IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фиксирани знаци в зодиака – какво трябва да знаете?

16 юли 2022 19 30

Те са големи инати и преследват целите си докрай

IStockphoto

IStockphoto

Фиксирани знаци – знаете ли кои са в зодиака? Ако искате да откриете идеалната половинка или търсите разбирателство с колегите, то познаването на отделните зодии ще ви помогне за това. За разлика от кардиналните, те имат непоколебима сила.

„Фиксираните знаци са онези, които се появяват в центъра на всеки сезон и са склонни да поддържат енергия“. Това обяснява Емили Рудаут, астролог и специалист по астройога. Според нея те са много решителни, стабилни и праволинейни.

Ако се чудите защо леля ви от зодия Овен или пък сестра ви от Рак имат точно определен характер, то се обърнете към техния елемент и модалност. Второто, обяснява специалистът, показва как се изразява енергията на всеки знак.

„Отличителният белег на фиксирания знак е способността да пребивава в енергия, свързана с неговия елемент, да задържа и поддържа тази енергия“, казва Ридаут. И допълва, че това, което прави, е да въплъщава своя елемент по най-дълбок начин.

Фиксирани знаци в зодиака – кои са?

Те са общо четири на брой – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Според астрологията, онова, което ги обединява е, че са упорити, решителни, мнителни и самоуверени. Както стана ясно, всичко това е свързано с тяхната модалност или начина, по който изразяват енергията си.

астрология, хороскоп,

IStock

Телец (20 април – 20 май)

Това е първият фиксиран знак в зодиака. Принадлежи към земния елемент, постоянен за пролетта.

Телецът, управляван от Венера, представлява всичко красиво и изобилно, включително удоволствията от живота като храна и пищност. От четирите фиксирани знака, той е най-склонен да придава голяма стойност на материалния свят. Трудолюбив и решителен, той ще направи всичко необходимо, за да постигне целта си. Поради непоколебимия си земен елемент, се смята, че Телците са най-упоритите от всички фиксирани знаци.

Лъв (23 юли – 22 август)

Един от най-известните фиксирани знаци – на лятото, принадлежащ към огнения елемент. „Лъвът управлява всички неща, които идват от вътрешния дух, включително страст, изразяване и творчество“, казва Рудаут пред Bustle.

Подобно на елемента огън и Слънцето, което управлява техния знак, Лъвовете са много изразителни, излъчват топлина и са създадени, за да бъдат забелязани. Те също са много страстни, щедри и ценят хората в живота си. Тяхната фиксирана енергия се изразява в непоколебимата им лоялност.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Фиксиран знак за есента, който управлява всички неща, които идват от интуитивната и емоционалната сфера, както подобава на неговия воден елемент. Това включва въображението, връзката, дълбоките мистерии на живота и интуицията.

Скорпионите са склонни да бъдат по-откровени и интроспективни в сравнение с предишните два постоянни знака. Те гледат на света по уникален начин и са склонни да виждат неща, които другите не виждат. Ако един Скорпион има мнение за нещо или някого, няма смисъл да се опитвате да го промените. Доста ще е трудно някой да му се меси във виждането за живота.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Фиксиран знак на зимата и член на групата въздушни елементи. Той управлява всички неща, които идват от ума, включително мисълта, перспективата, иновациите, реорганизирането на съществуващите структури и уважителното общуване с хората с различни перспективи.

Подобно на Скорпионите, Водолеите са склонни да имат много силни вярвания и имат комуникационните умения, с които да изразят своите убеждения по начин, който да бъде чут. Те също са много решителни. Ако има кауза, в която вярват, те ще се борят за нея, независимо от пречките, обяснява още астрологът.

новолуние, жена,

IStock

Какви са отличителните черти на всички фиксирани знаци?

Те са неподвижни и имат решимостта да преодолеят всички препятствия, които се изпречат на пътя им. Според д-р Елиза Робин, астролог, те могат да разнищят всяко нещо, което ги интересува. Ако имат текущи проекти и искат да успеят, ще работят усилено, за да се придвижат със стъпка напред.

Освен това корените на неподвижните знаци са дълбоки и ето защо те лесно се установяват на едно място. Характерно за тях е, че ценят наследството, традицията и не обичат промяната без основателна причина. Това е свързано и с голям инат.

Фиксираните знаци трудно се отказват от своите цели. Независимо дали става въпрос за връзка, която вече не работи, или приоритет, който няма смисъл, те продължават да го преследват, независимо от всичко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари