ще избегнете проблемите.

Риби

Не всички събития ще са приятни, а част от тях ще се случат бързо, но ще ги помните дълго. Най-впечатляващите ще са в първите дни на седмицата и може да ви изпълнят с лека меланхолия. Усетите ли подобни пристъпи, излезте сред природата или се ориентирайте към спортни занимания, макар и за кратко. Изобщо, в моменти на лошо настроение движението от всякакъв характер е препоръчително и особено полезно. За част от професионалните задачи може да се натъкнете на затруднения, но ще са временни. Печелившата тактика в такива моменти е просто да изчакате. Не си поставяйте твърде амбициозни и разнопосочни цели и не позволявайте да ви въвличат в интриги, особено в празничните дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари