IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 зодии, които са най-погълнати от себе си

23 януари 2022 19 30

Риби, Везни, Стрелец...

Istock

Istock

Не че погълнатите от себе си хора не се интересуват или не им пука за другите хора – техният интерес номер едно обаче, са си те самите. След като анализират всичко, което се случва в собствения им живот, може и да им остане малко енергия, която да посветят на някой друг. Повечето самовглъбени хора биха се шокирали, ако някой ги опише като егоисти. Те знаят, че са мили, щедри и очарователни личности, но просто са най-концентрирани върху собствения си живот. Хората, които са погълнати от себе си, обичат да бъдат полезни или мили с другите, защото така създават впечатлението, че са добри хора. На тях им пука за близките им, но все пак личните им дела си остават най-важни за тях.

А ето и 6-те зодиакални знака, които са най-склонни да бъдат погълнати от себе си:

Стрелец

Стрелците като цяло са доста любопитни към света, но най-вече към този, който се върти около тях. Не че са недоброжелателни или лоши хора, точно обратното, просто те могат да бъдат толкова погълнати от случващото се в собствения им живот, че да нямат сили или желание да изслушат проблемите на някой друг. Именно затова Стрелците са склонни да бъдат невнимателни и нетактични към другите. Те искат да бъдат добър партньор, приятел и колега, но първо имат нужда да се погрижат за собствените си дела, а понякога им е твърде трудно да се съсредоточат върху събитията в живота на някой друг.

Риби

Хората от зодия Риби са изключително безкористни и далеч не са егоцентрични, но все пак са доста вглъбени в себе си. Причината е, че те са прекалено чувствителни и приемат всичко твърде лично. Творческите им импулси произтичат именно от самовглъбеността им. Те обичат да изследват и откриват нови неща за себе си и да ги изразяват по креативен начин. Рибите стават най-центрирани в себе си, когато се чувстват потиснати. Тогава те стават мързеливи, апатични и мислят само за собствените си проблеми, сякаш всичко останало няма значение за тях.

Скорпион

Скорпионите си знаят, че са невероятни, но все пак у тях има една вродена несигурност, която ги кара да се тревожат как изглеждат в очите на другите хора. Когато някой скъса с него или не го назначи на работа, Скорпионът приема това много лично. Той може да се вбеси, ако не получи конкретно обяснение защо е пренебрегнат, а може да потърси и отмъщение. Просто Скорпионът все си мисли, че всичко зависи от него самия или се върти около него, а не може да разбере, че понякога обстоятелствата са такива, каквито са и... нямат нищо общо с него.

Дева

Девата е погълната от себе си заради начина, по който винаги вярва, че е права и има отговорите на всички въпроси. На нея ѝ е трудно да приеме, че някой може да е по-добър или по-осведомен. Тъй като Девите са много самокритични, те са склонни да гледат на живота и поведението си под микроскоп. Девите се губят в детайлите на собствените си дела и опитите им да бъдат перфектни се поставят начело в списъка на техните притеснения. Именно затова Девата понякога може да изглежда незаинтересувана от живота на своите близки, но просто е твърде замислена върху собствените си дела.

Телец

Телците са известни като най-големите егоисти на зодиака, защото се фокусират твърде много върху това, което притежават и върху това, което се случва вътре в тях, в душата им. Те са склонни да се пазят твърде много от потенциални наранявания и да мислят доста върху миналите си негативни преживявания. Именно затова те много внимават кого допускат в живота си. Освен това Телците са доста суетни и обичат да си угаждат, а това също ги кара да изглеждат в очите на хората твърде погълнати от себе си.

Везни

Везните искат да бъдат по-добри и затова посвещават много внимание и време на себе си. Те непрекъснато се опитват да се самоусъвършенстват и винаги са готови да разкажат на всички за своите усилия в тази насока. Везните са очарователни личности, но прекарват твърде много време в разговори за себе си, живота и проблемите си и понякога стават твърде досадни. Хубавото е, че те се фиксират много върху собствените си действия, опитвайки се да разберат какво са направили погрешно и как биха могли да направят нещата по-добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари