IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за октомври – какво да очаквате?

4 октомври 2022 17 30

Астрологична прогноза за месеца

IStockphoto

IStockphoto

Хороскоп за октомври е новата порция астрология, която ви предлагаме тази седмица.

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – в месечния хороскоп.

Какво ще ви донесе месец октомври?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за десетия месец от 2022 г. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще даде отговор на този въпрос.

Овен

В няколко области ще можете да разгърнете уменията си. Категорично ще се подобрят партньорските отношения. Ще сте достатъчно убедителни, за да привлечете на своя страна дори и най-несговорчивия събеседник. Кратките пътувания, независимо от целта им, ще са успешни. Ще осъществите целта, заради която ги предприемате. Ако се налага да оформяте важни документи или повторно да се занимавате с такива, които сте подготвяли преди време, то направете го преди Юпитер да напусне вашия знак.

Телец

В началото на месеца събитията ще се развиват със сравнително бавно темпо, но това не значи, че ще са маловажни. Подходящо е да използвате периода за систематизиране на перспективните си планове. Не се опитвайте да постигнете всичко „тук и сега“. Придържайте се към максимата, че важните неща обикновено се случват точно на време, а за вас това ще се случи в последната десетдневка на месеца. Ако обмисляте важни промени, ще разполагате с достатъчно време за подготовката им, показва новият хороскоп.

Близнаци

Съвсем естествено е всички събития да са свързани с движението и аспектите на Меркурий, вашият управител, които през този месец ще са значителни. Не очаквайте незабавни резултати. Приемете случващото се (особено ако не отговаря на очакванията ви) като изпитание за търпението и умението ви да се приспособявате към обстановката. Най-ярките, запомнящи се и дълбоко въздействащи преживявания ще са свързани с личния живот, близките отношения и индивидуалните ви търсения.

Рак

За ваша радост, ще разполагате с достатъчно време и възможност да се посветите на любимите занимания и любимите хора. В професионален план не се очакват сериозни промени, изненади и стресови ситуации. Месечният хороскоп сочи, че ви е нужна само оптимална организация, за да реализирате намеренията си. Социалният ви живот ще е интензивен, но не особено вълнуващ. Постарайте се да съчетаете личните с публичните си задължения и да отдадете дължимото внимание на близките си. С тяхна помощ ще си осигурите спокойствие и стабилно душевно равновесие.

Лъв

От съществено значение както за професионалния напредък, така и за уреждане на въпроси от личен характер ще е информацията, която достига до вас, която ще използвате и в крайна сметка, която ще разпространите. Тя ще има и битово, и практическо значение. Ще ви даде поредица поводи за размисъл, анализ на условията, в които се намирате и решаване на стари проблеми. Бъдете особено внимателни, когато подписвате важни документи. Четете ги подробно с идеята преди да сте ги парафирали, да откриете и избегнете „подводните камъни“, които могат да предизвикат доста сериозни проблеми впоследствие.

Дева

В началото на месеца е възможно да изникнат непредвидени финансови проблеми, предизвикани от грешки в комуникацията, проблеми с информационните технологии или трусове в международното положение. В този период обаче ще успеете да довършите дейности, започнати в края на август, за които тогава не сте разполагали с подходящи условия. В професионален план сериозни затруднения не се очакват, стига да се придържате към правилата, да спазвате субординацията и мяркайки се пред погледа на шефа, да не забравяте, че „той винаги е прав“. Според вашия месечен хороскоп трябва да избягвате рисковите дейности от всякакъв характер.

Везни

Динамичен период предстои за представителите на вашия знак, особено докато Венера и Слънцето са в него. Почти непрекъснато ще сте в центъра на вниманието, а дали ще се възползвате от тази позиция зависи изцяло от вас. Бихте могли да се справите с поредица сложни задачи, засягащи и професионалния, и личния ви живот. Не прекалявайте с разходите и се въздържайте от големи и дългосрочни инвестиции, дори първоначално да ви изглеждат изгодни.

Скорпион

Може да се каже, че през този месец и то през втората половина, за представителите на вашия знак предстоят разнообразни и оставящи дълбок отпечатък събития. Навлизането на Слънцето и Венера в знака ви, частичното слънчево затъмнение, навлизането и на Меркурий след това, ще се отразят на всички сфери от битието ви. Започнете периода с умерено темпо, ви съветва Петя Гергиева във вашия месечен хороскоп. Всичко, което ви изглежда важно постепенно ще загуби или промени значението си, бъдете готови да приемете фактите. Ориентирайте се към подобряване и усъвършенстване на вече получени резултати. Преди да предприемете бъдещите си действия, анализирайте вече направеното.

Стрелец

Част от ситуациите, в които попадате ще са нееднозначни и не особено приятни. Някои ще са свързани с професионалния ви статус, други – с личните отношения. И в двете направления ще имате нужда от помощ, но добрата новина е, че ще я получите съвсем на време. Мислейки за бъдещето, всъщност ще се наложи да потърсите хора от миналото и така настоящето ви ще се превърне в нещо като мост между „беше“ и „ще бъде“. Обсъждайте затрудненията с близките си. Те може да изразят недоволство, да ви критикуват, но ще са искрени и ще го направят с идеята да ви помогнат. Съобразявайте се с мнението им.

Козирог

Събитията, които предстоят ще са свързани основно с Плутон, който е във вашия знак, със стационарната му позиция, преминаването в директно движение и аспектите му. Влиянието му ще е силно, коянструктивно, макар и забавящо напредъка. Откажете се от глобалните и дългосрочни проекти. Няма да постигнете очаквания ефект, пише във вашия хороскоп. Включвайте се в екипните занимания, участието ви ще получи висока оценка. Без никакви усилия ще намерите общ език с всичките си събеседници, за всички дейности, на всички нива и по всички обсъждани въпроси, което ще ви се отрази окуражаващо.

Водолей

С каквото и да се заемете, ще разполагате с удобни възможности за експерименти, прилагане на нови методи, изобщо, за обновяване на обстановката и начините на работа. Действайте смело, но обмислено и по принципа на шахматистите – с няколко хода напред. Заложите ли на старото, познатото и популярното не разчитайте на напредък. Аспектите на Уран, вашият управител, ще създават предпоставки за затруднения, но и за внасяне на иновации, насочени към справяне със затрудненията, а идеята да се разгърнете в такава обстановка няма как да не ви хареса. Що се отнася до личните отношения, не бива да прекалявате нито с надеждите, нито с рисковете.

Риби

Според хороскопа, от особено значение е преминаването на ретроградния Юпитер във вашия знак в края на месеца. То ще ви позволи да ликвидирате старите грешки. Точно тогава не е изключено да получите и допълнителни финансови постъпления, като например да ви върнат стар заем. До този момент, обаче, ориентирайте усилията си към решаването на належащите битови въпроси. Ако се налага да уреждате проблеми, засягащи жилището, местоживеенето или имотното ви състояние, ще успеете да се справите. Ако сте набелязали пътуване извън страната, дори и на кратко разстояние, ще го осъществите. Не е желателно да бързате с регистрацията и започването на собствен бизнес или с промяна на местоработата. Не само условията няма да са подходящи, но и информацията, с която разполагате ще е крайно недостатъчна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари