IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: С какво дразните околните?

9 юни 2021 17 30

Разберете коя е най-досадната черта от вашия характер

Istock

Всеки един зодиакален знак си има лоши навици и негативни характеристики, наред с многото позитивни. Въпреки че има за какво да обожавате всяка една от 12-те зодии, този път ще обърнем внимание по-скоро на това, с което всеки един знак дразни околните (нарочно или неволно).

Всяка зодия излъчва уникална енергия, но понякога тя става неприятна. Някои знаци имат репутация, с която може би вече сте запознати – Скорпионите са сложни личности, Девите са перфекционисти и т. н.

А ето и кои са най-дразнещите поведенчески черти на всяка една зодия:

Овен – не сте много толерантни и съобразителни

Ако сте Овен, много е възможно вашият най-дразнещ навик да е опитът ви да командвате околните. Като първи знак в зодиака, вие сте много инициативен човек, изпълнен с голяма енергия и вечно искате да „откривате шоуто“, според собствените си разбирания. Често не сте много толерантен към другите и не се съобразявате с техните мнения и желания.

Телец – липсва ви всякаква гъвкавост/h2>

Вашата най-дразнеща черта е, че никога не сте готови за промяна. Готови сте да спорите с другите и да се обосновавате с часове защо точно искате нещата да бъдат като досега. Липсата на всякаква гъвкавост и склонността ви към застой и придържане към рутината е нещо, което вероятно влудява близките и познатите ви.

Близнаци – говорите само за себе си

Повечето Близнаци имат огромно его и обикновено са самовлюбени. Те притежават впечатляващо дар слово, но смятат, че трябва да са главните герои във всеки сюжет и във всяка една история. Именно затова те са склонни да говорят много, но предимно за себе си, като показват огромна незаинтересованост към живота на близките и познатите си.

Рак – притежавате пасивна агресия

Повечето астролози описват представителите на зодия Рак като свръхчувствителни, но това всъщност не е най-дразнещата им черта от характера. Най-неприятен е техният гняв. Обидените Раци притежават една пасивна, спотаена агресия, която може да бъде много неприятна при общуване. Ракът може да ви се цупи с дни, да ви прави напук, да ви саботира и т. н.

Лъв – живеете за чуждото одобрение

Лъвът е прекалено загрижен относно мнението на другите хора за личността му. Той е толкова фокусиран върху това да бъде център на вниманието, че често забравя да обърне внимание на по-важните неща в живота. Затова често Лъвовете изглеждат суетни и повърхностни личности, които се вълнуват повече от материалните, а не от духовните неща.

Дева – педантичността ви е дразнеща

Факт е, че всички Деви дразнят околните със своя перфекционизъм. Заради него те често се държат дребнаво и критично към хората от своето обкръжение. Този перфекционизъм ги превръща във вманиачени педанти, както и в досадни и твърде предвидими личности. При тях нещата винаги трябва да са точно такива, каквито ги искат.

Везни – твърде отдалечени и незаинтересовани сте

Повечето представители на зодия Везни влудяват близките си с това, че се държат отчуждено и незаинтересовано, тогава когато човекът отсреща очаква ясна позиция от тяхна страна. Те са склонни да се „измъкват“ от разискването на теми, които са им неприятни и „дават на задна скорост“, когато събитията започват да се развиват не според очакванията им.

Скорпион – създавате драма за щяло и нещяло

Скорпиони, вашият знак управлява напрежението и конфликта. Затова вие сякаш обичате да усложнявате живота си, просто ей така „за спорта“. Всичко около вас трябва да се случва трудно, комплицирано, с големи усилия, защото само тогава според вас е запомнящо се и си заслужава. Вие обичате да ви е трудно, но хората около вас бързо се уморяват!

Стрелец – правите се на потайни и загадъчни

Вие се държите прекалено потайно, когато хората ви разпитват, особено за приключенския ви начин на живот. Вие хем живеете живота си според собствените си разбирания, хем се държите така, сякаш смятате, че другите ви съдят неправомерно за тази ваша свободолюбивост. Затова се правите на интересни и загадъчни, а това е доста дразнещо.

Козирог – твърде често сте студени и мрачни

Вие умеете да прикривате чувствата си, което е голям проблем и за вас самите, и по отношение на общуването ви с другите хора. Когато сте разстроени или ядосани, вие по-скоро ще си замълчите, ще задържите негативните емоции в себе си, а поведението ви ще стане хладно, мрачно и дистанцирано. Това кара другите да смятат, че имате ледено сърце.

Водолей – много сте претенциозни

Водолеи, вие сте склонни да бъдете много претенциозни. Често ви се иска да се изкарате най-умния, най-способния и най-информирания човек от своето обкръжение и така, без да искате, карате другите хора да се чувстват непълноценни. Като цяло на Водолеите нерядко им липсват скромност и смиреност, което естествено дразни околните.

Риби – очаквате друг да ви решава проблемите

Риби, най-дразнещата черта от характера ви е, че все имате нужда от някого. Твърде зависими сте. Вярно е, че всеки човек, от време на време, трябва да може да разчита на някой друг, но вие прекалявате. Научете се да се осланяте повече на себе си, на личната си преценка и на собствените си сили. Не се натрапвайте на близките и не ги обсебвайте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Астра Зенека ( преди 2 години )