IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

28 ноември 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 28 ноември – 4 декември

IStockphoto

IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 28 ноември – 4 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Няма да е без значение какво впечатление ще направите на околните, така че съобразявайте действията и реакциите си с характера на събеседниците. Ориентирайте потенциала си изцяло към повишаване на резултатите и преодоляване на съществуващите противоречия с партньорите си на всички нива. Приемете, че това е един от начините за подобряване на финансовото и материалното ви състояние. При необходимост от помощ ще я получите от човек от противоположния пол с когото имате голяма възрастова разлика.

Телец

Действайте с умерено темпо и с ясното съзнание, че трябва да разчитате предимно на себе си. Заниманията ви в повечето случаи ще изискват колективно участие. Ако отчитате важността на подробностите и подхождате към тях с присъщия си прагматизъм, екипът единодушно ще ви отреди лидерска позиция. Всеки проблем, с който се налага да се справите, ще се окаже потенциална възможност за разгръщане на капацитета ви. Според вашия нов хороскоп, умението ви да представяте замислите си достъпно и разбираемо ще привлече надеждни сътрудници.

Близнаци

Обстановката ще е динамична и ще се налага сравнително често да променяте плановете си. Усещането за несигурност на моменти може да ви изважда от релси, но ако се мобилизирате, ще го преодолеете. Правилният подход е да не приемате затрудненията лично, а като естествен елемент на всяка дейност. Приложите ли го, ще постигнете много. Заемете се с важните дейности през първата половина на седмицата. През втората ще можете да се освободите от ангажименти и връзки, които ви изтощават и само ви пречат.

Рак

Опитайте се да завършите започнатото през първата половина на седмицата, преди да навлезете в последния месец на годината. Съумеете ли да съберете сили и да систематизирате действията си, ще визуализирате повечето намерения, набелязани до този момент. Ще получите реални резултати от усилията, положени в предишните месеци и ще можете да изградите тактиката за следващите. Увереността в собствените сили ще ви зареди с оптимизъм и ще повиши обаянието ви. Направеното сега ще осигури стабилен фундамент за бъдещите ви успехи, сочи хороскопът на Петя Георгиева.

Лъв

Намалете темпото и анализирайте постигнатите до момента резултати. Преценете обективно и самокритично причините за допуснатите грешки. Скоростта на предстоящия напредък зависи от желанието ви да осъзнаете собственото си участие в появата им. Базирайте краткосрочните си бъдещи планове на опита и ресурсите, осигурени до момента. Разпределите ли правилно приоритетите, ще си обезпечите и подкрепа. Влиянието ви върху околните ще е устойчиво и неоспоримо, а начинът да ги спечелите изцяло на своя страна е да сте готови за временни компромиси. Придържайте се към принципа, че малките стъпки всъщност водят към голям напредък.

Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Зодии и коли: Какъв шофьор сте според астрологичния ви знак?

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?

Дева

По отношение на бизнеса, професионалните изяви и паричните постъпления, периодът няма да е особено благоприятен. Що се отнася обаче до творческите занимания и контактите ви, преживяванията ще са обещаващи. Ще ви заредят с вдъхновение и ентусиазъм за много месеци напред. Личните и служебни пътувания, участие в различни семинари, обучителни курсове, мероприятия за обмяна на опит ще са изключително полезни и навременни. Вашият нов хороскоп показва, че самите вие сте убедителни и без никакви опасения можете да обсъждате спорните и сложни въпроси с когото си пожелаете. Ще ви разберат, подкрепят и подскажат ефективни решения на проблемите.

Везни

Приспособете програмата си към динамиката на събитията и ще получите устойчиви резултати. Ще можете да разчитате на тях за дълъг период от време, не за месеци, а дори за години. Ще се налага често да се заемате с разнообразни задачи, някои от тях може и да не съвпадат точно със задълженията ви, но поетата от вас отговорност ще получи висока оценка и ще ви осигури напредък в йерархията. Популяризирайте уменията си при всеки удобен случай, поддържайте контактите си активно и не се лишавайте от почивка. Участвайки в колективни развлечения, ще можете да съчетаете полезното с приятното. Хороскопът показва, че трябва да създадете нови познанства и да покажете на какво сте способни.

Скорпион

Вие или някой друг ще попадне на грешки и слаби места в реализираната до момента работа. Не се сърдете и не коментирайте. Реагирайте гъвкаво, заемете се с нужните корекции, приемете условията такива, каквито са и не губете време в излишни обяснения. Съобразявайте се с мнението на колектива, търсете допирни точки с колегите си, приемайте успехите им като повод за обща радост. По този начин ще си осигурите подкрепата им и много по-лесно ще постигнете набелязаните цели. Колкото по-видима е готовността и нагласата ви да сте част от цялото, толкова по-впечатляващи ще са постиженията ви.

Стрелец

На фона на твърде динамичния ви до този момент личен и социален живот, през следващите дни темпото леко ще се забави. Напрежението ще спадне и би било добре да се възползвате от момента. Разпределете ангажиментите си така, че да разполагате с максимално добри условия за пасивна почивка. Организирайте си кратко пътешествие до предпочитана географска или историческа местност. Ориентирайте се към занимания, с чиято помощ ще стабилизирате емоционалното си състояние и ще се освободите от вътрешните си съмнения. Изобщо, подгответе се за навлизането в следващата година, когато предизвикателства няма да липсват, пише в хороскопа ви.

Козирог

Устойчиво и уверено ще продължите да се движите към завършека на поставените цели. Наблюдавайте обстановката, съобразявайте се с основните тенденции и ще сте в благоприятната ситуация да контролирате част от събитията или поне да се възползвате максимално от тях. Изразходвайте ресурсите си разумно и вкарайте в действие лидерските си умения при необходимост да се заемете с реализацията на мащабни задачи. Приемете ги като предизвикателство, но и като изпитание за издръжливостта ви. Имайте предвид, че не е толкова важно с какви отговорности сте се натоварили вие персонално, а доколко сте в състояние да ги разпределите правилно между останалите участници в процеса.

Водолей

Печелившата стратегия до края на месеца и навлизането в следващия е да си вярвате. Придържайте се към принципите си, не се поддавайте на външно влияние, действайте с въображение и размах. Вашият хороскоп сочи, че събитията ще са интересни, твърде често непредвидими, но пък на вас фантазия не ви липсва и точно тя ще ви подскаже правилната посока. Творческите решения ще ви помогнат да разширите влиянието и да стабилизирате позициите си. Успоредно с това ще успеете да преодолеете или елиминирате спънките, които пречат на напредъка ви и само след месец да видите резултатите от труда си.

Риби

Предстои едно съществено астрологично събитие за представителите на вашия знак. Нептун, вашият управител, в края на тази седмица постепенно ще застане в стационарно, за да премине в директно движение. Съвсем естествено е този процес да се отрази на битието ви както в общ план, така и в съвсем конкретни направления. Мислите ви ще се ориентират вече много повече към бъдещето. Ще осъзнаете, че прекаленото задълбочаване в миналото не е нищо друго, освен ненужно разпиляване на енергията ви. Обстоятелствата ще са подходящи, за да се заемете с осъществяването на идеи, към които от доста време проявявате интерес. Не отлагайте нищо. Правете нещата „тук и сега“, за да не съжалявате за пропуснатите възможности. Не се съмнявайте в собствената си самостоятелност, уникалност и творчески умения.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари