IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 октомври

31 октомври 2022 09 47

Какво ли ви очаква?

Istock

Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

21 март – 20 април

Преживяванията ще са интригуващи. Ако успеете да усетите „накъде духа вятърът“, ще можете да извлечете и финансова полза от ситуацията, в която се намирате.

Телец

21 април – 20 май

Доверете се на интуицията си и почти непрекъснато ще се намирате на точното място в точния момент. Не е изключено да получите изненадващ сигнал от делови партньор, който има желание да се сближи с вас. Едва ли ще се получи нещо обещаващо от подобна връзка, така че помислете много внимателно как да реагирате.

Близнаци

21 май – 20 юни

Устремени към постигане на желанията си е много възможно да опитате да се възползвате от доброто отношение и услужливост на околните. Не прекрачвайте границата на добрия тон, защото усетят ли, че ги манипулирате от добри приятели ще се превърнат в непримирими врагове.

Рак

21 юни – 22 юли

Настроението ви ще е променливо и твърде нестабилно. Ако ви е трудно да овладеете емоциите, не се занимавайте със сложни задачи. В случай, че са неотложни, опитайте се да ги възложите на някой друг или поне си осигурете съекипник, с чиято помощ да избегнете евентуални грешки.

Лъв

23 юли – 22 август

Опитайте се да преценявате събитията по-мащабно и да не си разваляте настроението за всяка дреболия, която не ви допада. Безпредметно е да „превръщате мухата в слон“, още повече ако не сте в позиция да промените каквото и да било.

Дева

23 август – 22 септември

Във ваш интерес е да не привличате вниманието към себе си прекалено настоятелно. Постиженията ви ще се забележат, но и пропуските – също. Окончателният резултат може да се окаже неприятна интрига, спретната по ваш адрес, което никак няма да ви допадне.

Везни

23 септември – 22 октомври

Не започвайте деня с грандиозни планове, защото обстоятелствата почти веднага ще ви принудят да се откажете от тях. Ще изникнат спешни задачи, свързани с дома и семейството, с които ще се наложи да се заемете. Не зацикляйте върху занимания, които не се получават от първия път. По-късно ще имате възможност да повторите опита.

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

Недоразуменията ще ви следват буквално по петите, а по-интересното е, че ще са резултат от собствената ви непоследователност. Не си отвличайте непрекъснато вниманието от една идея към друга и не оставяйте наполовина започнатата работа, ако искате да избегнете куп неприятности.

Стрелец

23 ноември – 21 декември

Много е вероятно да намерите предмет, който от доста време предполагате, че сте загубили или пари, отдавна скътани в някой джоб „за всеки случай“, за чието съществуване сте забравили. Изобщо, изненадите ще са предимно от финансов и материален характер като не е изключено да осъществите и продажба на стока, която вече не ползвате.

Козирог

22 декември – 20 януари

Опитайте се да синхронизирате желанията със задълженията си или поне да не давате превес на първите. Поведението ви ще бъде обект на наблюдение и започнете ли да омаловажавате важността на задачите си, почти незабавно ще предизвикате критики в по-голямата си степен заслужени.

Водолей

21 януари – 19 февруари

Още от сутринта може да ви изпълни съзерцателно настроение. Парадоксът е, че много добре ще знаете какво трябва да направите, за да се възползвате от обстоятелствата максимално, но така и няма да проявите никаква инициатива, за да получите реални резултати.

Риби

20 февруари – 20 март

Търсете творчески подход към съвсем обичайните дейности. Едва ли ще създадете някакъв шедьовър, но ще предизвикате интерес у околните и ще ви предложат съдействието си ей така, от любопитство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари