IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий през септември – какво да очаквате? (1 част)

3 септември 2022 19 30

Започва в знака Везни и завършва в Дева

IStockphoto

IStockphoto

Ретрограден Меркурий е най-голямото астрологично събитие, което очакваме през септември. До началото на месеца Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон ще стартират своите годишни завъртания. И ако досега сте успявали да планирате някои хубави почивки и моменти за лятото, оттук нататък това ще е все по-трудно. За съжаление хаосът ще ни преследва чак до 2 октомври.

Меркурий е планетата на комуникацията, логистиката и информацията. И ще премине не през един, а през два различни знака. Първо ще бъде във Везни – на 9 септември, след което ще се премести в Дева – на 23 септември.

Онова което да очаквате от ретроградната планета е разклащане във връзките. Везни е знакът, управляващ партньорствата, договорите и баланса. Ето защо някои ще открият, че любовният им живот им куца или не искат да живеят вече с половинката си.

Навлизайки в Дева, ретроградният Меркурий ще обърка много насрочени срещи и планове, които ще трябва да почакат малко.

Какво да очаквате от 9 септември?

зодии, астрология,

IStock

Овен

Ретроградният Меркурий ще повлияе на импулсивността на Овена и ще го накара да спре и да помисли малко, преди да предприеме нещо ново. През първата половина на периода ще изникнат на преден план неразрешени проблеми в отношенията. Те изискват разговори, но без повишаване на тон. След това някои представители на зодията ще открият, че не могат да се организират и да използват правилно свободното си време. Трябва да бъдат внимателни, за да избегнат неприятни ситуации.

Телец

Всичко се обръща с главата надолу за родените под този знак. Това ще повлияе и върху нивото им на производителност. Ето защо е добре да си водят бележки, за да не пропуснат нещо важно. Време е Телците да се откажат от всичко, което им тежи. Очаква се хора от тяхното минало да се появят и да искат да им се даде втори шанс. Но е по-добре да не им прощават и да ги държат надалеч.

Близнаци

Подобно на Телците, Близнаците ще се занимават с хора, които отдавна са забравили. Но заради този ретрограден Меркурий, ще имат вземане-даване отново с тях. Макар да нямат успех в новите начинания, те ще получат вдъхновение, което могат да използват след края на неприятния период. Ако помислят за някои недовършени задачи, през октомври ще могат да започнат начисто и да постигнат успех.

Рак

Мнозина от знака ще изпаднат в носталгия. Раците не бива да се учудват, ако копнеят отново по бивши гаджета и връзки, които са приключили с конфликт. Докато планетата е ретроградна, те трябва да подобрят комуникацията и да се сдобрят с някои хора. Не е изключено да имат агресивно поведение към околните. Ето защо трябва да поработят над това да бъдат по-сдържани.

Лъв

Този ретрограден Меркурий ще повлияе върху социалния живот на Лъвовете. Те ще изпитват затруднения при определянето на плановете и ще имат известни сблъсъци с близките. Разговорите им ще бъдат все по-объркващи, а финансите – недобре премерени. В тази връзка не бива да бързат и ако имат грандиозни планове, да изчакат до края на септември, за да бъдат те успешни. Добре е да не обещават неща, които няма да изпълнят.

Дева

Именно въпросната планета, която забавя своя ход – за добро или лошо, управлява представителите на тази зодия. След като Меркурий навлезе в нея, Девите ще понижат концентрацията си и ще пропуснат важни неща от тяхното обкръжение. Перфектни откъм логистичната част, през втората половина на периода ще изпитват някои затруднения. И затова не бива да пазаруват импулсивно. По-добре е да използват времето, за да претеглят приходи и разходи. Само така ще се предпазят от измами и загуби.

Какво да очакват останалите в зодиака от забавения ход на планетата, четете утре в Tialoto.bg.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари