IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

11:11 – случва ли ви се да го виждате?

8 януари 2022 13 30

Защо това е считано за ангелското число?

Istock

Istock

Какво означава, ако редовно виждате на часовника си 11:11? Най-общо казано се счита, че Вселената или вашите духовни водачи, разбирайте ангели пазители, ви обичат и ви говорят чрез различни методи, в случая чрез това число. В началото виждането на този определен час може да ви изглежда като глупаво съвпадение, но като се вгледате по-задълбочено в него, ще откриете, че има нещо мощно в посланието му.

Все повече хора изглежда забелязват тези повтарящи се цифри, дали на дисплея на часовника/телефона си, или на крайпътните билбордове, на имейли, на компютъра си и др. Всъщност се счита, че в момента се извършва огромна промяна в съзнанието на хората. И така, какво означава 11:11?

Вярва се, че това е ангелско число, което цели да привлече вниманието ви към настоящите ви мисли и чувства. Да ви направи по-осъзнати за самия себе си. Това число служи за напомняне на всеки от нас, че винаги ще получим напътствия и по-голяма мъдрост, когато се чувстваме в задънена улица, когато сме уплашени или разочаровани.

Според Дорийн Вирчу, известен терапевт и медиум, забелязването на повтарящи се числа, особено на тези ангелски числа, 11:11, означава, че трябва да се съсредоточим върху това да поддържаме мислите си положителни. Това е така, защото нашите желания ще се проявят незабавно във форма. Насочете цялото си внимание към това, което наистина желаете, вместо върху това, от което се страхувате. И скоро вашите ангели хранители ще ви възнаградят.

Колкото повече единици виждате на часовника си, толкова повече това е знак, че имате силна връзка с вашите ангели пазители. Милиони хора по целия свят са започнали да виждат тези числа все по-често, което само предполага, че все повече хора сред нас са започнали да се развиват в духовен план, да търсят светлината и да обръщат гръб на мрака. Например, в момента на Земята цари такъв безпорядък, че все повече хора се чувстват призвани да върнат мира и хармонията на планетата.

Според календара на маите на 21 декември 2012 година в 11:11 часа е започнала Нова ера на нашата планета. Това означава буквална промяна в съзнанието от Тъмната епоха към Златния век.

Според нумерологията числото 1 представлява независимост, сила, но и пробуждане. Това е първото число и предполага нов жизнен цикъл, с изобилие от възможности и промени около нас. То отразява прераждането и обновяването.

В ангелско число 1111 нумерологичното значение на 1 е четворно. Ако виждате това число често, Вселената ви изпраща цял товар от положителна енергия!

Друго интересно нещо относно 11:11 е, че сбора на цифрите се равнява на 4. Четворката е символ на трансформацията и разтварянето на егото.

Всеки път, когато видите цифри да се повтарят, по-специално 11:11, вашите ангели искат да знаете, че сте на прав път и че те ще ви защитят, независимо от препятствията, с които се сблъсквате. През това време трябва да станете господари на себе си и да не се поддавате на негативизма и хаоса наоколо. Трябва да се научите на самоконтрол и така ще си върнете вътрешната сила и ще можете да управлявате сами себе си.


Въпреки тежките предизвикателства, които се случват на Земята, все пак трансформацията продължава да се разгръща, а малките промени скоро ще доведат до много по-значими промени. Така че следващият път, когато се чувствате объркани, но видите 11:11, не търсете отговорите извън себе си. Обърнете внимание на своята собствена сила, доверете ѝ се. Всеки път, когато забележите 11:11, наблюдавайте мислите си и се уверете, че те са положителни.

Има толкова много различни начини за духовно израстване и ако се чувствате малко заседнали, изпробвайте нови идеи и духовни практики, които могат да ви помогнат да намерите мир и спокойствие вътре в себе си.

Просто прегърнете своята духовна страна и се насладете на това пробуждане, от което ще излезете по-смел и по-силен човек, който живее в мир със себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 2 години )