IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 май

28 май 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Контактите ви ще са изненадващи и предимно с далечни роднини, с които от доста време не сте общували. Не им отказвайте компанията си. Не само няма да ви създадат проблеми, но съвсем скоро може да попаднете в ситуация, в която да имате нужда от съдействието им.

Телец

Работоспособността ви е стабилна и няма дейност, която би могла да ви затрудни. След като се справите с обичайните текущи задължения, ориентирайте се към онези, които сте довършили набързо и не сте доволни от получения резултат. Този път ще получите ефекта, към който се стремите.

Близнаци

Творческият ви потенциал е силен. Анализирайте намеренията си за бъдещи инвестиции. Възможно е да откриете печеливши варианти, свързани с обновяване на техниката. След обед не е изключено да получите неприятни новини за приятел или близък роднина.

Рак

Ще разполагате с прекрасната възможност да довършите всичко започнато и изоставено или пък да внесете подобрения в работата си, каквито вие преценявате, че са необходими. Няма да се налага да молите за помощ. Ако в даден момент имате нужда от нещо, ще го получите без усилия.

Лъв

Проявете самостоятелност и се дистанцирайте от околните доколкото ви е възможно. Влиянието им, дори с желанието да са ви полезни, ще се окаже по-скоро неблагоприятно. Освен на психическото, може да навредят и на физическото ви здраве.

Дева

Проявете предпазливост и пестеливост. Не обсъждайте финансовото си състояние, не участвайте в благотворителни акции и не давайте пари назаем.

Везни

Интуицията ви ще е по-силна от обикновено, но може да я усетите по странен начин, като повишаване на чувството на страх и вътрешна неувереност. Подбирайте внимателно контактите си. Не употребявайте алкохолни и тонизиращи напитки.

Скорпион

Ограничете участието си в професионални дискусии до наблюдение, изслушване и анализиране на споделените мнения. Намалете активността. Ако сте прекалено настоятелни, изказвайки становището си, може да ви обвинят за чужди грешки.

Стрелец

Резултатите от работа, която сте свършили много отдавна ще се окажат полезни и улесняващи за разработването на текущите ви проекти. Интересното е, че не вие ще се сетите да ги използвате, а случаен разговор с приятел или колега ще ви припомни за тях.

Козирог

Заключенията, които направите на „прима виста“ ще са погрешни и ако побързате да ги приложите, може да си създадете неприятности. Не е желателно да уговаряте условията по дългосрочни търговски сделки.

Водолей

Ще се случат промени, предизвикани от фактори, върху които не можете да влияете. В началото може да ви се сторят неприятни или ненавременни, но съвсем скоро ще установите, че всъщност са във ваш интерес.

Риби

Преди обед тонусът ви ще е стабилен, но с напредването на деня ще намалява. В ранния следобед може да усетите силна умора и нежелание да се занимавате с каквото и да било. Ако не е възможно да прекратите започнатото, организирайте си кратка разходка на открито или опитайте да подобрите концентрацията с дихателни упражнения.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари