IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

25 юли 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 25 – 31 юли

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 25 – 31 юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Емоционалното ви състояние почти непрекъснато ще е нестабилно. Ще сте едновременно и по-впечатлителни и по-чувствителни, което в известна степен ще намали ефективността ви. На моменти ще сте мнителни, подозрителни, склонни да драматизирате и да ревнувате, което пък може да навреди на личните ви отношения. В същото време въздействието ви ще е доста силно, околните ще се съобразяват с мнението ви.

Телец

При уреждане на лични и делови взаимоотношения, оставете интуицията да ви води. Думата ви ще се чува, стига да не прекалите с претенциите и със забележките. В работния процес почти непрекъснато ще имате нужда от допълнителна, по възможност най-актуалната информация, но за съжаление, ще ви е трудно да си я набавите. Приемете затрудненията като естествено изпитание на уменията ви, мобилизирайте се и действайте смело.

Близнаци

Желанието да побеждавате и да доминирате ще ви подейства мобилизиращо. Единствената ви и най-важна цел ще е да довършите започнатото или да реализирате колкото е възможно по-убедително плановете си. В повечето случаи ще сте в контрол на ситуацията, ще привличате вниманието и ще получите съдействието, което ви е нужно. Инициативите ви ще впечатлят и привлекат към вас нови почитатели. Успешно ще финализирате общите проекти, юридическите казуси, текущите сделки и служебните пътувания.

Рак

Ключова позиция ще заемете при изпълнението на колективни проекти, мащабни инициативи и публични дейности, което пък е достатъчно условие за да отстоите интересите си. Ще възстановите претърпени преди време загуби. Инициативите ви ще получат твърда подкрепа от старите приятели и изобщо от хора, проверени във времето, на които сте сигурни, че можете да разчитате. В края на периода пред вас ще се открият нови перспективи за осъществяване на част от амбициозните ви планове.

Лъв

Водещо събитие – Новолунието във вашия знак. Ще улесни контактите, ще ви зареди с романтично настроение, ще разполагате с прекрасната възможност да възстановите прекъснати преди време връзки или да изгладите противоречията от семеен характер. Развлеченията ще са повече от обикновено, а настроението ви ще е преобладаващо оптимистично. При тези обстоятелства е желателно да се ориентирате към публични изяви, дискусии пред широк кръг слушатели, провеждане на рекламни мероприятия с голям брой участници. Оптимизмът ви ще е вдъхновяващ и окуражителен за всички, с които общувате. Не е изключено да получите и неголеми допълнителни финансови постъпления.

Дева

Най-добри резултати и видим напредък ще постигнете при стартиране на нови колективни проекти. Давайте предложения и отстоявайте позициите си. Натрупаният до момента опит не само ще е полезен в текущата ви работа, но и ще е нещо като визитната ви картичка пред новите партньори. Ще получите висока оценка за знанията, уменията и хрумванията си. Най-сложни за решаване ще са казусите, засягащи финансовия и материалния ви статус, но благодарение на аналитичните си умения ще се справите по-добре, отколкото сте си представяли.

Везни

Отношението на околните към вас ще е повече от ласкаво и ще се отрази положително на самочувствието и вдъхновението ви. Предстоят повече от едно делови пътувания, които няма да засегнат само вас, а и колегите ви, така че организацията ще е колективна. Ще се реализират без усложнения и със задоволителни крайни резултати. Част от заниманията ще са нови, непознати, необичайни и предизвикателни. Работата ви с околните ще е добре синхронизирана. Не бързайте да приемате предложения за включване в нов колектив, проверените сътрудници са за предпочитане.

Скорпион

Успехите няма да са грандиозни, но ще са убедителни, сочи хороскопът на Петя Георгиева. Ще се отразят стабилизиращо на емоционалното ви състояние и отделно от това на професионалния статус. Бързата мисъл, ораторските способности, дълбоката проницателност и умение да „виждате невидимото“ и да „четете между редовете“ не само ще направят впечатление, но и ще ви отредят арбитражна позиция на човек, който има последната дума. За преодоляване на личните затруднения решаваща роля ще имат приятелите. На моменти може да усетите пристъпи на умора, но на фона на постиженията, няма да ви обезпокоят особено.

Стрелец

Обстановката ще е динамична, а на моменти и хаотична. Задачите не просто ще се трупат, те буквално ще изникват една след друга като гъби след дъжд. Ще се наложи да се съгласите и да приемете допълнителни отговорности. Опитайте се да запазите присъствие на духа и концентрацията си. Направите ли го, не само ще се справите, но и ще изпреварите конкурентите си. Анализирайте фактите, разпределете ресурсите и подредете графика си така, че все пак да разполагате и с лично време. Базирайте стратегията на обективните си възможности и няма да се налага да бързате, което означава, че няма да допуснете фатални грешки.

Козирог

Действайте активно, но с равномерно темпо. Заявявайте участието си видимо с мнение, присъствие, споделяне на опит и готовност за екипна работа. Не се опитвайте да ускорявате процесите. Придържайте се към общото темпо и приспособявайте режима си на работа спрямо текущата обстановка. Така ще успеете да променяте дейностите си в оперативен порядък и да се възползвате максимално от настъпващите промени. Част от събитията на пръв поглед ще изглеждат не особено добре, но е безпредметно да се ядосвате. Приемете ги такива, каквито са, със сигурност няма да претърпите сериозни щети.

Водолей

Съвсем изненадващо ще можете да се върнете към занимания, започнати в началото на годината и изостанали по обективни причини. Фактът, че сте на крачка от завършването им ще ви зарадва и изпълни с увереност. Контактите ви приоритетно ще са с хора, по-опитни, по-знаещи, дори може да се каже по-мъдри от вас и, споделяйки опита си, те ще ви приближат към успеха. На работното място събитията ще се развиват според очакванията ви. Ще можете да изпълните замислите, да довършите най-важните дейности, придържайки се към убежденията си. В края на седмицата не е изключено да получите възнаграждение за работа, свършена преди време.

Риби

Вашият хороскоп показва, че трябва да се подготвите за изненади, които ще ви принудят да промените плановете си. Вероятно ще се наложи да отмените някои набелязани пътувания или поне едно, но на далечно разстояние. Опитайте се да контролирате емоциите, ако събитията се разминават с очакванията ви. Въздържайте се от участие в спорни дискусии, в които всеки ще „дърпа чергата към себе си“ и ще се опитва да спечели подкрепата ви. При такива обстоятелства е здравословно да заемете неутрална позиция. За ваше успокоение, семейството ще е истински „оазис на спокойствието“. Посвещавайте повече време на близките си, на спорт и на допир с природата.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари