IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новолуние – как ще се отрази на всеки зодиакален знак?

29 юли 2022 17 30

Най-силно ще повлияе на Лъвовете

IStockphoto

IStockphoto

Новолуние е онова важно астрологично събитие, което се случи в сезона на Лъва – точно на 28 юли, вчера. Заедно с неговите големи амбиции, то ще ни накара да преследваме всяка своя цел. И така много от нас ще реализират своя най-голям потенциал, за който дори и не са предполагали.

Със слънцето и луната в една линия в края на юли, както и Меркурий в Лъв, ще направят така, че да изпълним много от своите намерения. Те може да са свързани с любовта, работата, творчеството или себеизразяването.

Както ви разкрихме по-рано, по време на Новолуние е добре да се започват нови проекти и да се преследват мечти. То бе на 28 юли, като на тази дата Юпитер стана ретроградна, но носи повече оптимизъм, отколкото лош късмет.

До края на месеца за повечето от нас е добре да поработят над самочувствието си и да покажат на околните какво могат, съветват астролозите.

Новолуние – как ще ви се отрази?

Овен

Бъдете креативни, Овни. Новолуние в огнения знак Лъв означава, че ще ви изпълни с вдъхновение и ще разпали страстите, водейки до желания за себеизява.
Тъй като Луната се свързва с Юпитер, това ще ви насърчи да излеете чувствата си и да започнете връзка. При други пък ще отключи вдъхновение за занимания, свързани с изкуство. Независимо дали ще сложат нова картина или нов рафт, на който да държат книгите си, Телците ще се почувстват много по-добре, виждайки промяната.

Телец

За Телците домът е истинско убежище. Именно това Новолуние е във вашия четвърти дом. Той ще ви вдъхнови да го промените или смените мястото, на което живеете. Независимо дали ще поставите един нов рафт за книги или ще пребоядисате с латекс, това ще ви се отрази положително и ще подобри атмосферата там, където прекарвате свободното си време. Според астролозите, родените под тази зодия трябва да се отърват от излишните предмети, натрупани с годините. И така да кажат „чао“ на негативната енергия, която им носят.

Близнаци

Тук светлината на луната пада върху социалната страна на Близнаците. Те ще се мотивират да общуват повече със своите близки или да създадат нови приятелства. От друга страна, ще започнат да се интересуват повече за колегите, с които не говорят. Ако не са имали време за любими хора, сега е времето да наваксат.

Рак

В момента Венера се намира във вашия знак и това ви кара да поставяте нуждите си на първо място. Новолунието също ще ви припомни, че трябва да се погрижите за себе си. Заслужавайки най-доброто, Раците ще се поглезят с почивка, любима храна или нещо, което ги кара да се усмихват. Но трябва да внимават с финансите, за да не претърпят загуби.

Лъв

Разбира се, Лъвовете ще са център на вниманието. Все пак на 22 юли започна тяхното славно време. В дните около и след 28-ми трябва да се погрижат за своя имидж. Ако сте родени под този знак, помислете за нова визия – прическа или дреха в актуален стил. Ако искате да си намерите работа или ви забележат, наблегнете на начина, по който изглеждате и общувате.

Дева

Деви, трябва ви време, за да останете насаме със себе си. Юлското Новолуние ще ви накара да помислите за вашите най-важни приоритети и съкровени мечти. Запишете ги на лист и си направете план за следващите дни. Но не работете, а по-скоро наблегнете на релакс и свързване с духовното. Така ще постигнете баланса, от който се нуждаете.

Везни

Всички от тази зодия ще открият какво място заемат в обществото. Вместо да работят само за себе си, е добре да помислят как да подобрят отношенията в екипа и да се превърнат в лидер. Ако имат малко увереност, търпение и подкрепа, могат да постигнат много. Трябва обаче да внимават от подмолни колеги.

Скорпион

Време е да се откроите на работното място, Скорпиони! Ако си мълчите и се оставяте да ви тъпчат, точно в деня на Новолуние покажете, че това няма да продължава. В случай, че искате друго поле за развитие, сменете мястото и не се притеснявайте от неуспех. Време е да последвате мечтите си и да отворите друга страница. А и ще имате вдъхновение, за да докажете, че ви бива.

Стрелец

По-приключенски и свободолюбиви от всякога ще са всички Стрелци около Новолуние. Тяхната управляваща планета – Юпитер се свързва с луната и ще ги мобилизира за множество пътешествие и начинания, носещи печалба. Освен посещаване на нови дестинации и безброй запознанства, те ще рискуват повече, с което ще са по-успешни.

Козирог

Нищо не трябва да попречи на вашето израстване. Твърде чувствителни, вие ще се двоумите дали сте в правилната посока. Но юлското Новолуние ще ви даде кураж и стимулира доста. Някои Козирози ще поставят границите, за които отдавна трябваше да помислят. Те трябва да използват енергията на Луната и да приключат всички токсични връзки и да стоят далеч от негативни емоции.

Водолей

Водолеи, подобрете динамиката във вашите отношения. Уверете се, че се грижите както за себе си, така и за любимите хора. Време е да приоритизирате желанията си и да поискате от партньорите си онова, за което копнеете. Ако не ви ценят, не се колебайте дали да продължите сами. Трябва да помислите кои ви ценят и кои само се възползват от вас.

Риби

Новолуние или не, родените под този знак са затънали в работа. Но се налага да намерят повече време за развлечения и нови начинания. Колкото и да са отговорни, Рибите имат нужда от почивка и трябва да спрат да вдигат телефона след края на работното време. Ако се чувстват потиснати, смяната на позицията е препоръчителна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари