IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо всички ви обичат? Вашата добра страна според зодията

14 август 2022 19 30

Вижте в какво сте несравними

Снимка: Istock

Всеки знак от Зодиака има уникални черти, които предизвикват искрено възхищение. В какво са несравними?

Огнената тройка - Овен, Лъв и Стрелец, са активни, решителни, волеви и подходящи за лидерство.

Овен

Зодия пожар. Характерът е огнен, а начинът на проявление е активен. Тези хора са остри във всичките си действия и прояви. Имат смелостта да изразят мнението си. Жадуват за промяна и са готови да поемат отговорност.

Защо всички ги обичат? Тяхната енергия движи света. Те са началото на промяната, винаги имат отговор на въпросите. Обичат и влизат в битките на живота, но при липсата на проблеми са склонни да ги измислят изкуствено.

Лъв

Това е неподвижният Огън, но мотивът е същият - движение напред и развитие. Те са адаптивни, но обичат и комфорта. Лъвовете предпочитат да седят по-високо, да дават инструкции и да следят тяхното изпълнение. За да направят това, им помага тяхната харизма.

Защо всички ги обичат? За способността им да привличат вниманието и да командват, така че никой да не забележи.

Стрелец

Той е едновременно подвижен и неподвижен Огън. Това е факла. Ако я искате, сложете я на рафт и осветете стаята. Стрелците знаят как да бъдат активни, когато ситуацията го изисква, и могат да размишляват с часове върху теории и планове, когато другите са си легнали. Тези хора са "по-високи" от другите. Тяхната нужда е да доминират. Тоест не просто да командват, а да имат власт. Интелектуално, физически, финансово. Това са родени гурута.

Защо всички ги обичат? За способността им да мотивират другите към действие. Способността да бъдат на точното място в точното време.

Земното трио - Телец, Дева и Козирог, се счита за най-сдържано, стабилно и надеждно. Да, те са консервативни. Да, много по-инертни от останалите. Но това е Земята! Нейната задача е да подхранва, расте, съхранява и увеличава започнатото от Огнените знаци. Пазят от загуба на въздух (Близнаци, Везни, Водолей), заземяват емоционалността на Водата (Рак, Скорпион и Риби). Общо взето работата няма край.

Телец

Земята е плодородна почва, а тяхното желание е да запазят ситуацията/връзката/позицията/ролята/парите такива, каквито са. Промените са нежелани, искат всичко да е красиво, уютно, вкусно, удобно. А любовта е завинаги, приятелството до гроб.

Защо всички ги обичат? Близо до тях всички много "растат" и особено партньорът им. Те са енергията на плодородната почва.

Дева

Ролята на Девите е архитектурата на живота ни. С помощта на техните анализи ние всички живеем по-добре. Работим, изграждаме, планираме, променяме се - това са качествата на аналитичността, която ни дава смисъла и реда на живота. Понякога е скучно, но определено ще израствате.

Защо всички ги обичат? Те имат "очи на тила" и вътрешен детектор на лъжата. Съветът на Девата определено ще ви помогне.

Козирог

Земя - скала. Това е активен знак, който е готов за промяна и върви напред. Но не безразсъдно, а съзнателно. Три пъти мерят, преди да отрежат. Те, разбира се, са консервативни в навиците. Мотивите им най-често са свързани с цел, пари и печалба. И спестовност.

Защо всички ги обичат? Те са много трудолюбиви, търпеливи, ясно знаят какво искат от живота.

Въздушната тройка (Близнаци, Везни, Водолей) са създадени за движение, креативност, комуникация и разнообразие. Без тях животът ще бъде нещастен. Въздушната стихия поражда хумор, отваря границите на позволеното. Пробва нещо ново и ни го рекламира.

Близнаци

Те са вятъра в тази тройка, най-мощните комуникатори на планетата. Смехът и хуморът са смисълът за тях. Близнаците вътрешно имат две личности. Едната иска да плаче, а другата след секунда организира купон.

Защо всички ги обичат? Страхувате ли се да не се изгубите на ново място? Срамежливи сте и не познавате никого? Потърсете Близнаци и всичко ще е в миналото.

Везни

Ако са въздух, те са топъл бриз. Меки и деликатни, с жажда за красив живот. Способни са да преговарят, заобикаляйки всички остри ъгли. Везните ще ви обгърнат с чара си, а вие ще направите всичко сами. Естети по природа, имат нужда да им е вкусно, красиво, удобно.

Защо всички ги обичат? Изпратете ги да преговарят и всеки проблем ще бъде решен.

Водолей

Изкуствен въздух, като вятър от сешоар. Творчески настроени, креативни във всичко. Обичат необичайното и да се бунтуват срещу правилата. Например - вие ги молите за помощ, а те избягват, както могат. И когато не питаш, тичат да помагат! Те могат да бъдат очарователни с непознати и да тиранизират близки.

Защо всички ги обичат? Имате нужда от партньор за най-необичайното приключение? Водолеят е винаги готов!

Водната тройка - Рак, Скорпион и Риби, носи емоции, усещания за грижа към хората. Те хранят, растат и поддържат всички нас.

Рак

Водата е бистра и спокойна. Много са впечатлителни и емоционални. Способни да чувстват хората без думи. Следователно истинското лице се разкрива само в позната среда. Раците у дома и Раците в компанията са напълно различни хора.

Защо всички ги обичат? Никой не може да ви подкрепи така, както Ракът ще го направи.

Скорпион

Водата е опасна, неочаквана, като отрова. Малко отрова лекува, твърде много - убива. Тяхната роля е да променят хората или да променят подреждането на събитията. Но задължително да има промяна. Виждат недостатъци, затова не търпят небрежност и несъвършенства. Обикновено се бунтуват тихо, но могат да бъдат изключително сурови, ако ситуацията го изисква. Промените под тяхно ръководство определено ще бъдат от полза.

Защо всички ги обичат? Те виждат и чуват всичко. Те знаят и разбират повече, отколкото си мислите.

Риби

Тази вода е бездънен океан. Мощна фантазия, способността да измислите свят и да живеете в него. Решителността не е достатъчна, защото океанът няма граници. По-лесно е да се гмурнеш в мечти, отколкото да се бориш. Те ще изслушват и подкрепят, ще съчувстват и ще плачат, но не очаквайте от тях конкретика. Спасяването не е тяхна роля. Раними, не понасят критика.

Защо всички ги обичат? Търсите подкрепа и любов - бъди до Риби! Рядко се влюбват, но ако това се случи, се "давят" в чувствата.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари