IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как ще ви се отразят новолунието и слънчевото затъмнение?

3 декември 2021 17 30

Някои ги чакат големи промени

IStockphoto

IStockphoto

Декември дойде и донесе със себе си не само сняг, но и много важни събития, които вървят с някои промени. Това твърдят астролозите, разкриващи повече за новолунието и слънчевото затъмнение в началото на празничния сезон.

Точно на 4 декември ще настъпи последното пълно слънчево затъмнение за 2021 г., която ще изпратим скоро. В комбинация с новолунието, то ще ни направи по-открити и ще ни подготви за изненадващи обрати, с каквито мнозина се сблъскват всеки път по това време.

След като ви разказахме повече за промените, които се очакват в знака Стрелец, е време да видим какво да очаква всеки един в зодиака:

Овен

С новолунието и слънчевото затъмнение, попадащи във вашия девети дом на приключенията, вие ще се опитате да се освободите от всякакви ограничения. Това важи както за личния живот, така и за работата. И се предполага, че ще донесе много приятни емоции.

Телец

Двете астрологични събития попадат в осми дом на Телците – този на емоционалните отношения. Представителите на този знак ще отстояват всичко свое. Това ще им помогне във връзката, най-вече в интимните отношения и близостта с половинката.

Близнаци

В седми дом на партньорството попадат новолунието и слънчевото затъмнение, що се отнася до Близнаците. Те трябва да съгласуват личните си стремежи с тези на половинката, близките, а не на последно място и колеги, за да имат успех във връзката и своите бизнес начинания.

зодии, астрология

Pixabay

Рак

Попадайки във вашия шести дом – релакса, затъмнението и новолунието карат Раците да променят ежедневието си. При това по-драстично, за да постигнат нужните им баланс и хармония. Така най-сетне ще усетят спокойствие и лично удовлетворение.

Лъв

Новолунието и слънчевото затъмнение попадат в пети дом на Лъва – на романтиката и себеизразяването. Те вдъхновяват родените под този знак да творят и правят неща, които ги карат да се чувстват щастливи. В дните около 4 декември Лъвовете имат възможност да изразят чувствата си по най-добрия начин.

Дева

Двете важни събития в сезона на Стрелеца попадат в четвъртия дом на Девите,. Той е свързан с дома, но не носи толкова уют и хармония, колкото желанието за връщане към стари рани. Ровенето в миналото носи тъга, но и помага за едно ново начало, което да дойде с настъпването на 2022 г.

Везни

Декемврийските новолуние и слънчево затъмнение попадат в трети дом на Везните. Той е свързан с общуването. Комуникацията с някои близки може да се изостри или подобри, като не са изключени драми по пътя към това.

Скорпион

Тук става дума за втория дом на Скорпионите, в който попадат слънчевото затъмнение и новолунието. Той насочва вниманието към парите и признанието от свършената работа, което не е само финансово. Ето защо Скорпионите ще си направят равносметка за това получават ли достатъчно и какво могат да променят.

Стрелец

Стрелците, които властват през декември, ще имат една основна цел. Новолунието и слънчевото затъмнение попадат именно в този знак. Те трябва да помислят за себе си и да казват само истината, като не прикриват нищо. Това със сигурност ще им донесе само позитиви.

Козирог

Родените под този знак ще се ориентират към духовното, защото новолунието и слънчевото затъмнение попадат в техния дванадесети дом. Козирозите ще се насочат към най-съкровените си желания и мечтите, въобще онова, което ги кара да вървят напред.

Водолей

Тук идва време за работа и подобряване на отношенията в екипа. Причината е, че двете събития попадат в единадесети дом на Водолея. За да изпълни плануваното и да завърши всичко в срок, той и останалите трябва да подобрят комуникацията и връзката между себе си.

Риби

Няма как Рибите да не помислят за своето кариерно развитие в края на годината, когато всеки тегли чертата. Новолунието и слънчевото затъмнение влизат в техния десети дом. Те имат възможността да излязат на преден план и най-сетне да получат признанието, което чакат дълго време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Motorol ( преди 2 години )
dobra vecer mumuli i si mislite ce viee gi sas davate tezi emocii rzbira se ce sam se nastrovam na tazi temma celuvkii slatkisceta moiii
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар