IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те най-злопаметни и отмъстителни зодии

3 август 2022 17 30

По-добре не си създавайте врагове сред тези знаци

Istock

Istock

Според астрологията всеки знак от Зодиака се характеризира както с положителни, така и с отрицателни качества. Но наистина ли една зодия е по-опасна от друга? Много от това зависи от характера и обстоятелствата, но все пак има зодии, които са готови да изразходват много повече енергия, и умствена, и дори физическа, за да отмъстят на другите, когато преценят, че това се налага. Въз основа на типични личностни черти и статистически данни, астролозите са съставили списък на 5-те най-отмъстителни знаци на зодиака. Ето и кои са те:

Козирог

Въпреки че са трудолюбиви, усърдни и проницателни, Козирозите са склонни да вгорчават живота на другите и да „стигат докрай“. Когато някой ги нарани, Козирозите ще се дистанцират, но ако неприятният епизод се повтори и осъзнаят, че са „на прицел“ – бягайте от тях надалеч! Без грам жалост, много упорит и хладнокръвен, Козирогът ще направи всичко, за да ви попречи да осуетите живота му.

Лъв

„Кралят Слънце“ е готов да се поддаде на силата на яростта си и да съсипе плановете на другите, само и само за да се говори за него като за човек, с когото не трябва да се гаврят. Неговото отмъщение винаги прилича на филмов сценарий, защото само така Лъвът може да възстанови нараненото си его и да спечели още популярност. При хората от този знак всичко е много театрално, дори и когато си „показват оголените зъби“.

Скорпион

Този воден знак не забравя да покаже на всички, че е отмъстителен, ревнив и дори садистичен. Скорпионите обичат да потискат другите, когато „не играят тяхното хоро“, но също така са готови да манипулират други хора, които ще „вършат мръсната работа“ вместо тях. Те, разбира се, сами ще измислят сценарий, който ще ви уцели на най-болезненото ви място.

Стрелец

Въпреки че са духовен знак, Стрелците могат да бъдат доста брутални, но само когато преценят, че са в сериозна опасност. Тогава те няма да се поколебаят да унищожат всичко пред себе си, без да мислят за последствията. Стрелецът ще погази всичко – дългогодишно приятелство, партньорство и др., ако реши, че това се налага в името на оцеляването му. Изобщо той е на принципа „Ще ти го върна тъпкано!“.

Водолей

На родените под този знак не може да се отрече алтруизъм и гениалност. Те не са завистливи, нито са ревниви или манипулативни като Скорпионите. Въпреки това и те могат да бъдат доста отмъстителни, особено когато осъзнаят, че са в по-слабата позиция по време на „двубой“ с близък до тях човек. Тогава те са готови на всичко, дори и на удари под кръста, само и само да победят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ссс ( преди 1 година )
Аз съм стрелец и е абсолютно вярно всичко !От моя гледна точка , разбира се !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар