IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Късмет, любов... Какво да очаквате от звездите тази седмица?

5 май 2021 12 30

Астрологична прогноза за периода 3 – 9 май

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате в седмицата, в която празнуваме Гергьовден? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 3 – 9 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Благоприятен период, който ще запомните може би най-вече с новите хора, които ще навлязат в живота ви. Част от тях ще ви помогнат да напреднете с деловите задачи, други ще „подръпнат нежните струни на сърцето ви“. Дали връзките ще са продължителни или не зависи от други фактори, които ще окажат влиянието си във времето. Финансовите ви постъпления ще са свързани с дейности, към които подхождате творчески, дори самите дейности да са съвършено прагматични.

Телец

Началото на седмицата ще е бавно, спокойно и предвидимо. След сряда ще успеете да осъществите набелязаните цели. Ще напреднете в абсолютно всички сфери, в които ориентирате усилията си. Може да не е забележим напредък, но не бъдете максималисти. Най-важното е да работите така, че да не затруднявате действията на околните. Ще се справите успешно със сложен юридически проблем и със задачи, изискващи физически усилия. Използвайте част от свободното си време за обучение, за обмяна на опит и за неотложни делови пътувания. Стабилитетът на финансите ви зависи от няколко условия: да довършвате започнатото, да не взимате прибързани решения и да не купувате скъпи вещи извън утвърдения си лимит.

Близнаци

Ще се наложи да се справите с поредица непредвидени събития. Част от тях няма да са ви особено приятни, но ако си направите труда да ги анализирате, ще установите, че са резултат от ваши предишни грешки или взети под напора на емоциите решения. При тези обстоятелства е много вероятно, вследствие на прозрение, да промените леко ценностната си система. Не пренебрегвайте препоръките на близките си. И Меркурий, и Венера ще навлязат във вашия знак през тази седмица. Присъствието им там ще се отрази както на контактите, така и на финансите. Паметта и въображението ви ще са еднакво силни.

Рак

Сигурно сте чували твърдението, че всички щастливи хора са еднакво щастливи, а нещастните са нещастни посвоему. Щастието, всъщност е разтегливо понятие, то е душевно състояние, достъпно за всеки. Гарантирано ще се почувствате щастливи през тази седмица, защото ще намерите решения на повече от един проблем, „човъркащ“ мисълта ви от доста време. Справянето с каквото и да било затруднение ще ви зареди с оптимизъм и вяра в собствените сили. Опитайте се да управлявате личните отношения самостоятелно. Помислете дали не е време да преминете от думи към действия. Финансовото ви състояние е в пряка връзка със старателното изпълнение на текущите задължения. Взимайте решенията си самостоятелно и бъдете готови да реагирате незабавно на изненадите.

Лъв

Началото на седмицата ще е свързано с нови хора, посещение на непознати места или просто реализиране на нововъведения, които сте обмисляли, но по някакви причини сте отлагали до момента. Следвайки така заложената тенденция няма да е зле, ако се избавите от ненужните вещи. Не изхвърляйте, а дарявайте. Изхвърлянето е израз на прахосничество и пренебрежение, а даряването – на благородство и пестеливост. Избягвайте контактите с хора, които ви търсят, само за да ви използват. Ще повишите приходите си, ако анализирате критиките и забележките на околните. Финансовите ви загуби ще са свързани основно с допуснати грешки.

Дева

Специфичното за тази седмица е, че почти нищо няма да ви се получи от първия път. Ако обаче възприемете тази мисъл без излишен стрес, то в крайна сметка ще постигнете очакваните резултати. Не смесвайте работата с почивката. Ясното разпределение на времето ще е достатъчна предпоставка за напредък, а оттам и за добро самочувствие. Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Може да изглежда странно, но финансови постъпления ще получите от идеи, които са ви хрумвали преди доста време. И това ще се случи, само ако сте имали благоразумието тогава да ги запишете. След като Меркурий навлезе в знака Близнаци, ще можете и да ги реализирате без особени усилия.

Везни

Във ваш интерес е да действате с умерено темпо. Не се натоварвайте с прекалено трудоемки занимания и с такива, за които нямате нужната подготовка. Имайте предвид, че неприятелите, че дори и явните врагове, ви наблюдават и ще се възползват от пропуските и слабите ви места. Не си заслужава да им давате повод за радост. Голяма грешка би било да давате неизпълними обещания само от желание да покажете услужливост и съчувствие. Не само ще ви потърсят сметка и отговорност, но и със сигурност ще развалите отношенията си с хора, на чието приятелство държите. Ако се налага да уреждате важни финансови въпроси, направете го преди Венера да навлезе в знака Близнаци. Подхождайте към управлението на парите си прагматично и без излишен оптимизъм.

Скорпион

Предстоящият период ще е изключително странен за представителите на вашия знак. Нееднократно ще попадате в разни сложни ситуации, но благодарение на наблюдателността и бързата си реакция ще успеете да се „измъкнете сухи от водата“. Обръщайте внимание на детайлите, ще ви помогнат да направите правилни заключения по повечето неясни въпроси. По време на разговор близките ви ще подхвърлят идея, която ще се окаже изключително полезна за самите вас. Вслушвайте се в препоръките им. Може да не помогнат, но със сигурност няма и да навредят. Не е във ваш интерес да се сравнявате с околните. Приемете собствения си финансов статус като реално отражение на действията ви и със сигурност ще посрещнете нуждите си със средствата, с които разполагате.

Стрелец

Най-големият ви враг са прибързаните решения. Ако искате събитията да се случват така, както си ги представяте, обмисляйте ги внимателно. Ще реализирате идеите си, ако проявите последователност и подхождате към изпълнението крачка по крачка. Няма как да прескачате естествени етапи от структурирането им. Със сигурност както уменията, така и знанията ви са достатъчно и няма да се налага да търсите допълнителна помощ и ресурси. Дори да се наложи, ще е епизодично, за кратко и ще се намери кой да откликне. Почивните дни ще са повече от работните, което се случва сравнително рядко. Помислете предварително дали имате неизпълнени финансови уговорки и се заемете с тях в първия удобен момент. Направите ли го, може да сте сигурни, че няма заплаха за финансите ви.

Козирог

Намалете контактите и редувайте доколкото е възможно умствените занимания с физически. Ако работата ви е тип „заседнала“, то отделяйте ежедневно поне половин час за спорт, ходене пеша или други практики, гарантиращи постигане на синхрон между духа и тялото. Доста често ще ви се иска да се усамотите, да подредите собствените си мисли. Направете го, без значение дали околните ще одобрят действията ви или не. Не споделяйте перспективните си планове. Обстоятелствата ще се променят и със сигурност няма да успеете да ги реализирате изцяло, което може да даде повод за недоброжелателни подмятания. Разпределяйте внимателно паричните средства, с които разполагате. Обсъждайте подробно непланираните покупки с близките си. Не е добра идея да давате пари назаем дори на хора, които познавате от години.

Водолей

Енергетиката ви ще е леко нестабилна. Не обвинявайте околните за неуспехите си. Ако преценявате обективно собствените си сили и възможности, рязко ще намалите възможностите за грешка и провал. Адаптирането към работния процес след толкова много почивни дни ще е малко трудно. Започвайте с лесните задачи и постепенно повишавайте натоварванията. Ефектът ще е двоен: ще си свършите работата и ще съхраните здравето си. Мислите и чувствата ви ще са в синхрон. А ако искате да стабилизирате финансовото си състояние, даже да повишите приходите, направете необходимото, за да синхронизирате думите и действията си. Най-вредно спрямо доверието към вас ще е да говорите едно, а да правите друго.

Риби

През първите няколко дни от седмицата особена важност ще придобият любовните отношения. Ако сте измамили някого, ако сте показали неуважение към нечии чувства, то със сигурност обстоятелствата ще се развият така, че да си получите заслуженото. И обратно, ако сте били искрени в любовта си, ако вас са ви оскърбили, ако някой не е удържал на думата си, то предстоящите преживявания ще ви удовлетворят. Що се отнася до деловите уговорки, постарайте се да не отлагате нищо „за после“, тъй като „послето“ може и да не настъпи. Финансовото ви състояние ще е отражение на настроението. Ще си помогнете много, ако не се паникьосвате при всяка неприятност, а ги приемате с усмивка и чувство за хумор. Колкото сте по-спокойни, толкова по-стабилни ще са приходите ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари