IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 септември

17 септември 2021 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте доста по-проницателни и ще успявате за кратко време да се концентрирате в конкретна цел, след това също толкова бързо да прехвърлите вниманието си върху друга. По този начин ще можете да си създадете ясна и точна представа за ситуацията, в която се намирате и да реагирате по най-подходящия за случая начин.

Телец

Не изисквайте от околните да са толкова прецизни, колкото сте вие. Оставете им възможността да допускат грешките си, без да ги критикувате, ако техните действия не засягат пряко вашата работа. Готовността ви да проявите разбиране ще ви предпази от допускането на сериозни недоразумения.

Близнаци

Без особени усилия ще доловите причините, подтикващи хората от обкръжението ви към прояви на враждебност. Точно толкова лесно ще се досетите как да успокоите обстановката. Направете всичко по силите си, за да предотвратите разгръщането на остри спорове на каквито и да било теми.

Рак

Не атакувайте с въпроси, ако поведението на някого от близките ви изглежда твърде странно. Отговорът най-вероятно няма да ви удовлетвори, ще търсите още и още подробности и като не ги получите, ще станете подозрителни. От вас зависи да избегнете ситуации, водещи до влошаване на отношенията ви.

Лъв

Не е изключено да се наложи да се справите с непредвидени финансови проблеми. Да не получите предварително уговорено заплащане, да не ви върнат навреме сума, дадена назаем, да имате затруднения при осъществяване на банкови трансакции. Постарайте се да запазите спокойствие и да овладеете емоциите по време на разговор. Полезният „съветник“ в случая ще е чувството ви за мярка.

Дева

Не взимайте и не давайте пари назаем особено на много близки роднини и приятели. Рано или късно подобни финансови операции ще се превърнат в „троянски кон“ за отношенията ви.

Везни

Въздържайте се от радикални промени, засягащи динамичния ви стереотип. Обмисляйте внимателно насоките на отражение в един по-дълъг период от време. Не го ли направите, може да се наложи да преминете към схемата: „крачка напред – две назад“.

Скорпион

Непредвидени обстоятелства ще ви принудят да прекратите изпълнението на някой от текущите ви проекти. Съобразете се с обективната действителност и не изразходвайте ресурси, само за да докажете на какво сте способни. Съвсем скоро ще постигнете замислите си, но с по-малко усилия.

Стрелец

Ако имате дори минимални съмнения при взимане на важно решение, свързано с професионалната ви реализация, по-добре е да го отложите. Допускайки грешка, макар и незначителна, ще почувствате силно неудовлетворение.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна и в случай като този сте в състояние „планини да обърнете“. Насочете усилията си към градивни дейности. Използвате ли дори минимална част от тях за постигане на егоистични цели, рано или късно ще си „платите и лихвите“.

Водолей

Създайте си ясен график и го следвайте. Дори незначителните отклонения от него ще навредят на работата ви почти необратимо. Не се разсейвайте с незначителни дейности и не отлагайте изпълнението на личните си замисли за да участвате в реализацията на чужди.

Риби

Ако се надявате на добри резултати, то ограничете се в изпълнението само на една дейност. Опитате ли се да разпределите вниманието си върху няколко, ще установите от собствен опит смисъла на твърдението, че „който седи на два стола, обикновено пада на земята“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари