IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

20 септември 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 20 – 26 септември

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 20 – 26 септември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Периодът ще е сравнително спокоен, но все пак ще се наложи да се справите с някоя и друга трудност. Приемете го като начин за разнообразяване на ежедневието и за доказване на персоналните ви способности. Повечето неприятности ще са свързани с личните отношения. Ще ви атакуват точно проблемите, които дълго време сте „замитали под килима“ и сте се правили, че не забелязвате. След петък обстановката отново ще се успокои и ще можете да разполагате със себе си по начина, който ви е най-приятен.

Телец

Ще ви направи впечатление, че почти непрекъснато някой се опитва да ви отклони от предварителните ви намерения. Да се намесва в решенията ви или да ви разубеждава за изпълнението на един или друг замисъл. Не слушайте никого. Стойте здраво стъпили на земята и се придържайте към собствените си принципи. Доста време и сили ще отнеме решаването на въпроси, свързани с децата ви или други по-млади роднини. Не ги отлагайте, по-лесни няма да станат. Бъдете внимателни когато шофирате.

Близнаци

Настъпва най-благоприятният период, в който да отделите време за самите себе си. Разпределете задачите си така, че да си „обърнете внимание“. Погрижете се за външния си вид, обновете гардероба за настъпващата есен. Добра идея е да проведете една или няколко очистителни и укрепващи здравето процедури, като сауна, масаж, парна баня, които ще укрепят имунната ви система и ще подобрят обмяната на веществата. Ако сте в конфликт с някого от близките си приятели, намерете начин да го изгладите. Ще се отрази положително на психическото ви състояние.

Рак

Като цяло не се очаква да попаднете в особено критични ситуации. Дори да се случат някакви затруднения, ще е напълно във възможностите ви да се справите с тях. В случай, че замисляте и имате желание да реализирате някаква промяна, свързана с професионалния ви статус, то най-лесно ще намерите правилния вариант в дните преди пълнолунието. Проявете инициатива, не чакайте нещата да се случат от само себе си и преценявайте ефекта от избора си в дългосрочен план.

Лъв

Характерни за седмицата събития ще са срещите със старите ви приятели. Предстоят интересни преживявания, защото ще се видите с хора, с които от години не сте общували, ще си спомните отминали преживелици, ще обмените опит и ще се насладите на нови донякъде изненадващи емоции. Професионалните ангажименти и заетостта ви ще са в рамките на обичайното, но заредени с положителни мисли ще сте невероятно работоспособни. Разпределяйте домашните задължения между всички членове на семейството, за да избегнете пристъпите на лошо настроение, предизвикващи и главоболие.

Дева

Не се опитвайте да решавате сложните семейни и битови въпроси самостоятелно. Задължително ги обсъждайте с останалите участници в групата. Колкото и да сте сигурни в себе си, във ваш интерес е да потърсите поне още едно мнение. Изобщо, екипната работа на каквато и да било тема ще е по-ефективна от самостоятелната, особено в дните след пълнолунието. Преглеждайте старателно и подробно документите, които възнамерявате да подпишете. Не взимайте кредити от институции и не давайте заеми на приятели. И едното, и другото ще създаде проблеми, точно когато не ги очаквате.

Везни

Анализирайте личните си отношения и ако се налага окончателно да прекъснете някаква изчерпала съдържанието си връзка, то направете го преди Слънцето да навлезе във вашия знак. След като то вече се нагласи там, ще сте доста по-ентусиазирани и вдъхновени от обикновено. За ваш късмет, точно тогава (а не преди това) професионалните задачи ще се увеличат, но по никакъв начин няма да ви затруднят. Ще се справяте еднакво успешно както с увлекателните и предизвикателните занимания, така и с онези, които откровено ви отегчават. В крайна сметка, ще получите заслужена похвала за старанието си, която може да е съпроводена и с някакъв материален стимул.

Скорпион

Не се поддавайте на изкушението да отлагате дейностите, които не са ви приятни „за по-нататък“. Направите ли го, съвсем скоро ще установите, че сте се затрупали „до ушите“ със занимания, които не само никак не са ви приятни, но и нямате ни най-малка идея как да се справите с тях. На всичкото отгоре ще е трудно да си намерите и достатъчно надеждни помощници. След пълнолунието е вероятно да се наложи да проведете труден и не съвсем приятен разговор с член на семейството. В случай, че има причина да се извините, то направете го без излишни увъртания. Еднакво достойно е и да простите, и да поискате прошка.

Стрелец

Ще си помогнете много, ако още в началото на периода си направите подробен списък със задачите. При това, имайте готовност почти непрекъснато да го променяте, актуализирате, да вмъквате едни, да размествате други… изобщо, да реагирате гъвкаво и според обективните обстоятелства. Характерно за вас е, че колкото повече задължения имате, колкото по-динамична е средата, толкова по-добре се организирате и толкова повече работа успявате да свършите. Най-приятният и най-лесен начин за поддържане на стабилно енергийно ниво ще е общуването с приятелите. Удоволствието ще е еднакво и за двете страни.

Козирог

Ще ви направи впечатление, че твърде често хора, които не познавате ще се опитват да привлекат вниманието и да спечелят доверието ви. Наблюдавайте ги внимателно и анализирайте думите и действията им. Лесно ще разберете на кои можете да имате доверие и кои трябва да игнорирате незабавно. Онези, които прецените като стабилни делови партньори наистина ще се окажат такива и ще си сътрудничите с тях дълго време. Колкото и да са атрактивни предложенията им, обаче, не ги приемайте охотно и веднага. Оставете ги да се постараят в желанието си да ви убедят.

Водолей

През първите няколко дни от периода почивката ще е само в мечтите ви. Работата ще е все повече и повече, а виждайки, че не разполагате с достатъчно време може да ви обхване чувство на тревога. Не позволявайте на мрачните мисли да нахлуват в съзнанието ви. Най-силните ви оръжия са въображението, рационалното мислене и чувството за хумор. Залагайки на тях, със сигурност ще се справите със затрудненията. И независимо от суматохата се постарайте да обръщате внимание на близките си. Те също ще имат нужда от съдействието ви, а най-хубавото е, че с каквото и да се захванете, ще са готови да ви подкрепят.

Риби

Инициативата ви, колкото и да е минимална ще намери съмишленици. В дните преди пълнолунието, което е във вашия знак, ще можете да направите първите крачки към промени, които бихте желали да се случат. Макар че пълнолунието по принцип предразполага към завършване, а не към започване на нещо ново, ако прецените реално ресурсите си, бихте могли да реализирате първоначалните етапи на сложните си хрумвания. След пълнолунието, с каквото и да се заемете, ще се справите успешно. Не е препоръчително обаче да обсъждате постиженията си с когото и да било, дори с най-добрите си приятели. Придържайте се към принципа, че „покритото мляко котките не го ядат“ и запазете идеите си в тайна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари