IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодии ще имат успех в любовта през есента?

4 септември 2021 19 30

Не за всички е подходящото време за нова връзка

Снимка: Istock

Трябва ли да имате сериозни отношения с хората, които ще срещнете през септември? Кои зодии ще срещнат своята любов през октомври? И кой ще има късмет в любовта през ноември? Вижте какво предвиждат астролозите за различните знаци.

Септември

От началото до средата на септември е времето за любов на родените под знаците на Везни, Водолей и Близнаци. През този период транзитната Венера, планетата на любовта, ще изгради хармоничен аспект на тригона към Слънцето на тези герои. В същото време Венера ще бъде в дома на Везни, това дава максимална хармонична комбинация. Също така, любовта няма да заобиколи Лъвовете и Стрелците, но при тях се очертават по-скоро ярки, краткосрочни срещи, които ще се възприемат като подаръци на Съдбата.

Кой няма да има късмет? Това са представителите на зодиите Овен, Рак и Козирог. И тук е по-подходящо да се говори не за нови срещи, а за възможни проблеми в съществуващите отношения. За щастие този лош период няма да е дълъг и е напълно възможно да го преживеете без фатални загуби, ако не направите нещо глупаво.

Втората половина на септември е тежък период за любовта, Венера преминава в знака на Скорпион. Тук късметът ще се усмихне на самите Скорпиони и хора от другите водни знаци – Риби и Рак. Тези хора обичат емоциите, страстите и дори понякога се нараняват. Това са енергиите, които разкъсват душата, които ще дойдат, така че животът да не изглежда скучен и тъп. Но Телец, Лъв и Водолей хич няма да са доволни. Телецът обича хармонията, Лъвът иска всичко да бъде според неговите правила, а Водолеят е твърде свободолюбив.

Октомври

Какво ще ни даде октомври? По това време Венера преминава в знака Стрелец, което я прави „претенциозна дама“. Тя обича честта, уважението, властта, статута и много различни подаръци. Това е любовта, която Овенът, Стрелецът и Лъвът сега ще искат и могат да срещнат. Везните и Водолеите пък по-скоро ще разрешават финансови проблеми.

Близнаци, Дева и Риби в по-голямата си част няма да бъдат особено доволни, на любовния фронт ще имат повече проблеми, отколкото радост. Ето защо, ако имате някакви неизяснени отношения, особено към бившия си, е по-добре да ги разрешите.

Искате ли да изчистите съвестта си и да внесете хармония в бъдещия си живот? Помолете за прошка от всичките си бивши, на които може да сте причинили психически и емоционални травми.

Ноември

През ноември Венера ще навлезе в Козирог. Тя няма отрицателно специално положение тук, но като гост на Сатурн, тя облича „дрехите“ на собственика на знака. Венера е суха, сурова, практична и взискателна. Ето „такава любов“ и ще бъде по вкуса на самите Козирози, Деви и Телец. Земните знаци са практични по всички въпроси, включително и при интимните. Би било подигравка да се говори за нови партньори при такива енергии, но съществуващите отношения, особено при Раците, ще бъдат поставени на изпитание. Същото може да се каже и за Везни и Овен.

Въпреки това, след 20 ноември, всички, които са полагали достатъчно усилия във връзката си – ще бъдат възнаградени. И то не само в любовта, но и в кариерата.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари