IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 юли

21 юли 2022 08 50

Вижте какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от прояви на разточителност. Ако все пак изгаряте от желание да направите щедър жест, то позволете си го само по отношение на близките.

Телец

Привлекателни сте и околните ще са склонни да ви угаждат на капризите, стига да не прекалите. Забележите ли промяна в отношението им, приемете го като сигнал, че трябва да се замислите над действията си.

Близнаци

Намалете темпото и наблюдавайте какво се случва около вас. Ще сте в центъра на вниманието почти през цялото време и ще предизвиквате любопитство у околните. Не им позволявайте да ви манипулират с въпросите си.

Рак

Авантюристичният ви порив ще се усили. Позволете си нещо ново и непознато, но не експериментирайте с екстремни спортове. Съществуват предпоставки за травма.

Лъв

Ориентирайте се към индивидуални дейности. Поведението на околните твърде често ще ви изнервя, може да покажете недоволството си в най-неподходящ момент и да развалите отношенията си необратимо.

Дева

Работоспособността ви ще е висока. Ще можете да се справите с няколко дейности едновременно. Преценете изостаналите и комбинирайте сходните, за да постигнете максимален ефект.

Везни

Преди да се заемете с каквото и да било, преценете силите си обективно. Не разчитайте на помощ. Дори да ви е обещана, ще се отложи по някакви причини и ще се почувствате подведени.

Скорпион

Настроението ви ще е крайно нестабилно и подвластно на външни влияния. Опитайте се да не залитате в крайности. Каквото и да се случва, най-вероятно няма да е свързано лично с вас.

Стрелец

Интересите ви ще са разнообразни и ще ви е трудно да се концентрирате само към едно занимание. Създайте си ясен график още от сутринта, за да знаете с какво задължително трябва да се справите и какво можете да отложите.

Козирог

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното, със сигурност няма да ви затруднят, но независимо от това проявете последователност и отговорност. Най-вероятно ви наблюдават и ще е важно какво впечатление ще направите.

Водолей

Стойте далеч от каквито и да било конфликтни ситуации. Не приемайте събитията, на които присъствате, прекалено лично и не се опитвайте да въдворявате справедливост под влияние на емоциите.

Риби

Всичко ново и непознато ще ви привлича като магнит. Не е за предпочитане, обаче, да създавате нови контакти, водени от този подтик. Много е вероятно да попаднете на измамници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари