IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лайфстайл 2022 – ще възобнови ли Меган Маркъл блога си?

12 февруари 2022 15 00

Очаква се решение за търговска марка „The Tig“

БГНЕС

БГНЕС

След като Меган Маркъл роди второто си дете – Лилибет, мнозина тръпнат в очакване тя да се захване с по-мащабен проект, за да я виждат по-често. Говори се, че подготвя свое собствено шоу и това, че се е скарала с партньорите си от Spotify, но до момента тя все още не е потвърдила това официално.

В случай, че се появи на екран, бившата херцогиня на Съсекс ще има нужда от страница в социалните мрежи, за да разпространява видеа и любопитни подробности от зад кулисите. Ето защо е много вероятно тя да се върне в Instagram или поне някой от екипа ѝ да качва въпросното съдържание. Други пък спекулират с това, че тя може да възобнови своя блог, който трябваше да спре след като се сгоди за сина на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна.

Сайтът The Tig, където Маркъл споделяше лайфстайл материали, бе закрит през 2017 г. Но както бе съобщено от The Mail of Sunday, адвокатите ѝ са подали искане за получаване на търговска марка със същото име през юли 2021 г. Нищо чудно те да ни изненадат, съобщавайки, че са успели. Така Меган, която вече живее като обикновена личност в САЩ, ще може да дава насоки за актуални модни тенденции, здравословно хранене, ще дегустира различни вина и вкусни ястия, а защо не и да интервюира известни дами подобно на работата си за списание Vogue.

Хари и

Getty

Серина Уилямс, Приянка Чопра и Гуинет Полтроу са част от популярните личности, за които актрисата е писала в своя блог. Днес тя може да използва по-голямата си популярност, за да го развие още повече и да печели от реклами на най-различни продукти.

„Това, което започна като страстен проект, се превърна в невероятна общност от вдъхновение, подкрепа, забавление и лекомислие“, написа преди години Маркъл, преди да закрие блога си.

Известната двойка създаде няколко различни компании през 2020 г., занимаващи се с неща от издателска дейност до благотворителност. Затова днес е съвсем реално тя да ни представи нещо ново и различно с марката The Tig.

През 2018 г. The Mail of Sunday публикува откъс от писмо на Маркъл, адресирано до нейния баща Томас. Тя претендира пред съда, че изданието нарушава личното ѝ пространство, за което ще получи обезщетение от 1 британска лира.

КоментариКоментари