IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

6 декември 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 6 – 12 декември

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 6 – 12 декември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Желанието да направите всичко с един замах е предпоставка за проблеми. Най-подходящият девиз за тази седмица е: „по-малко думи, повече действия“. Избягвайте разговорите на спорни теми като политически, етнически, религиозни, които биха навредили на отношенията ви. Действайте самостоятелно, за да се чувствате независими и сигурни в себе си. Всичко започнато сега, ще успеете да довършите след около две седмици.

Телец

Без да сте си го поставили за цел и без дори да си давате сметка, че се случва, изведнъж ще се окажете в центъра на вниманието. Влиянието и социалните ви контакти ще се разширят и активизират, но това е „нож с две остриета“. Ще привличате към себе си както почтени и коректни хора, така и какви ли не мошеници, които може да се опитат да ви манипулират или заблудят. Опонентите ви също няма да останат пасивни и не е изключено да измислят хитроумен начин, чрез който да възпрепятстват работата ви. Дефинирайте целите си и се заемете с реализацията им последователно, с присъщата си упоритост. Ефектът ще е повече от задоволителен.

Близнаци

Неприятностите, доколкото ги има, ще са отражение на нереалните представи, които си изграждате за заобикалящия ви свят. Не очаквайте от хората повече, отколкото могат да ви дадат. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Вместо това се постарайте да оцените трезво ситуацията, в която се намирате и да адаптирате намеренията си спрямо нея. Успешно ще завършите дейностите, свързани с креативно мислене и изискващи творчески подход. Тонусът ви ще е сравнително стабилен, но не е желателно да се преуморявате. Редовно отделяйте време за занимания, свързани с изкуство. Ще установите, че са ефективен начин за освобождаване от натрупания стрес и напрежение.

Рак

Ще разполагате с благоприятни условия за довършване на изостаналите занимания и даже на такива, които от доста време „циклят“. Ще докарате до логичния им завършек даже трудните и спорни задачи. Емоционалното ви състояние ще е устойчиво, а интуицията ще ви подсказва правилните ходове. Ще сте достатъчно проницателни, а на моменти дори здравословно мнителни и ще можете ясно да отличите истината от лъжата, последователите от потенциалните си противници. Положителен момент е и фактът, че лесно ще се ориентирате в настроението и намеренията на околните, което е удобна предпоставка за изглаждане на противоречията в семейството.

Лъв

В каквато и ситуация да попаднете, постарайте се да запазите здравия разум и чувството си за хумор. Избягвайте двусмислените изказвания, недомлъвките. Не се опитвайте да „замазвате“ грешките си. Напротив, наричайте нещата с истинските им имена и ще предотвратите възможностите да ви атакуват, да ви обвинят в некоректност и задкулисни игри. Имайте си едно наум, че не всички, които се опитват да се сближат с вас го правят искрено и добронамерено. Има такива, които просто ви търсят слабото място и са готови да ви отстранят от пътя си с всякакви средства. Устойчивият начин за постигане на целите е да се придвижвате към тях бавно и обмислено.

Дева

Съчетанието между аналитични умения и добро настроение ще ви помогне да намерите общ език със събеседници, различаващи се по предпочитания и принципи помежду си. Ще ви отвори много врати. Контактите ще са интензивни, повечето от тях – нови. Интелектуалните занимания не само ще ви вдъхновяват, но и ще са източник на допълнителни приходи. Отношенията ще са спокойни, предразполагащи към екипност. Без усилия ще се справите с дейности, свързани с обработка на документи. Много е вероятно подготвяйки дома си за предстоящите празници да попаднете на вещи и предмети, които от доста време мислите, че сте загубили.

Везни

Време е да разпределите приоритетите, да поставите нещата по местата, да „подредите пъзела“, да си набележите ясен план за действие и да се придържате към него. Ще съумеете да поставите началото на някои от фундаменталните си намерения, които рано или късно ще предизвикат положителни промени. Ще разширите сферата си на влияние. Преживяванията ще са изненадващи и запомнящи се. Както личните, така и деловите контакти ще са пълноценни и е много вероятно да отхвърлите някои финансови затруднения. Независимо от това, преценявайте внимателно на кого можете да имате доверие и кого трябва да игнорирате, защото ще има и такива, които ще завидят на успехите ви. Ще се опитат да ви манипулират и отклонят от избраната посока.

Скорпион

Обстоятелствата ще ви принудят да поддържате високо темпо на активност, но заетостта за вас никога не е била проблем. Обществените и социалните ви изяви ще са достатъчно, за да не ви остане време да скучаете. Ще разширите сферата си на влияние, но и интересите. Често ще се налага да действате в няколко посоки едновременно. Концентрирани върху външните си изяви, мислете и за себе си, за духовния си живот, за вътрешния си подтик. Не се лишавайте от почивка, за да съхраните тонуса и производителността си устойчиви и да успеете да реализирате набелязаните намерения. Много е вероятно да получите важни и отдавна чакани новини, но дали ще ви зарадват или не е рано да се каже.

Стрелец

Ще си направите услуга, ако успеете да балансирате професионалните и личните ангажименти. Оригиналните ви идеи, умението да общувате, проявите на добра воля и изискан вкус ще повишат магнетизма ви. Ще привличате към себе си нови хора, желаещи да обменят с вас опит и мнение, да споделят интересите си. Ще можете да презентирате уменията си, да уговорите изгодни сделки, да създадете полезни връзки, да се консултирате с подходящи специалисти по всички въпроси, по които имате неясноти, включително и такива, засягащи задграничните ви партньорства. Емоциите ще са преимуществено положителни. Постиженията ви ще получат висока оценка, а най-вероятно и материален еквивалент под формата на награда или подарък. Ще успеете да съчетаете работата с развлеченията, формалните с неангажиращите връзки и да докажете лидерските си умения.

Козирог

Събитията, дори онези, които първоначално ви изглеждат неблагоприятни, ще се отразят видимо върху професионалния ви напредък. Ще участвате в поредица колективни дейности, където ще направите несравнимо впечатление със знанията и уменията си. Ще си спечелите поредица привърженици благодарение на остроумието и добрия си вкус. Около вас изведнъж ще се появи цяла група хора, споделящи интересите ви. Ще ви е изключително лесно да изразите мнението си по обсъжданите въпроси, както и да разкриете разбираемо емоциите си в дълбочина. Без никакви усилия ще изгладите съществуващите противоречия от всякакво естество. Деловите отношения с новите партньори ще се окажат перспективни.

Водолей

Старайте се по всякакъв начин да съхраните оптимистичното си настроение, защото периодът ще е напрегнат. Твърде често ще се натъквате на изпълнени с неопределеност ситуации, няма да разполагате с достатъчно информация, за да можете да действате активно. Ще трябва да се мобилизирате, да се концентрирате и да се занимавате с различни по вид и характер дейности. Времето за почивка ще е по-малко от необходимото, което пък ще снижи ефективността ви. Необходимостта да комбинирате служебните задължения с грижата за близките на моменти ще създава усещане за несигурност. Отстоявайте интересите си. Спорадичната проява на здравословна доза егоизъм ще ви е от полза.

Риби

Започнете период за поставяне на ред навсякъде и във всичко, а най-вече в собствените си мисли и желания. Настроението ви в първите дни може да е леко меланхолично, да си изграждате красиви, но илюзорни представи за реалността около себе си. Мобилизирайте се, формулирайте ясно стремежите си и бъдете готови за новости и промени с продължително действие. Първите положителни резултати ще усетите още в края на седмицата. Те ще ви подскажат, че битието ви преминава на нов етап на развитие. Ще получите приходи, които очаквате толкова отдавна, та вече ви изглеждат като химера. Най-вероятно става дума за връщане на стар заем, на надвзети данъци, такси, лихви или рекламация на некачествена стока. Окончателно и напълно удовлетворително решение ще намерите при уреждане на жилищен въпрос и на любовен проблем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари