IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 август

4 август 2022 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С бурни емоции, но и много забавление ще премине обсъждане на творчески проект с нови партньори. Действайте с размах и обяснете бизнес-плановете си разбираемо. Със сигурност ще получите одобрение.

Телец

Следвайте вдъхновението си, което ще ви озари със свежи идеи и ще ви подскаже нестандартни решения. Колкото по-засукан е даден казус, толкова по-оригинални методи за преодоляването му ще ви хрумнат.

Близнаци

Систематизирайте първите стъпки на новите си проекти, особено ако са свързани с дизайн, реклама, изяви в интернет пространството. В случай, че сте се погрижили за осигуряване на нужните ресурси, ще напреднете сравнително бързо.

Рак

Успехът ви зависи от степента, в която сте готови да пренебрегнете стереотипите, към които се придържате в момента. Колкото по-разчупена и колоритна е мисълта ви, толкова по-впечатляващ ще е крайният резултат от положените усилия.

Лъв

Преживяванията ще са интригуващи и разнообразни. Ново предложение за съвместна дейност или ново запознанство ще се отрази стимулиращо на амбициите ви. Преди да нахвърляте в груб план намеренията си, помислете дали са изпълними, за да не оставите у събеседниците си впечатлението, че сте безотговорни.

Дева

Особен интерес ще представляват дейностите, засягащи неформалните ви интереси или насочени към широкомащабни публични проекти. Участвайте активно, но не се натоварвайте с отговорности, които биха ви навредили.

Везни

Изненадващо пътуване за изпълнение на служебни задачи ще ви принуди да действате максимално бързо и организирано. Не се очакват технически или друг вид затруднения. Новите емоции ще са от лично естество.

Скорпион

Човек, с когото имате коректни делови контакти изведнъж може недвусмислено да покаже интерес към сближаване и промяна на типа на отношенията. Внимателно преценете реакцията си, за да избегнете схемата „играчка-плачка“.

Стрелец

Затрудненията ви основно може да са свързани с банкови институции и то предимно с административното им обслужване. Не е изключено да се натъкнете на грешка, допусната от самите институции, която те не само нямат желание, но нямат и идея как да оправят. Стар познат ще ви спаси от неприятната ситуация.

Козирог

Неочаквано и извън всякаква логика ще се натъкнете на човек от миналото, от когото нямате особено приятни спомени. Човекът ще е в доста неблагоприятна ситуация, което не само няма да ви зарадва, но може и да ви натъжи, защото няма да сте в позиция да се намесите.

Водолей

Изглежда странно, но симпатиите ви към някого от обичайното обкръжение и желанието да впечатлите, да покажете на какво сте способни, ще се окаже основен мотив за днешните ви действия. А интересното е, че какъвто и да е мотивът, резултатът ще е повече от добър.

Риби

Приятел или роднина, с когото имате голяма разлика във възрастта и сте в доста изострени отношения, може би ще направи първата стъпка към сдобряване. Не отказвайте. Не е задължително да се съгласите с всички аргументи, но е във ваш интерес да ги изслушате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари