IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

1 август 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 1 – 7 август

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 1 – 7 август. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Предстоят изненади, които няма да са ви особено приятни и ще ви развалят настроението. Не надценявайте възможностите си и не се ангажирайте с повече задачи, отколкото можете да изпълните. Ще навредите на професионалните си позиции. Близките ви невинаги ще споделят вашето мнение, което не означава, че трябва да им се сърдите. Дори да не са съгласни с вас, ако се наложи, те ще ви помогнат. Избягвайте разговорите на сложни теми, за секунди ще се превърнат в досадна разправия.

Телец

Постарайте се да разпределите оптимално силите си между домашните и служебните задължения. Намалете инициативата и действайте с равномерно темпо. Избягвайте разговорите с шефа и такива, които са насочени към изясняване на лични отношения. Обмисляйте внимателно решенията, засягащи финансовото ви състояние, за да не претърпите загуби. Не прекалявайте с физическите натоварвания.

Близнаци

Напрежението на моменти ще се покачва рязко и бързо. Запазете присъствие на духа. Усетите ли, че събеседниците не ви разбират, прекратете разговора и се дистанцирайте. Вероятно им е нужно време, за да осмислят предложените от вас позиции. Съществуват предпоставки за травми. Спазвайте правилата за безопасност при работа и за движение по пътищата, независимо дали шофирате или сте пешеходци.

Рак

Ако разполагате с време и имате финансови възможности, организирайте си пътешествие, сочи вашият седмичен хороскоп. Посетете места, където никога до момента не сте били, па макар и наблизо. Научаването на нещо ново ще ви зарадва и вдъхнови. Анализирайте старите грешки, систематизирайте поуките от миналите събития, дефинирайте бъдещите цели. Насочете вниманието си към довършване на започнатото, подобряване на обстановката у дома и на работното място. Търсете начини за разгръщане на творческия си потенциал по възможност със самостоятелна работа.

Лъв

Обстановката ще е сравнително спокойна, но това не означава, че трябва да предизвиквате съдбата и да се държите настъпателно. Отстоявайте позициите си, но не пренебрегвайте чуждите интереси. Разпределете работата си на равни части, за да сте еднакво работоспособни през целия период. Опитайте се да насрочите важните срещи за втората половина на седмицата и да не прекалявате с разходите. Интересните предложения за професионална реализация ще са предимно от задгранични източници. Ще разполагате с подходящи условия за осъществяване на задачи, които сте набелязали отдавна.

Дева

Същественото събитие е навлизането на Меркурий във вашия знак, където той е управител. Събитията в началото на седмицата може и да не удовлетворят очакванията ви, но обстановката ще се подобрява постепенно и устойчиво. Ще разполагате с благоприятни възможности за изява, а резултатите ви ще получат висока оценка. При уреждане на финансови въпроси или дългосрочни договори ще имате нужда от съдействие, а интересното е, че ще го получите, без да сте го търсили целенасочено.

Везни

Подсъзнателно усещате, че предстоят промени, но дълбоко в себе си усещате и лека необяснима тревога от настъпването им. Не си струва да се паникьосвате. Достатъчно е да обмисляте решенията си задълбочено и да избягвате импулсивните действия. Перспективите за повишаване на знанията, разширяване на влиянието и разгръщане на потенциала ви са достатъчно добри, стига да се възползвате от тях грамотно. Почти неусетно ще успеете да изгладите недоразумение от личен характер и ще се почувствате особено доволни от себе си.

Скорпион

Избягвайте важните решения, защото няма да разполагате с достатъчно надеждна информация, подсказваща ви как ще се развият събитията в дългосрочен план. Ако се опитвате да осъществите някаква инициатива и тя не се получи от първите един-два пъти, то приемете го като сигнал, че моментът е неподходящ. За да избегнете разни неприятности, временно спрете заниманието. Пътуванията на кратки разстояния ще са успешни, но при по-далечните може да се натъкнете на затруднения. Посветете свободното време на близките си, съветва Петя Георгиева в хороскопа.

Стрелец

Насочете вниманието си към дейности, повишаващи собствената ви популярност. Публикации в социалните мрежи, умерена реклама на уменията ви, участие в онлайн дискусии и семинари. Що се отнася до покупките и търговските сделки, то бъдете безкрайно внимателни. Мислете за последствията в широк мащаб и разнопосочно. Въздържайте се от рискови инвестиции. Не са изключени проблеми от професионален характер през първите няколко дни, които постепенно ще отпаднат. Личните разговори в края на седмицата може да са леко проблематични, но ако не се стигне до размяна на остри реплики, обстановката ще се успокои.

Козирог

Ако действате с умерено темпо и се съобразявате с интересите на останалите участници в груповите дейности, нищо не би могло да попречи на работата и да навреди на позициите ви. Получите ли оферти за участие в мероприятия, свързани с обучение, обмяна на опит, професионални конференции, приемете ги незабавно. Ще създадете нови и много полезни връзки, а не е изключено да възобновите и някои отдавна прекъснати и позабравени. Не е изключено да получите допълнителни приходи, които е за предпочитане да заделите за резерв, вместо да използвате за скъпа покупка или префърцунено развлечение.

Водолей

Енергетиката ви ще е достатъчно стабилна и силите ще ви стигнат за всичко, стига да не злоупотребите със собственото си здраве, което понякога непредпазливо правите. Анализирайте състоянието на личните и семейните си отношения. Ако осъзнавате, че се е натрупало напрежение и предстоят проблеми, то заемете се приоритетно с предотвратяването им. Доверете се на фантазията си. Ще ви подскаже поредния оригинален ход за уеднаквяване на интересите. Най-вероятно ще се наложи да осъществите едно по-дълго или няколко кратки пътувания. Подгответе ги старателно, но не ги отлагайте. Ще са свързани с нови възможности за изява.

Риби

Уменията ви за бърза концентрация и бърза реакция ще са еднакво силни, което ще ви даде преимущество за справяне със сложните ситуации. Отделно от това ще успеете да довършите повечето започнати проекти и да създадете стабилна база за стартиране на следващите. На този етап се ограничете само с подготовката им и набавяне на ресурси. По време на развлекателно пътуване е вероятно да се запознаете с човек, с когото имате общи професионални интереси. Най-вероятно ще обедините силите си за пълноценно сътрудничество, което ще предизвика промяна в професионалния ви статут.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари