IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пицата, която трябва да поръчате според вашия зодиакален знак

6 ноември 2022 19 30

Любимите ви съставки в пицата говорят много за вашата личност

Istock

Istock

Когато става въпрос за пица, хората могат да бъдат доста конкретни относно това, което харесват. Истината е, че любимите ви съставки в пицата говорят много за вашата личност. Дали сте приключенски настроени или обичате да се придържате към класиката. Дали сте по-изтънчени или по-семпли. Дали обичате пикантните неща в живота или имате по-консервативен вкус.

Каква е перфектната пица според вашия астрологичен знак? Можете да прочетете по-долу:

Овен: Специална пица

Вие, драги Овен, сте уверен, смел и избухлив. Обичате да живеете живота си на максимум. Вие сте неудържима стихия с много енергия и страст. Имате бърза мисъл и голяма решителност – няма нищо, което да може да ви спре да постигнете целите си. Така че е съвсем подходящо любимата ви пица да демонстрира всички ваши качества, а именно – тя трябва да е най-хубавата, най-богатата и най-скъпата пица в менюто. В нея може да има кисели краставички, царевица, чушка и други зеленчуци.

Телец: Пица пеперони

Телецът харесва по-фините неща в живота, но това не означава, че не знае как да се наслаждава на простата класика от време на време. Телците обичат да си угаждат и държат нещата да се случват по начина, по който те ги искат и по който си ги представят. Като неподвижен земен знак, Телецът е много внимателен към вкусовете си и това включва и съставките за пицата му. За Телците най-хубавата пица е класическата, но гарнирана с ароматния и леко пикантен италиански колбас „пеперони“.

4 зодии, които се отнасят най-небрежно към здравето си

Смъртните грехове на всяка зодия: За какво ще зарежат любимия?

Кои са 3-те най-мразени зодии?

Близнаци: Хавайска пица

Повечето хора възприемат Близнаците като приказливци, но те всъщност са дълбоко интелектуални и често притежават доста изненадваща личност. Малко сладка и малко солена, вкусната комбинация на хавайска пица, е идеална за уникалната природа на хората от този знак. Тази пица е забавна и неочаквана като тях самите. А има и два противоположни, но пасващи си вкуса, точно каквито са хората от този знак!

Рак: Домашна пица капричоза

Раците са изключително грижовни и чувствителни. Те обичат да прекарват времето си с близките си хора и то в дома си. Тъй като този знак се управлява от Луната, Раците са водени от чувствата си и щом вземат емоционално решение, те са склонни да се придържат към него. Поради тази причина предпочитат изпитаните и истински любими рецепти от своето детство, а именно класическата пица с кашкавал, домати, шунка и гъби – капричоза. Освен това Раците биха предпочели да приготвят пицата в дома си.

Лъв: Пица с повече месо

Хората от знака Лъв са смели и горди. Те имат безгрижна природа, хищнически нрав и творческа енергия. Трудно им е да бъдат сдържани, така че когато става въпрос за вземане на решения, за тях важи приказката „колкото повече, толкова повече“. Те обикновено са любители на месото и имат естествената нужда пицата им да е богата на месо. Превъзходната пица за Лъва е засищащата – такава с няколко вида колбас или комбинация от пилешко и телешко.

Дева: Гурме пица

Педантичните и ориентирани към детайла Деви са известни с това, че имат око за съвършенството, но и че са много придирчиви. Те обичат да живеят скромно, но не се заблуждавайте – привличат ги по-фините неща. Те обичат добре изпечената пица, която е хем проста, хем елегантна. За тях най-идеалната пица е гурме вариант, която да има идеалното съотношение на кремообразен бял сос с чесън и босилек, сирене моцарела или рикота, месо и оригинални топинги. Такава пица ще покрие техните високи стандарти.

Везни: Пица със спанак и артишок

Представителите на Везни са изцяло ориентирани към баланса и хармонията. Те обичат да отделят време, за да се отдават на насладите в живота си. И тъй като този знак се управлява от планетата Венера, те харесват пицата си с малко по-изтънчен, по-първокласен привкус. За Везните идеалната пица е по-сложната със спанак и/или с артишок.

Скорпион: Пикантна пица халапеньо

Известен със своя мистериозен чар и хладна увереност, Скорпионът има напрегната аура, която може да бъде едновременно съблазнителна, страстна, но и плашеща. Скорпионите със сигурност са сложни личности и обичат и пицата им да има много различни слоеве и по-задълбочен вкус. Пицата трябва да пасва на техния бурен темперамент. Силното и пикантно халапеньо е точната енергия, от която Скорпионът има нужда.

Стрелец: Маргарита

Стрелецът е пътешественикът на зодиака – той обича постоянно да променя нещата, включително своите хобита, групи приятели и кариерни занимания. Като страстен огнен знак той опитва от всичко в живота поне по веднъж. Въпреки че е опитал много еклектични вкусове по време на пътуванията си, Стрелецът има нужда да хапва пица, която му е добре позната. Тъй като е като купонджия на зодиака, Стрелецът се нуждае от пица, която ще му помогне да се възстанови от предната вечер, но и да се наслади максимално на класическия ѝ вкус. Маргарита е идеална за него.

Козирог: Куатро стаджони

Козирозите са известни с това, че са много амбициозни на работното място и няма нищо, на което да се наслаждават повече от това да харчат трудно спечелените си пари за някои луксове в живота. В професионалния си живот те правят нещата според правилата. Те обаче не парадират с успеха си. В същото време те имат игрива страна в личния си живот, която може да изненада другите хора. И може би затова Козирозите предпочитат класически съставки в пицата си, но и такива, които да зарадват небцето им. Куатро стаджони (четири сезона) е пица, по-разнообразна като съставки и е перфектна за Козирога.

Водолей: Пица калцоне

Смятан за най-уникалния знак на зодиака, Водолеят винаги прави нещата по свой начин. Хората от този знак обичат да прекрачват границите и да правят неочаквани неща. Тъй като Водолеите обичат да нарушават правилата, те ще предпочетат топинги, които включват всякакви уникални вкусове и не са били правени един милион пъти досега. Следователно идеалната пица за тях е затворената – калцоне. В тестото могат да бъдат скрити всякакви съставки, според вкуса им, включително яйца, бекон, лук и бяло сирене!

Риби: Пица с четири сирена

Рибите са чувствителните мечтатели на зодиака. Като воден знак, те чувстват нещата дълбоко и имат невероятно силни усещания относно това какво харесват и какво – не. Затова са склонни да се придържат към нещата, които познават и обичат. Когато става въпрос за пица, вкусът на тази с четири сирена е идеален за тях. Въпреки че Рибите са известни със своето въображение, те не харесват храни, които са извън сферата на традиционната храна и освен това често не си падат по цапащия доматен сос.

За още за зодиите, дневни, седмични, месечни и годишни хороскопи – следвайте ни в Instagram и страницата на Tialoto.bg във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
сд всдхьгдйц ( преди 1 година )
Пицата се казва МаргЕрита а не Маргарита
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар