IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

7 септември 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 6 – 12 септември

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 6 – 12 септември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Сигурният начин за преодоляване на проблемите е да запазите доброто си настроение. Уреждането на сложни въпроси ще е свързано с финанси или по-точно с недостига им. Ако се налага да търсите пари назаем, преценете много внимателно дали да се възползвате от услугите на банките, на институции за бързи кредити или от приятели. През втората половина на седмицата ще е трудно да съчетаете професионалните с домашно-битовите задачи. Осигурете си помощ от останалите членове на семейството. Постарайте се да не закъснявате за работа, ще си навлечете неприятности.

Телец

Предстоят промени и те ще засегнат повече от един фактор на динамичния ви стереотип. Формулирайте целите си, подредете ги и се занимавайте с реализацията им настоятелно и последователно. Почти сигурно е, че няма да ги реализирате изцяло, но всяко постижение ще е важно. Избягвайте конфликтите с близките си. Дори когато ви критикуват те са на ваша страна и го правят, за да ви предпазят от грешки. Установите ли, че обстановката е напрегната заради вашето поведение, изказвания и прояви на инат, по-добре се извинете, вместо да разпилявате енергията си в разправии.

Близнаци

Част от преживяванията в първите няколко дни от седмицата ще са неясни или дори наситени с леко мистични елементи. Не ги споделяйте и не ги обсъждайте с никого. Анализирайте ги логично, подхождайки от различни гледни точки и възползвайки се от подсказките на интуицията си. Не говорете за дългосрочните си намерения с колегите, особено пък ако имате намерение да променяте професионалния си статус. Някой непременно ще се опита да ви спретне интрига. В деня на Новолунието не се ангажирайте с несвойствени задължения.

Рак

Всички задачи ще са важни, а повечето от тях – и спешни. В интерес на истината, нито една няма да ви затрудни и няма да се наложи да се справяте с непреодолими препятствия, за да ги реализирате. Не само ще се справите, но е доста вероятно да получите и съответния материален еквивалент за добре свършената работа. Не може да се твърди със сигурност дали става дума за допълнителни финансови постъпления или ще получите друг вид придобивки, но при всички случаи ще се почувствате доволни и оценени. Въздържайте се от участие в разговори, в които се обсъждат трети лица. Обвинението за разнасяне на клюки може да падне върху вас.

Лъв

Преживяванията ще са разнообразни, често противоречиви. Ще установите от първо лице смисъла на твърдението, че щастието и нещастието са взаимносвързани и взаимнозависими, че един от начините човек да се чувства щастлив е да се справя самостоятелно с проблемите. Грижете се за настроението си, „подарете“ си нещо, което би ви зарадвало, когато не се чувствате достатъчно тонизирани. Част от затрудненията ще са свързани с финанси. Опитайте да се справите, без да взимате заеми. Тенденцията е към положителна промяна. Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем.

Дева

Преди и до Новолунието, което е във вашия знак, може да останете с впечатлението, че целият свят се е наговорил да ви „слага прът в колелата“. Членовете на семейството ще ви изненадат с капризи или нелогични постъпки. Колегите, от своя страна, ще предизвикат спор, в който всеки ще „дърпа чергата към себе си“, от което ще страда цялостната работа. Обмисляйте решенията си самостоятелно и действайте по същия начин – независимо и придържайки се към принципите и правилата. В края на седмицата обстановката ще се успокои и „пъзелът ще се подреди“. Ако в почивните дни ви поканят на парти с приятели, не отказвайте. Емоциите ще са незабравими.

Везни

Замислете се за страховете и съмненията си. Предстоят промени, които от една страна искате и подготвяте, а от друга – изпитвате опасения за силата на въздействието им. Настроението ви на моменти ще е твърде неустойчиво, ще ви е трудно да овладеете поривите на недоволство. Във ваш интерес е да не провокирате досадни и абсолютно излишни спорове, от които след време да изпитвате чувство на вина. Преодоляването на последиците от тях ще е трудно. Лесен начин за възстановяване на доброто самочувствие е да ползвате част от свободното си време за медитация или пък за хобито си.

Скорпион

Необходимостта да осъществите няколко непредвидени пътувания ще разнообрази ежедневието ви. Не се отказвайте от тях дори и да не разполагате с достатъчно време за подготовка. Ще усвоите нови умения и ще натрупате ценен опит. След като Венера влезе във вашия знак контактите ще са занимателни, а емоциите ще са незабравими, макар и част от тях да са свързани с леки затруднения, с комични ситуации. Съобразявайте изказванията си с характера на събеседниците. Няма да ви е приятно, ако оскърбите някого незаслужено. Успоредно с професионалните занимания е възможно да участвате или случайно да попаднете на тържествени събития. Те ще са нещо като „естествен завършек“ на цикъла от изненади.

Стрелец

Седмицата ще е с по-малко работни дни и може би именно затова работата ви ще е повече от достатъчно. Проблемите може да дойдат от две посоки: от неясноти във възложените задачи, предизвикващи спорове с колегите за схемата и методите на работа и от нови партньори, които да направят опит да ви измамят. Ще избегнете и едното, и другото, ако си наложите равномерно темпо на работа, което ви позволява да прецените значението на всеки детайл. В противен случай може да пропуснете важна подробност, а за корекциите ще ви е нужно допълнително време. Както знаете, „работата не е заек, че да избяга“, така че не се лишавайте от почивка. Ако си осигурите и подходяща компания, то почивката ще е истински пълноценна.

Козирог

Заредете се с търпение, защото твърде често ще „удряте на греди“. За справяне с някои задачи ще ви е нужно повече време, отколкото сте предвидили, текущата работа ще се трупа, а мисълта, че изоставате никак няма да е окуражаваща. Напрежението ще расте, а правопропорционално ще намалява работоспособността ви. За земен знак, какъвто е вашият, един от ефективните начини за стабилизиране на душевното равновесие е да сте в пряк контакт със Земята. Излизайте по-често на разходка сред природата или, ако условията ви позволяват, занимавайте се с градината си. Онези, които нямат градина, могат да посветят част от времето на стайните растения. Те също са източник на положителна енергия. Възстановите ли обичайното си спокойствие, всичко ще се случва според предположенията ви.

Водолей

Динамичните промени ще засегнат предимно финансите ви. Не е изключено да получите непредвидено солидна парична сума, която обаче, по неблагоприятно стечение на обстоятелствата да се наложи да похарчите почти веднага и изцяло. Не го преживявайте твърде драматично. Съвсем скоро ще успеете да наваксате загубата. На работното място ще стартира реализацията на нов проект, в който освен че ще участвате, ще подобрите и позицията си в служебната йерархия. Освен това, пак във връзка с функционалните ви задължения, ще създадете нови професионални контакти, които ще се окажат не само твърде полезни, но и дълготрайни.

Риби

Обществените ви и делови контакти ще са разнообразни, занимателни и спокойни за разлика от личните и семейни, които ще са наситени с не особено приятни изненади. Отношенията между членовете на семейството ще приличат много повече на бойно поле, отколкото на домашна идилия. На вас ще се падне миротворческата роля и ако се справите достатъчно успешно, не само ще въдворите обичайния ред в къщата, ами и никой няма да посмее да ви натовари със собствените си провинения и отговорности. Завършекът на мисията ви ще е още по-успешен, ако в края на седмицата организирате за близките си някакво изненадващо развлечение. Ще ги зарадвате, но не очаквайте да реагират с жест на благодарност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари