IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Huawei Watch GT 3 Pro – перфектният аксесоар за стилната съвременна дама

18 май 2022 16 30

Новият смарт часовник на Huawei събира в себе си всичко, от което се нуждаете

Huawei Watch GT 3 Pro – перфектният аксесоар за стилната съвременна дама

Пандемия. Дума, която смятах, че няма да чуя никъде другаде, освен в училище. Момент, който ми се струваше толкова далечен и непонятен, сякаш някой ми говори за Древен Египет. Знам, че е имало такова нещо, но не смятах, че някога ще се повтори.

Е, повтори се. И то с огромна сила. Помня как на 31 декември 2019 година, точно преди посрещането на следващите 12 месеца, с приятелите ми си правехме планове как това ще е нашата година, ще обикаляме Европа, ще се запознаваме с нови хора. Ще живеем. Да, ама не! Пандемията ни застигна още през третия месец на 2020 година и ни остави затворени вкъщи, далеч един от друг, без социален контакт или възможност за пътуване. Животът ни беше спрял.

В първите месеци на пандемията изпитах огромен страх от всичко около себе си. Като човек, който се изправя пред подобна ситуация за първи път, не знаех какво да правя. Помислих си, че това е най-лошото нещо, което може да ми се случи. Както в края на 2019 година, отново бях сбъркала.

Всъщност пандемията, или по-точно изолацията, може би се оказа едно от най-хубавите неща, които можеха да ми се случат. Това ми даде възможност да се погрижа за себе си, да направя оценка на целите, които си поставям и как мога да ги постигна. Заради липсата на движение и работата от вкъщи, започнах да забелязвам наддаване на тегло, което никак не ми харесваше – не само заради начина, по който изглеждах, но и заради здравословното ми състояние. Започнах да се задъхвам само при обикновено изкачване на стълби, което не беше никак добър знак.

Тогава реших, че е време да се взема в ръце. Започнах леки тренировки у дома – каране на велоергометър, коремни преси. Исках да раздвижа тялото и да го подготвя за по-интензивно натоварване.

Речено – сторено. Тренировките започнаха, но имах чувството, че нещо ми липсва. Не знаех точно колко калории горя на ден, колко крачки изминавам и как точно се движа с отслабването. Трябваше ми помощник, който да бъде с мен във всяка една стъпка от пътя към успеха. Трябваше ми смарт устройство.

Ако ви кажа, че не съм търсила смарт устройство за фитнес дълго време, ще ви излъжа. Първоначално се насочих към гривните, които ми изглеждаха по-компактни и по-удобни. Те обаче не ми свършиха работа. Исках нещо, което да замести телефона и да ме известява постоянно за всяко едно действие, което се случва не само с тялото ми, но и в социалните мрежи – съобщения, коментари и излъчвания на живо.

Именно затова се насочих към търсенето на смарт часовник. То изобщо не беше лесно, тъй като и изискванията ми не бяха малко. Трябваше ми устройство, което хем да е красиво, хем да върши работа. Все пак съм дама, държа на хубавите аксесоари. Търсенето беше дълго и изморително, преминах през няколко вида часовници, но нито един от тях не успяваше да задоволи желанията ми. Досега.

Отваряйки кутията, усетих едно вълнение. Същото, което изпитва малко дете, когато получи любимата си играчка. Усмивката стига до ушите, а ръцете треперят и искат колкото се може по-бързо да стигнат до заветната цел.

часовник 3

Вълнението ми беше породено от смарт часовника Huawei Watch GT 3 Pro, който току-що беше пристигнал. Ако ви кажа, че не съм фен на смарт часовниците, ще ви излъжа. У дома имам няколко поколения от различни марки, които се надпреварват да получат моята любов. Мисля, че състезанието за тях окончателно приключи.

Смарт часовникът Huawei Watch GT 3 Pro е бижуто, което съм искала да притежавам цял живот. Комбинация от красота, елегантност, съвършенство и лекота. Часовник, който най-накрая е проектиран изцяло за женската ръка.

Първото нещо, което веднага привлече вниманието ми, беше бялата и изцяло керамична каишка, която е революция при тези устройства. Тя прави часовника изключително красив и елегантен, подходящ за всяка дамска ръка. Освен това е лека и по този начин лесно може да забравите, че носите нещо на ръката си, докато някой не ви изпрати съобщение в социалните мрежи и не усетите вибрацията.

часовник 1

Като човек, който не може дълго време да чака преди да изпробва новата си придобивка, реших да видя с какво разполага и смарт часовникът на Huawei. Оказа се, че той има план за тичане, който може да ми помогне да подобря резултатите си в този вид тренировка. Грабнах клина и тениската, сложих маратонките, закопчах часовника и се насочих към близкия парк. Лека загрявка, включване на плана за тичане и начало.

Хубавото на часовника е, че той показва точно колко време трябва да тичаш, кога да започнеш бързо ходене, за да починеш, и кога отново да продължиш с тичането. В зависимост от целта ви и нивото на издръжливост, тези периоди са с различна дължина. Може да избирате от бягане за начинаещи или напреднали, което е комбинация между ходене и тичане, или пък да заложите на малко по-интензивна тренировка за горене на калории или упражнение за маратон или полумаратон.

часовник 5

Ако пък тичането не е вашият спорт, не се притеснявайте. Смарт часовникът Huawei Watch GT 3 Pro разполага с редица тренировки, които могат да се извършват както на сушата, така и във водата. Точно така, той има опция за гмуркане, която работи перфектно до 30 метра дълбочина. Това ви позволява да изследвате красотите на морското дъно, без да се притеснявате от разваляне на устройството.

За всички, които тренират тялото си във фитнеса, часовникът има нещо и за вас. Той следи всяко едно действие, независимо дали тичате на пътеката, или участвате в групови тренировки. Това, което успя да ме впечатли, е графикът, показващ как сърцето ми е работило по време на цялата тренировка и колко време е продължило всяко едно действие – от загрявката до действителното горене на калории.

Но ако мислите, че Huawei Watch GT 3 Pro е само смарт часовник, жестоко се лъжете. Той е малкият ви здравен асистент, който може да създава план за по-здравословен начин на живот, да измерва кислорода в кръвта, нивата на стрес през деня, пълноценния сън и пулса. Но най-впечатляващата функция категорично е изготвянето на електрокардиограма за по-малко от минута. Само чрез докосване на страничния бутон и запазване на спокойствие за кратко, часовникът показва дали всичко е наред със сърцето ви. Разбира се, това не замества прегледа при кардиолог, но е чудесен индикатор, за да разберете дали не е време да си запишете час при лекар.

Функцията за изготвянето на електрокардиограма ще бъде достъпна за потребителите на по-късен етап. Всеки притежател на Huawei Watch GT 3 Pro ще получи ъпдейт, когато тя е готова за употреба. 

часовник 2

Говорейки за дамския Huawei, няма как да не споменем, че той притежава и вграден женски календар. Това ви спестява тегленето на допълнително приложение, което да синхронизирате с телефона си. Часовникът се е погрижил всяка една дама да има на ръката си важната за нея информация и да следи женското си здраве.

Не на последно място, Huawei Watch GT 3 Pro продължава традицията да следва примера на своите предшественици, радвайки потребителите с голяма издръжливост на батерията. Като човек, който тренира три пъти в седмицата, а през останалото време се опитва да достигне заветните 10 000 крачки на ден, бях приятно изненадана, че не трябва да зареждам часовника през ден. Батерията издържа до една седмица, а пълното ѝ зареждане отнема по-малко от два часа.

Разбира се, красивият дисплей е нещото, което завършва този прекрасен дамски аксесоар. Различните лица на часовника ви позволяват да избирате картинки според настроението си. Това, което в момента радва окото ми, е цвете, което се разлиства с напредването на деня, а вечер отново прибира листата си.

часовник 4

Huawei Watch GT 3 Pro с керамична рамка е умният аксесоар, от който има нужда всяка една дама. Стилният и нежен дизайн го прави перфектното допълнение към всяка женска ръка, а белият цвят пасва идеално на всеки един тоалет. Часовникът е едновременно елегантен и спортен, позволявайки ви да го носите както на тренировка, така и на романтична среща или работен обяд.

И, ако все още не сте убедени, че Huawei Watch GT 3 Pro е часовникът за вас, ще ви кажем, че той е съвместим както с операционната система Android, така и с iOS. И ето така, всички неудобства, от които се притеснявахте, изчезват напълно. 

Huawei Watch GT 3 Pro е най-умният и най-добрият приятел на всяка една съвременна дама. А при мен състезанието за смарт часовници приключи с убедителен победител.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Сериозно ли за дама този масивен часовникМай сте збъркали модела
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар