IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 октомври

14 октомври 2021 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздействието ви ще е силно и успоредно с това ще сте убедителни и общителни. Във възможностите ви е да се справите със съществуващите към момента лични противоречия и би било грешка да не го направите.

Телец

Във ваша полза ще се уредят въпроси, зависещи от одобрението на държавната администрация. Ако сте получили отказ на искания и жалби, опитайте още веднъж. Почти сигурно е, че този път отговорът ще е различен и ще ви удовлетвори.

Близнаци

Насочете усилията си към екипна дейност. Всички ваши изяви и инициативи, дори виртуални, ще получат одобрение и ще се отразят положително на отношенията ви с колегите.

Рак

Не отхвърляйте предложение за разговор с някого, с когото сте в конфликт. Приемете извинението на отсрещната страна и говорете откровено за собствените си грешки. Ще направите първата крачка към важна промяна.

Лъв

Ограничете участието си в професионалните дискусии само до момента, в който разговорите се водят в рамките на добрия тон. Усетите ли, че обстановката се нажежава и ще излезе извън контрол, правилната тактика ще е да се оттеглите.

Дева

Въздържайте се от разходки по магазините, присъствие на презентации, разговори с дистрибутори на каквито и да било стоки. Податливи сте на внушение и е много вероятно да направите покупка, за която да съжалите, а и да не можете да върнете.

Везни

Подгответе се психически, че домът ви може да се превърне в „арена на военни действия“ между по-младите и по-възрастните ви роднини. Заемете наблюдателна позиция и се намесете само ако сте сигурни, че разправиите може да стигнат до непредвидим обрат.

Скорпион

Ще се наложи поне временно да напуснете зоната на собствения си комфорт, ако искате да реализирате отдавна назряваща в съзнанието ви идея. Малко риск няма да е излишен, стига да е премерен и с добре обмислени последствия.

Стрелец

Не си позволявайте двусмислени изказвания и хапливи забележки дори под формата на шега, особено ако сред събеседниците ви има и непознати. Съвсем скоро ще установите, че първото впечатление, което сте им направили е важно.

Козирог

Настроението ви ще е променливо и някакъв вътрешен импулс непрекъснато ще ви подтиква към промяна. В интерес на истината, моментът не е подходящ за глобални трансформации, но за да удовлетворите стремежа си към нещо ново, бихте могли да се занимаете с интериора у дома.

Водолей

Ефективността ви зависи от умението да синхронизирате психическото с физическото си състояние. Не се заемайте с дейности, в чийто успешен край имате дори минимални съмнения. Самият факт, че не сте сигурни в себе си е достатъчна предпоставка за лош резултат.

Риби

Избягвайте местата, където има струпване на много хора и където никога преди не сте пребивавали. Приемете ги като потенциален източник на неприятности, свързани най-вече със здравето ви, които сте в състояние да си спестите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари