IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са 10-те най-силни връзки между зодиите?

23 октомври 2021 19 30

Вижте кои знаци си подхождат най-много

Снимка: Istock

Може би всеки от нас поне един път се е запитал коя зодия му подхожда най-много. Според астролозите има двойки, които си подхождат повече от други.

Какво имат те предвид под перфектно съвпадение? Това е комбинация от зодиакални знаци, които имат астрологична предразположеност да бъдат заедно. За тях е по-лесно да имат общи възгледи, да намерят общи интереси, да преодолеят трудностите, да се влюбят един в друг.

Има четири основни типа съвместимост в астрологията:

- енергийна – показва доколко може двама души да бъдат заедно;

- психологическа – дава отговор на въпроса колко си подхождаме един на друг, може ли да имаме близост;

- домакинството е най-коварното. По някаква причина мнозина, опитвайки се да разберат какъв е основният принцип за създаване на проспериращо семейство, пренебрегват точно тази съвместимост;

- сексуална

Съвместимостта е необходима, за да се разбере къде са силните и слабите страни в една двойка. Идеалната съвместимост обаче не съществува, а несъвършената дава разнообразие във взаимоотношенията.

Кои са най-успешните комбинации от зодиакални знаци?

Водолей и Везни

Имат еднакви хобита и често нестандартни. Те обичат да правят едно и също нещо заедно. Освен това ги обединява фактът, че и Водолей, и Везни охотно могат да правят компромиси, за да постигнат хармония в една връзка. Те изглаждат конфликти, опитват се да избягват прекомерната емоционалност и затова сърцата им бият лесно в унисон.

Лъв и Стрелец

Всеки от тях има свои интереси, но в същото време са истински приятели и уважават хобитата на другия. Благодарение на това Лъвът и Стрелецът винаги ще помогнат на другия и ще положат всички усилия за решаването на важен въпрос. Разбира се, тези две силни личности също спорят, но това се случва много по-рядко. Интимният им живот може да се превърне в прототип на грандиозен еротичен филм.

Рак и Риби

„Душа в душа“ – тази фраза е за Рак и Риби. Обикновено те се срещат на някои тематични събития и се събират на базата на общи интереси. Често съпрузите Рак и Риби са колеги в работата, а още по-често са хора на изкуството, които са запалени по едно нещо. Съпругът и съпругата в такива съюзи стават много сходни един с друг, придържат се към общи мнения по различни въпроси и като цяло живеят на една вълна.

Рак и Скорпион

Това е много емоционален съюз. Понякога изглежда, че те просто се измъчват един друг, но това е заблуда. Скорпионът цени крехката и уязвима природа на Рака, а Ракът от своя страна уважава силната страст на Скорпиона. Те се обединяват на най-дълбоки нива, за да създадат траен и щастлив съюз.

Близнаци и Водолей

Тези двама представители на въздушната стихия са в списъка на идеалните двойки. Близнаците и Водолеят намират общите си интереси в най-нестандартните аспекти на живота. Те се интересуват съвместно да открият нещо ново за този свят. Не се страхуват да експериментират и да се подкрепят по всякакъв възможен начин във всякакви начинания. За някои този живот ще изглежда като хаос, но за Близнаци и Водолей това е ураган от емоции, чувства и щастие.

Овен и Водолей

Смята се, че представителите на елемента Въздух са перфектно съчетани в съюзи с представители на елемента Огън. И е вярно. Многобройни характеристики на Овена доказват, че в съюз с Водолей това е една от най-хармоничните двойки, която с право може да се нарече идеална. И двата знака се стремят към свобода, нови впечатления, пътуване, пасват заедно като парченца от пъзел. Никога няма да им е скучно, защото на хоризонта винаги се появяват нови идеи, интересни и за двамата.

Овен и Стрелец

Това е съюз, преливащ от енергия, чийто ентусиазъм и сила се усещат от всички хора наоколо. Те са като неразделна двойка приятели, Овен и Стрелец са винаги на една и съща дължина на вълната, погълнати един от друг и разбират всичко перфектно. Мнозина може да нарекат съюза си твърде шумен, прекалено ярък, почти луд, но за Овен и Стрелец това е сладка лудост, която само те и никой друг, могат да споделят и разберат.

Телец и Рак

Рак и Телец са много силна двойка, в която практически няма разногласия. Тяхната връзка е изградена на базата на много деликатност и чувственост. Те са много внимателни към малките неща, пестеливи във взаимоотношенията и нежни. Това е един от най-романтичните съюзи.

Телец и Козирог

Този съюз се основава на силна страст и емоционалност. Любовта тук е от вида, който съпрузите искат да извикат на целия свят. Може да не са прекалено романтични, но са напълно възхитени от партньора си, чувстват се перфектно, лоялни са и споделят хобитата на другия. Страстният Телец и Козирогът прекарват много време в леглото.

Телец и Дева

Девата спазва строги правила и има непоклатими възгледи. Тази негъвкавост я прави доста труден партньор, с когото е много сложно да се намери общ език и още повече да се намери щастие в брака. Но Телецът успява да създаде прекрасен съюз с Девата. Те са една от най-успешно съвместимите двойки, познати на астрологията. Може да изглеждат скучни и лишени от страст, но това е само защото не са свикнали да показват чувствата си публично.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
az puk sum s moia goliam liubim bliznak samo i s malkoto hlapence . za drugi ne znaia
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар