IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 август

3 август 2022 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обмисляйте подробно проектите, за които се надявате на бърз старт. В процеса на изпълнението им може да се натъкнете на затруднения, дължащи се на лошата подготовка на процеса.

Телец

Предстоят промени, които очаквате и желаете да се случат, но е препоръчително да изчакате подходящия момент. Опитате ли се да форсирате събитията, резултатите първоначално може и да са удовлетворителни, но ще са неустойчиви.

Близнаци

Много е вероятно да получите атрактивни оферти, насочени към обновяване на техниката, с която работите. Прегледайте ги обстойно. Със сигурност ще се натъкнете на подходящи за конкретната си работа.

Рак

Въздържайте се от импулсивни действия, провокирани от поведението на околните, особено пък ако не ги познавате. Може да изпаднете в твърде неудобна ситуация, атакувайки не този, който действително заслужава критиките ви.

Лъв

Повечето събития ще са непредвидими и ще възпрепятстват реализацията на първоначалните ви планове. Мобилизирайте се с една-единствена цел: да не се изнервяте излишно. Не сте в позиция да окажете влияние върху случващото се.

Дева

Въображението ви ще е изключително силно. Ориентирайте усилията си към замисли, които са ви изглеждали неосъществими. Дори най-странните експерименти ще дадат учудващо полезни резултати.

Везни

Спазвайте правилата и избягвайте проявите на ексцентричност. Стремежът да привлечете вниманието ще ви донесе повече негативи, отколкото позитиви.

Скорпион

Попадайки в сложна ситуация, разчитайте само на себе си. Изслушвайте събеседниците си търпеливо, колкото и да са напрягащи. Придържайте се към максимата, че от всеки човек може да се чуе нещо полезно.

Стрелец

Избягвайте разговорите по проблемни теми с шефа или други личности, намиращи се на по-високо от вашето йерархично ниво. Каквито и искания да представите, с каквито и аргументи да ги подкрепите, няма да получите одобрение, така че не си правете труда.

Козирог

Намалете физическите натоварвания и най-вече онези, които засягат гръбнака в областта на кръста и долните крайници. Ако професионалните ви задължения изискват да шофирате, придържайте се стриктно към правилата за движение. Съществуват предпоставки за аварии и травми.

Водолей

Ако се наложи да реализирате финансови операции на високи стойности, инвестиции или скъпи покупки, преценете собственото си състояние. Установите ли, че сте разсеяни, трудно се съсредоточавате и мислите ви непрекъснато се прехвърлят от една тема на друга, по-добре е да отложите заниманията, свързани с крупни суми.

Риби

Постарайте се да погасите задълженията си към държавата, ако имате такива. Не е подходящо да взимате и да давате пари назаем. Същото важи и за лични вещи, чиято повреда би ви струвала скъпо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари