IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От какви заболявания да се пази всяка зодия?

4 декември 2021 19 30

Вижте кои са проблемните зони

Снимка: Istock

Астролозите отдавна са установили връзка между здравето на човека и съзвездието, под което е роден. Според тях най-проблемните „зони“ в тялото са свързани с всяка зодия.

Овен

Проблемни зони: глава, мозък, лице

Физическият и психически стрес, причинен от прекалено активния и амбициозен начин на живот на Овена, може да доведе до главоболие, мигрена и инсулт. Овните се нуждаят и от достатъчно стимули, за да не станат жертва на депресия.

Телец

Проблемни зони: шия, уши, гърло

Телецът често може да бъде предразположен към настинки, болки в гърлото и ушите. Освен това този знак може да има проблеми с щитовидната жлеза. Така че, ако изведнъж се почувствате летаргични и напълнявате без очевидна причина, първо отидете на ендокринолог.

Близнаци

Проблемни зони: бели дробове, рамене, ръце, ръце

Близнаците често страдат от алергии, сенна хрема, настинки и кашлица. Представителите на този знак трябва да внимават и с безсънието и психическото изтощение.

Рак

Проблемни зони: гърди, корем

Депресията е често срещано състояние при емоционалния Рак. За да я превъзмогнат те често се обръщат към храната и след това, в допълнение, трябва да се борят със затлъстяването. Сякаш това не е достатъчно, но Раците също са предразположени към храносмилателни проблеми, които допълнително се влошават от преяждането.

Лъв

Проблемни зони: сърце, гръб, гръбначен стълб

Високото кръвно налягане, запушените артерии и неравномерният сърдечен ритъм са рискове, пред които са изправени повечето Лъвове. Освен това често имат проблеми с гръбначния стълб. Йогата е чудесен начин да предотвратите и двете.

Дева

Проблемни зони: стомах, черва

Девите непрекъснато се борят с теглото си, искат или да отслабнат, или да напълнеят. Те често имат хранителни разстройства, както и стомашни заболявания, язви, гастрит и синдром на раздразнените черва.

Везни

Проблемни зони: бъбреци, надбъбречни жлези, кожа

Везните често страдат от храносмилателни проблеми. Съветът към тях е да се откажат от мазни храни и деликатеси, които може да не са особено полезни за стомаха. Що се отнася до кожата, Везните са предразположени към дерматит.

Скорпион

Проблемни зони: пикочен мехур, ректум, яйчници

Хормоналният фон при Скорпионите от време на време се нарушава. Освен това са силно уязвими към болести, предавани по полов път. Много момичета, родени под този знак, имат проблеми със зачеването и бременността.

Стрелец

Проблемни зони: очи, зрение

Стрелецът е уязвим към всичко, което засяга очите и зрението им. Ето защо е по-добре за тях да наблюдават тази област на своето здраве възможно най-внимателно.

Козирог

Проблемни зони: кости, зъби, стави

Козирозите често чупят кости. Освен това те могат да развият сериозни ставни проблеми, особено в средна и по-напреднала възраст. Трябва да сте по-внимателни с физическата активност.

Водолей

Проблемни зони: крака, глезени, кръвообращение

Ако сте родени под знака на Водолей, може да сте предразположени към разширени вени. И това все още е най-малкият от проблемите с вените, които тормозят този знак.

Риби

Проблемни зони: нервна система, стъпала, таламус

Рибите хващат различни инфекции, често имат слаба имунна система. Освен това Рибите са предразположени към бурсит, деформации на стъпалото и други проблеми с краката.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )