IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 август

5 август 2022 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще са благоприятни за справяне с финансов проблем, подялба на общо имущество или дружествен дивидент. Възползвайте се от появилите се улеснения предпазливо и без прекалени очаквания.

Телец

Делови партньори, с които сте работили преди време, при това в добро разбирателство, ще ви потърсят отново за съдействие, консултация или нов съвместен проект. Преценете внимателно ситуацията, в която се намирате, за да не попаднете в позиция на конфликт на интереси.

Близнаци

Прекалено любезното отношение на част от събеседниците ви може да се окаже опит за манипулация и „хвърляне на прах в очите“. Не приемайте никакви оферти на доверие, особено ако звучат твърде добре и изискват съмнително високи първоначални инвестиции.

Рак

Подхождайте към сложните ситуации методично и прагматично. Оценката на детайлите няма да ви затрудни, а от направените заключения ще можете да се възползвате още доста време.

Лъв

Добрата лична организация категорично ще улесни реализацията на всичките ви замисли. Няма да се наложи да се справяте със сериозни затруднения, но се опитайте все пак да запазите чувството си за мярка и не се включвайте в дейности с авантюристичен уклон.

Дева

Неприятна новина или събитие може да ви принуди да промените плановете си. Опитайте се да овладеете емоциите, за да се справите със ситуацията по възможност с минимални загуби или разходи.

Везни

Ако професионалните ви задължения са свързани с по-висока от средната степен на риск, спазвайте правилата и се погрижете за безопасността си. Събитията ще са динамични и на моменти травмоопасни, така че проявете предпазливост.

Скорпион

Настроението ви може да се окаже твърде войнствено до степен, в която в лицето на всеки срещнат да виждате потенциален враг. Опитайте се да „успокоите топката“, за да не се налага да се извинявате на хората, които безпричинно сте засегнали, защото извиненията не са най-силната ви страна.

Стрелец

Енергетиката и организационните ви способности са силни и в синхрон. Активните ви и решителни действия ще подействат стимулиращо на околните и те ще са готови да ви окажат съдействие независимо от сложността на задачите, с които сте се заели.

Козирог

Усилията ви ще получат висока оценка, която от своя страна ще ви зареди със самоувереност. Осъзнавайки, че се справяте може да ви хрумне да се намесите в чужди занимания с предложение за помощ. Направите ли го, рискът ще си остане за ваша сметка, защото едва ли ще получите благодарности за благородния жест.

Водолей

Преобладаващо задълженията ви ще са свързани с близките и професионалните задачи ще останат на заден план. При такива обстоятелства е във ваш интерес да не вдигате много шум и да не привличате вниманието.

Риби

Мислите ви ще са доста хаотични и ще ви е трудно да се захванете за нещо конкретно. Дори да успеете да го направите, със сигурност ще остане недовършено. Ориентирайте се към рутинните задачи и си организирайте някакво спортно занимание в края на деня.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари