IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандалджии, манипулатори... Тъмните страни на всяка зодия

5 септември 2021 19 30

Вижте кои са те

Снимка: Istock

Ако често чувате от другите, че имате труден характер, тогава можете спокойно да обвините звездите за това. В края на краищата, от позицията на планетите в момента на раждането ви зависи какви качества ще притежавате и с какви „тъмни страни“ на вашата личност ще трябва да се справят другите. Всеки човек е индивидуален и уникален. За да бъде прогнозата максимално точна, е необходимо да се направи изчисление според показателите от наталната карта – личен хороскоп за раждане. Представителите на една и съща зодия обаче имат много прилики.

Овен

Те са като бомба със закъснител – никога не знаеш кога точно ще експлодира. Овенът винаги яростно ще защитава позицията си и ще „изгори“ всеки, който се опита да го предизвика. По-добре дори да не влизате в полемика с представител на този знак, а да изчакате Овенът да охлади пламъка си и да бъде готов за разговори.

Телец

Телецът е приятен за общуване, но точно до момента, в който го помолите за нещо назаем – било то вечерна рокля или парична сума. Това не са онези другари, които ще свалят последната си дреха и ще я дадат на нуждаещите се. Представителите на земната стихия не са готови да напуснат зоната си на комфорт и дори да се разделят за известно време със своите притежания.

Близнаци

Ако сте се сприятелили с Близнаци, бъдете готови за факта, че те имат „седем петъка от седмицата“. Можете да планирате пътуване, но в последния момент вашият въздушен спътник ще промени решението си и ще промени сценария, без дори да поиска вашето мнение. Не всички Близнаци знаят и как да пазят тайни. Те, разбира се, ще изслушат всички проблеми, ще ви прегърнат, подкрепят и след това ще разкажат историята на другите – защото имат много приятели, от които тайна не пазят.

Рак

Ако имаше златен медал за манипулация, Той ще бъде на гърдите на представителите на зодия Рак. Те никога няма да ви забият нож в гърба, да отнемат романтичния ви партньор и да разпространяват слухове, но майсторски ще ви внушат чувство за вина във всяка конфликтна ситуация. След сърдечните истории на мъченика Рак, ще повярвате, че наистина не го цените и не оценявате приятелството си. Винаги бъдете готови първи да отидете на помирение, защото при всяка ситуация жертвата е Рак.

Лъв

Лъвовете са красиви и благородни, но в същото време са много горди. Представителите на този огнен знак искрено се смятат за център на вселената и ще добавят към „черния списък“ всеки, който не е съгласен с тази аксиома. Гневът на царя на зверовете ще бъде предизвикан от всякаква критика и забележка, дори и да го направите с добри намерения.

Дева

Първото впечатление, което Девите правят, обикновено е положително. Други ги виждат като интересни събеседници и разнообразни личности. Девите наистина имат добра интелигентност, но поради своята „свръхсила“ те често се карат с близките си. Представителите на този земен знак понякога изглеждат че се държат надменно към приятелите си и няма да пропуснат възможността да покажат знанията си дори там, където това е неподходящо.

Везни

Нездравословното желание за красота ще подлуди всеки близък до Везните. Тяхната тактичност и дипломация приключват, когато става въпрос за външен вид. Представители на този въздушен знак ще бъдат първите, които ще ви кажат, че имате излишни килограми или сте купили неподходяща дреха. Уви, в този момент Везните дори не мислят как могат да обидят с критиката си.

Скорпион

Скорпионите, подобно на Раците, трябва да получат магистърска степен по манипулация. Но ако Раците играят ролята на страдалец, Скорпионите „управляват шоуто“. Тези коварни хора, като умели кукловоди, контролират своите близки. Правят го толкова умело, че до последно няма да разберете, че ви манипулират.

Стрелец

Стрелците изглежда са най-позитивните и мили хора на планетата, но имат и своите слабости. Представителите на този знак живеят в неистов ритъм и не се адаптират към околните. Може да забравят да пожелаят на близък приятел честит рожден ден, да пропуснат сватбата и да отменят срещата в последния момент, защото изведнъж са купили билет в последната минута за пътешествие. Ако имате нужда от силно рамо, не го търсете при Стрелеца.

Козирог

Ако Козирогът премине към тъмната страна, той ще стане безмилостен диктатор. Хората, родени под този знак, не само често налагат своята гледна точка, но и принуждават другите да работят за постигане на целите си. Козирозите са толкова спокойни убедителни, че е невъзможно да им откажете.

Водолей

Водолеите са революционери по природа. Те отказват да спазват правилата и разпоредбите, поради което техните близки често трябва да се изчервяват. Водолеят може да дойде на среща в луксозен ресторант по джапанки и плажни шорти и да се чуди защо не му е позволено. Могат да организират шоу на площад, да станат звезда в социалните мрежи и в крайна сметка да се озоват в полицейско управление – толкова не им пука за правилата.

Риби

Мълчанието на Рибите не означава, че всичко е наред. Тези мечтателни и въздушни натури вземат всичко присърце и могат да се трансформират в пираня, използвайки остри зъби. Тези подводни обитатели имат отлична памет и през годините със сигурност ще си спомнят как веднъж неуспешно сте се шегували с тях.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

anonimen ( преди 2 години )
anonimen ( преди 2 години )
vseki bi se zastitaval prestanete zas gluposti a nekoi drug e gneven a ne niee
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар