IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за август – какво да очаквате?

2 август 2022 17 30

Вижте астрологичната прогноза за месеца

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия хороскоп.

Хороскоп за август – ето какво ще ви донесе

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за новия месец. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате през август.

Овен

Юпитер бавно преминава в ретроградно движение. Ще се наложи да допълните или довършите въпроси, започнати в началото на пролетта. Обстановката често ще е напрегната, но промените, които се случват ще са положителни. Ще можете да коригирате допуснатите грешки, да трасирате пътя за реализация на текущите си цели, да си осигурите изцяло или частично необходимите ресурси.

Телец

Събитията ще са динамични и преобладаващо непредвидими. Информационният поток ще е интензивен. Комбинирайки различни по рода си познания ще откриете оригинален начин за справяне с проблемите. Трудностите, на които ще се натъкнете в началото на месеца ще бъдат отстранени през последната десетдневка, бързо, неочаквано и с чуждо съдействие, което не сте търсили.

Близнаци

Особено внимание ще изисква решаването на финансови и материални въпроси. Концентрирайте се максимално при осъществяване на онлайн банкови плащания. Грешките, допуснати в такива процеси, изключително трудно се коригират. Избягвайте прибързаните решения, взети импулсивно и в състояние на емоционална превъзбуденост. Със сигурност ще ви върнат назад и не само ще съжалявате, но може да навредите и на отношенията си. Не участвайте в рискови операции и авантюристични хрумвания. Правилният начин за постигане на целите си е да обмисляте внимателно всяка своя стъпка.

Рак

В началото на месеца възприятието ви за реалността ще е повече от илюзорно. Чувствата ще заглушават разума и в известен смисъл ще подценявате сложността на проблемите. Освен това ще сте доста податливи на влияние и готови да се вслушате в чуждото мнение, особено пък на хора, които ви харесват. Много е вероятно нови личности да навлязат в живота ви, да предизвикат силни романтични емоции, приличащи почти на любов от пръв поглед. В такова състояние е вероятно да сътворите хиляди глупости и ако искате да ги избегнете, насочете се към творчески дейности. През втората половина на месеца ще се наложи да взимате важни решения, свързани с управление на общи финанси и ресурси. Не е изключено да станете обект на задкулисни игри и машинации или на яростна атака от страна на конкуренцията. Ще ви е нужна пълна мобилизация, за да се справите.

Лъв

Партньорските отношения или работата в съвместни проекти ще се размине с очакванията ви. Може да изпитате недоверие към съекипниците си, неудовлетворение, разочарование. На първо време не споделяйте впечатленията си и се опитайте да наблюдавате, без да привличате вниманието. Около средата на месеца „скритото ще стане явно“, т. е. факти, които някой се е опитал да прикрие или да създаде погрешни представи, ще бъдат огласени в истинската им същност. Процесът вероятно ще е съпроводен с шумен скандал, който, за щастие, няма да ви засегне пряко, а напротив. Ще ви осигури условия да излезете от сложна ситуация с минимални щети. След като Венера навлезе във вашия знак, популярността и творческият ви потенциал ще се повишат. Ще получи тласък, но и публичност развитието на романтичните отношения. Ще е трудно да ги запазите в тайна, така че преценявайте внимателно поведението си на обществени места.

Дева

Определяща посока на събитията дава навлизането във вашия знак на Меркурий, който е в статус на управител и малко по-късно – на Слънцето. Разположението им там ще се отрази положително на аналитичното ви мислене и логиката. Приоритетно може да се ориентирате към интелектуални занимания, усвояване на нови знания, работа с информация. Здравият разум ще е над всичко и ако от известно време се „въртите в затворен кръг“, опитвайки се да се справите с някакъв проблем, то в този период изненадващо и без особени усилия ще стигнете до правилния начин.

Везни

Ще можете да разгърнете уменията си в няколко направления. За да постигнете обаче удовлетворителен ефект, трябва да проявите последователност, да се придържате към логиката на събитията и да не се опитвате да ги изпреварвате. Първоначално помислете за личната си организация. Дали разпределяте времето и ресурсите си оптимално и дали има начин да ги подобрите. Дали участвате равностойно в общите дейности, без да стигате до крайности като престараване или нерешителност. Отговорът на тези въпроси ще ви помогне да стигнете до отговорите и на следващите, които са свързани с инвестиции, уреждане на юридически казуси, оформяне на задгранични споразумения. И за да придобиете максимална увереност, ще намерите решение на неясноти, засягащи романтичните ви или семейни отношения.

Скорпион

Подходящото мото за този месец е: бързай бавно. Първоначално с каквото и да се заемете ще ви се получава без усилия, което ще повиши самоувереността ви и ще решите, че можете да се надбягвате със стрелките на часовника. Усещането ви ще е абсолютно измамно, така че намалете темпото, преди да е станало късно. Съобразявайте се с факта, че всеки има своята истина и вашата не е единствената меродавна. Често ще участвате в разгорещени дискусии с голям брой събеседници. Представяйте мнението си активно, отстоявайте го аргументирано, но не се опитвайте да го натрапвате. Да си осигурите твърдо ядро от привърженици на различни нива ще е по-съществено, отколкото еднократно да спечелите одобрение.

Стрелец

Обстановката в началото на месеца ще е сравнително спокойна и предразполагаща към структуриране на дългосрочните планове в широк мащаб. Систематизирайки дейностите по важност първо място ще заемат финансовите и търговски въпроси. Ако се нуждаете от съдействие за уреждането им, преценете кой би се отзовал и си изградете няколко варианта, за да реагирате своевременно при отказ. Преди да стартирате какъвто и да било проект, снабдете се с достатъчно информация и най-вече за последните постижения във въпросната област. Ще ви помогне да представите убедително идеите си и да привлечете съмишленици, а ако е необходимо, да изградите и подходящ екип. Проучете старателно и наличността на технически средства, които са ви необходими, включително и на пазарите извън страната. В последните дни на месеца по необходимост или по ваше желание ще предприемете действия, насочени към стабилизиране и подобряване на здравословното ви състояние.

Козирог

Устойчивите принципи, към които се придържате, както и личната ви дисциплина, ще са основните фактори, които ще ви спестят неприятности и ще ви избавят от въвличане в остри конфликти. Периодът ще започне с получаване на важни известия, засягащи няколко области от живота ви: професионалния напредък, местоживеенето и роднинските отношения. Последните ще са най-честата причина за „повишаване на градуса“. Подхождайте към спорните моменти отговорно, с ориентация към компромис, но без да позволявате да ви манипулират. На работното място обстоятелствата ще изискват бързи решения и ще ви подскажат доколко можете да разчитате на партньорите си. Всички въпроси, засягащи дома и бита обсъждайте подробно с останалите членове на семейството.

Водолей

Стремежът ви към свобода и индивидуални изяви ще е особено силен. Въображението – също и ще ви подтиква към екстравагантни постъпки, без да се замисляте дали те ще получат одобрение или не. Ще ви впечатлят детайли, които сте подминавали с безразличие и благодарение на тях, ще си обясните причините за някои преживени вече събития. Ще придобиете ясна представа за собственото си място в социума и за начина, чрез който да стабилизирате позициите и да разширите влиянието си. Ще разполагате с подходящи условия за напредък, а дали ще се случи толкова бързо, колкото ви се иска или не, зависи от умението ви да определите най-важната и отговаряща на условията цел.

Риби

С низ от тревоги и вълнения ще е изпълнен месецът, но ще има с какво да го запомните, а и няма да ви е скучно. Ориентирайте усилия основно към интелектуалните нужди и духовното си израстване. Често ще сте поставени в ситуация на труден избор, когато трябва да се доверите на инстинкта си за самосъхранение. Сериозните изменения ще засегнат предимно финансовото ви състояние. Предстоят и отговорни разговори с влиятелни личности или такива, които се намират на по-високо от вашето йерархично ниво. Ще спечелите и доверието, и адмирациите, и желанието им за съдействие, ако успеете да запазите присъствие на духа в критичните моменти. Съобразявайте нивото си на общителност с реакциите на събеседниците. Стори ли ви се, че сякаш са загубили чувството си за хумор и са се затворили само и единствено в дребните си интереси, приемете го като убедителен сигнал, че е във ваш интерес да се дистанцирате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари