IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

25 октомври 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 25 – 31 октомври

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 25 – 31 октомври. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Енергетиката и тонусът ви ще са стабилни. Ще преодолеете сложен финансов проблем като не е изключено да получите отдавна чакан приход, който по принцип ви се полага. Не се опитвайте да налагате мнението си, ще навредите необратимо на отношенията. Вместо това съгласувайте действията с партньорите си и разпределяйте оптимално ресурсите, с които разполагате. Ще сте доста по-заети от обикновено, което подсказва, че ще имате нужда от точен график. След като вашият управител Марс навлезе в знака на Скорпиона най-вероятно ще се случат промени, от които ще сте доволни.

Телец

Преживяванията ще са разнообразни и за щастие, повечето от тях ще са източник на положителни емоции. Предстоят интензивни контакти на всякакво ниво. Ако сте имали някакви съмнения, отнасящи се до любовните ви връзки, ще получите информацията, която ви е необходима, за да ги отхвърлите. Ще разполагате с подходящи условия за участие в публични дискусии, разширяване на влиянието и стабилизиране на позициите си. Пътуванията на далечно разстояние ще са удобен повод за създаване на устойчиви нови делови и партньорски връзки.

Близнаци

Ще има от какво да сте доволни. Всички занимания, отнасящи се до партньорски отношения, търговски сделки, подписване на договори, рекламна дейност, юридически спорове, контакти с държавната администрация и властите ще се случват бързо и безпроблемно. Умението ви да общувате, както и да ползвате средствата за масова информация ще се окаже неоценим помощник. Ще спечелите привърженици и ще подобрите финансовото и материалното си положение. Екипните проекти, колкото и да са сложни, ще напреднат с изпълнението и ще донесат очакваните резултати. Сериозните успехи ще са свързани с интелектуалните и творчески дейности. Обмисляйте пътуванията си предварително и подробно.

Рак

С получаването на дългоочаквана информация и приятни новини ще запомните текущата седмица. Публичните ви изяви ще са повече от обикновено и ще разширите кръга на деловите си взаимоотношения. Предстоят промени в професионалния ви статус или пък в колектива, с който работите. Ще има раздели, ще има и нововъведения. Някои безперспективни проекти ще отпаднат, а изчерпали съдържанието си отношения ще бъдат прекратени. В края на седмицата ще получите реална и ласкава оценка за постигнатите до момента успехи.

Лъв

Както енергетиката, така и въображението ви ще са в посока на растеж. Нищо не би могло да ви се опре, така че предпоставките за напредък в почти всички сфери са налице. Най-важните въпроси, на които ще намерите решение ще са свързани с финансовото, материалното ви положение или с имотни сделки. Работата ви като цяло ще окаже влияние върху действията и решенията на доста хора. Представяйте концепциите си внимателно, разбираемо, дипломатично и без намек за натиск или манипулация. В повечето случаи ще сте в благоприятната позиция да контролирате случващото се. От вас се изисква само да ориентирате силите си в правилната посока.

Дева

Във ваш интерес е да сте колкото е възможно по-активни и по-инициативни. Заетостта ви ще е доста висока, но увлечени в работа не забравяйте, че е задължително да се грижите и за здравето си. От прекалено многото ви ангажименти е вероятно да пострадат личните отношения и предимно тези с близките ви и семейството. Ще сте изключително ефективни и ще успеете да отхвърлите поредица сложни проблеми, но част от тях ще са свързани със сериозни спорове и разногласия. Редуването на физически с интелектуални занимания ще повиши работоспособността ви.

Везни

Социалните контакти ще са интензивни, лесно ще намерите общ език със събеседници от най-различни слоеве и групи. Спазвайте правилата за противоепидемична защита. Формулирайте най-важните цели още в началото на седмицата и не си правете твърде амбициозни планове. Придържайте се към обичайния си динамичен стереотип. Така ще изразходвате ресурсите си равномерно и основателно. Колегите не само ще се допитват до мнението ви, но и ще се придържат към съображенията ви. Въздържайте се от щедри обещания. Финансовото ви положение ще е сравнително устойчиво, ако не прекалявате с разходите. Личните отношения ще са напълно удовлетворителни.

Скорпион

Съществено за представителите на вашия знак е, че Марс, който е съуправител, ще влезе в него. Присъствието му там ще ви се отрази тонизиращо и вдъхновяващо. Дейности, които към момента са едва ли не в „девета глуха“ ще стигнат до успешния си завършек. Ще успеете да изгладите поредица конфликтни ситуации с партньорите си, а личните отношения ще са наситени с романтика и взаимно разбиране. Безпроблемна ще е комуникацията със средствата за масова информация, изпълнителната и съдебната власт. Пътуванията ще са предимно на кратки разстояния и то с развлекателна и научно-познавателна цел.

Стрелец

Умението ви да се самоорганизирате е достатъчно убедителна предпоставка за удовлетворителни резултати. Работата ви ще е преимуществено екипна, а изпълнението ѝ ще се отрази положително на финансовото ви състояние. Околните ще оценят високо проявеното старание и готовността ви да поемете отговорност, та била тя и несвойствена. Професионалният ви статус ще е почти без промяна. За сметка на това в социалния ви живот предстоят вълнуващи преживявания. Поддържайте средна или висока активност, не се застоявайте на едно място. Организирайте си редовни излети сред природата, спортни занимания, пътувания. Разнообразието ще ви се отрази мотивиращо.

Козирог

В началото на седмицата ще се наложи да вземете поредица отговорни решения, които ще променят живота ви. Ще предприемете трансформации, които ще засегнат буквално целия ви динамичен стереотип и което е най-важното, ще действате по лично убеждение. Бъдете решителни, но в същото време пресметливи. Не забравяйте, че късметът се усмихва не само на смелите, но и на разумните. Служебните ангажименти ще са доста. Ще стабилизирате името и авторитета си много по-трайно, ако не демонстрирате власт и възможности. Не се взимайте много на сериозно, колкото и да се стараете нещата не зависят изцяло и единствено от вас.

Водолей

Творческият ви импулс ще е силен през целия период. Ще се изявите, ще блеснете, твърде често ще бъдете в центъра на вниманието. Не се възгордявайте от известността. Обърнете внимание на близките и най-вече на децата си. Времето ще е единственият ви дефицитен ресурс. Ще ви поканят на толкова много делови разговори, че с риск да ви помислят за несериозни, ще се наложи да отхвърлите поне половината. Публичните ви изяви ще са плодотворни. Където и да предложите концепциите си, ще получите одобрение.

Риби

Поредица непредвидени събития ще промени отношението ви към парите, дори цялата ви ценностна система. Ще разберете до каква степен материалното влияе на успехите ви в живота. Всичко ще започне с неочаквани гости. Ваши приятели ще ви посетят и ще водят със себе си непознати, но изключително интересни хора. По тяхна идея вероятно ще решите да се включите в неформална организация по интереси. Ще забележите, че видимо сте по-активни и решителни. Интуицията ви също значително ще се обостри. Ще се справите с всички задачи, които сте си набелязали, но трябва да контролирате поведението си и особено проявите на егоизъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари