IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 май

17 май 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Напрежението ще е на върхове и спадове. Проблемите ще са разрешими, но все пак отегчителни. Задължително отделете време за спорт. Ще ви помогне да стабилизирате енергетиката си.

Телец

Не се включвайте и още повече не предизвиквайте спорове особено пък по незначителни теми. Ще настроите срещу себе си даже онези, които определено ви симпатизират.

Близнаци

Околните почти непрекъснато ще се противопоставят на гледната точка и твърденията ви. Излишно е да ги убеждавате. Няма да постигнете нищо повече от късане на собствените си нерви.

Рак

Енергетиката ви е стабилна и с малко повече решителност бихте могли да получите одобрение за предложения, които до момента са били отхвърляни. Придържайте се към правилата и провеждайте разговорите в рамките на добрия тон.

Лъв

Желанието ви да проявите благородния си характер е толкова силно, че може да направите нещо, с което да навредите на самите себе си. Във ваш интерес е да не забравяте Вселенския закон за „непоисканото добро“ и да не предлагате услуги, ако не са ви помолили.

Дева

Грижите ви ще са свързани основно с близките. Ще се справите много по-лесно, ако прецените правилно кои са основателни и кои могат да се отложат. Част от претенциите на децата ще са си чиста проба каприз.

Везни

Обикновено сте нерешителни, но в този ден реакциите ви ще са коренно противоположни. Все пак, за да си спестите сериозни неприятности, е препоръчително седем пъти да премерите, преди да отрежете.

Скорпион

Ще постигнете целите си, ако тръгнете към тях по най-прекия път. Наблюдавайте, анализирайте, ако се наложи изчаквайте, но не се надявайте на външна помощ и намеса.

Стрелец

Въображението ще ви подсказва какви ли не оригинални идеи. Ентусиазмът ви ще е достатъчно силен за да се втурнете в реализацията им. Само не се опитвайте да въвлечете околните в действията си. Не само няма да успеете, но ще си загубите и времето.

Козирог

Личният ви ритъм рязко ще се различава от този на хората около вас. Опитайте се да организирате работата си така, че да не сте зависими от тях. Ако не успеете, определено ви очакват неприятности.

Водолей

Тонусът ви е стабилен и ако успеете да преодолеете инерцията, бихте могли да направите много. Друг е въпросът дали изобщо искате да правите каквото и да било, но поне не отлагайте „задължителната програма“.

Риби

Не е изключено да ви помолят да въведете в работата и обстановката по-млади и неопитни колеги. Не отказвайте, но и не бъдете прекалено взискателни. Споделете опита си, без да очаквате незабавното му усвояване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари