IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 юли

2 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Емоционалното ви състояние е нестабилно. Ще се чувствате по-напрегнати от обикновено. Не оценявате възможностите си обективно и си поставяте твърде амбициозни цели. Ще се натъкнете на затруднения.

Телец

За почти всяка набелязана за днес задача ще „удряте на камък“. В основата на пречките ще стои човек, а не обстоятелствата. Променете графика и изчакайте. Ситуацията е динамична и ще се промени.

Близнаци

Разногласията, доколкото ги има, ще са в резултат на неизпълнени обещания, грешки, пропуски или неспазване на правилата от ваша страна. Ще избегнете доста неприятности и ще си спестите нежелателни разговори, ако се постараете да се „впишете“ в обстановката.

Рак

Не са изключени поредица конфликтни ситуации с по-възрастни хора или такива, които са на по-висока йерархична позиция от вас. Опитайте да овладеете емоциите и се въздържайте от нервни изблици, защото становището ви най-вероятно е лишено от основания.

Лъв

Противоречиви мисли и чувства ще ви завладеят днес. От една страна ще ви липсва решителност за активни действия, а от друга – ще имате желание да привлечете вниманието. Ситуацията е малко опасна, защото може да разкриете слабите си места. Въздържайте се от нови контакти.

Дева

Придържайте се към собствените си разбирания и принципи. Околните непрекъснато ще се опитват да ви разубеждават по повод реализацията на намеренията ви. Преодолейте страховете си и действайте самостоятелно.

Везни

Според едно твърдение „денят си личи още от сутринта“. Не е приложимо обаче за месеца. И тъй като днес ще се наложи да се „преборите“ с доста изненади, някои от които неприятни, мобилизирайте се и не си мислете, че тенденцията ще се запази в същото състояние.

Скорпион

Ако се наложи да предприемете пътуване, не го отлагайте, но ако се натъкнете на задръжки по пътя, не се настройвайте враждебно. Приемете ги като възможност да прегледате още веднъж проектите, по които предстои да работите. Не е изключено да попаднете на грешки, които своевременно да отстраните.

Стрелец

Шефът или колегите ще се опитат да ви „пришпорват“. Не се активирайте излишно. Работете с равномерно темпо и отчитайте важността на детайлите. Не е изключено да го правят умишлено, с цел да проверят уменията ви.

Козирог

Стремете се към качество, а не към количество. В случай, че е възможно, работете самостоятелно на фона на любимата си музика. Ще си осигурите еднаква работоспособност през целия ден и устойчиво настроение.

Водолей

Изключително внимателно преценявайте всички оферти, които получавате днес. Към „най-изгодните“ подхождайте именно с недоверие и проверете дали са изготвени според всички действащи стандарти и законови ограничения. Почти сигурно е, че ще се натъкнете на отклонения, пред които не бива да „си затваряте очите“.

Риби

За почти всички въпроси, чието уреждане зависи от държавната администрация, ще се наложи да преодолявате брутални бюрократични бариери. Ще го направите лесно с помощта на най-чаровната си усмивка. Ако проучите предварително нормативните изисквания, ще изключите възможността да ви връщат за предоставяне на излишни документи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари