IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

5 декември 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 5 – 11 декември

IStockphoto

IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 5 – 11 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Насочете вниманието си предимно към текущите задачи. Преживяванията няма да са от най-приятните. Ще се натъквате на различни пречки при уреждане на лични и служебни въпроси. Подхождайте разумно и се придържайте към правилата. Не приемайте твърде лично критичните забележки, които ви отправят. Ще са по-скоро пресилени и въпрос на нечие лошо настроение. Въздържайте се от прибързани заключения и импулсивни решения, чиито последствия може да създадат още по-сериозни и напълно излишни неприятности.

Телец

Рационалното ще надделее над емоционалното, сочи новият хороскоп за зодията. Без значение колко са сложни заниманията ви, постарайте се да се справите с тях самостоятелно. Чуждите съвети само ще объркат нещата и при това ще ви ги дават хора, които не познават нито работата ви, нито самите вас, което означава, че със сигурност ще ви подведат. Отношенията на моменти ще са критични и то най-вече с хора, които са ви много близки и си позволяват да прекаляват с претенциите. Базирайте решенията на опита и здравия си разум и не търсете причини за странното поведение на някои от приятелите си. Временно е.

Близнаци

Мобилизирайте творческия си потенциал и търсете нестандартни решения за сложнотиите, с които се налага да се справяте. Част от тях ще са свързани с държавната администрация, с уреждане на бюрократични въпроси, които от доста време измъчват съзнанието ви. За щастие, през тази седмица основно в дните преди и след Пълнолунието ще ги елиминирате окончателно. Не прекалявайте с разходите. Прегледайте внимателно бюджета си и не си позволявайте да използвате финансовите си резерви за подаръци. Моментът не е особено подходящ за покупки, освен ако не са свързани с поддържане на физическото и духовното ви здраве. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.

Рак

Ще разполагате с благоприятни възможности за напредък или стартиране на положителни промени, а дали ще се възползвате от тях, зависи изцяло от вас. Бъдете готови да реагирате гъвкаво на обстоятелствата, мислете бързо и преценявайте ефекта от действията и решенията си в перспектива. Бихте могли да си осигурите един сравнително спокоен период, ако подходите към околните с желание за постигане на единомислие. Излишно е да спорите с родителите си, разлики между поколенията има и винаги е имало. Въздържайте се от забележки спрямо близките си, когато установите дребни пропуски. На всеки може да се случи. Що се отнася до приятелите, не обръщайте внимание на пиперливите им на моменти шегички. Правят го за разнообразие, а не за да ви засегнат лично и дълбоко, както може да ви се стори, показва новият хороскоп за зодията.

Лъв

Сравнително често ще сте на публични места или сред обкръжение от много хора. Ще забележите и ще ви направят впечатление подробности, на които преди не сте обръщали внимание. Точно те ще ви подскажат как да реализирате част от творческите си замисли, кога да направите първата крачка към осъществяването им и на кого да се доверите за съдействие. С текущите затруднения ще се справите по-скоро следвайки интуицията си и пренебрегвайки принципите на логиката. Не се учудвайте, ситуациите ще са твърде странни, неподлежащи на еднозначен отговор и ще се справите, подхождайки с въображение. Непредвидено събитие ще ви помогне да стабилизирате финансовото си състояние.

Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Зодии и коли: Какъв шофьор сте според астрологичния ви знак?

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?

Дева

На работното място ще се наложи да се заемете и с допълнителни, непредвидени задачи. Не отказвайте, капацитетът ви е достатъчен, за да се справите, а за свършената работа ще получите допълнително възнаграждение. Редувайте умствена работа с физическа и ще съхраните енергетиката си стабилна за целия период. Сложните казуси, доколкото ги има, няма да са свързани с вас, а по-скоро с близките ви. Ще им се наложи да се справят с поредица проблеми и ще имат нужда от мнението ви. Изслушайте ги внимателно и подробно, без да коментирате. Установите ли причината за затруднението, ще намерите и начин за преодоляването му.

Везни

Незначително на пръв поглед събитие ще ви накара да сравните старите си идеи с някои нови хрумвания, показва хороскопът. Ще се убедите, че е за предпочитане да се откажете от реализация на някои замисли, но за да постигнете бърз напредък с други. Деловите контакти ще са активни и е много вероятно отново да ви потърсят партньори, с които сте работили преди доста време. Предложението им ще е за участие в срочен, а не в постоянен проект, но такъв, който ще ви заинтригува и ще можете да разгърнете капацитета си. Избягвайте присъствието в шумни компании, не злоупотребявайте с алкохол и спазвайте стриктно дозировката на лекарствата, ако употребявате такива.

Скорпион

Ще се наложи да взимате бързи решения в обстановка на напрежение и ограничено време. Имайте предвид, че „бързи“ съвсем не означава импулсивни и необмислени. Прословутата ви проницателност ще се окаже изключително полезна в трудните моменти, но задължително потърсете и се запознайте и с наличната информация по въпросите, с които се налага да се справите. Приятните изненади ще засегнат преди всичко личния ви живот. Близките ще са изключително благосклонни и виждайки впечатляващата ви заетост, ще ви зарадват с импровизирано развлечение, мил подарък или нещо друго, което знаят, че ще ви хареса. Насладете се на момента и помислете как да им се реванширате.

Хороскоп за декември – какво да очаква всяка зодия?

Стрелец

Предстои ново начало, с което по стечение на обстоятелствата, ще се заемете ненадейно. Без външни подсказки или някаква специална мотивация ще се досетите как да подредите етапите на работа и как да стигнете до набелязаната цел по най-краткия път. Не е изключено да довършите сделки, които са започнали преди време, но не се е стигнало до окончателна уговорка, както и да закупите при изгодни условия машини, оборудване или друг тип обезпечение, необходимо за осъществяване на работния процес и служебните задължения. Ще намерите начин за преодоляване на съществуващо финансово затруднение, но е във ваш интерес да не говорите за напредъка си. Разберат ли за него, близките моментално ще ви поискат пари назаем, съветва Петя Георгиева във вашия нов хороскоп.

Козирог

Навлизането на Меркурий и Венера във вашия знак ще улесни реализацията на плановете ви. Вслушвайте се в мнението и предложенията на близките ви или на по-опитни приятели, дори гледната им точка да се различава от вашата. Правете го най-вече, ако възнамерявате да купувате скъпи предмети или ви предстоят големи разходи с дългосрочно издължаване. Споделяйте тревогите си искрено и ще получите повече помощ и разбиране, отколкото предполагате. Околните ще ви възнаградят с милото си отношение, доверие и желание за съпричастност. За вас остава само едно – да сте сигурни в себе си!

Водолей

Довършете въпросите, които отдавна отлагате. Онези, които се правите, че не забелязвате или които чакате да се „решат от самосебе си“. Пълнолунието е достатъчно убедителен аргумент да се заемете именно с тях. Допитайте се до мнението на близките си за избор и покупка на скъпи предмети като мебели, битова техника, спортни уреди. Избягвайте разговорите на лични теми както за самите вас, така и за събеседници, които упорито се опитват да ви занимават с грижите си. Не е подходящо да обсъждате и изяснявате отношенията си с когото и да било. Съсредоточете енергията си върху най-важното и пренебрегвано до момента. Ще се справите без затруднения.

Риби

Престоят на Нептун в стационарна фаза е предпоставка за създаване на леко тайнствена, леко мистична обстановка, но за щастие, ще е за кратко. Ориентирайте се към екипна работа. Ще навлезете в обстановката бързо и точно. Без значение дали сте се заели с нов или изостанал проект, ще постигнете нужните резултати буквално „за норматив“ и без да са ви необходими чужди съвети. Печелившата комбинация между опит и интуиция ще ви насочи към правилната схема на работа. Благоприятно решение ще получат финансовите въпроси, които са свързани не само с личните ви, но и с чужди парични средства, над които имате управление. Ефективно ще се справите с краткосрочните договори и с пътуванията на далечно разстояние, независимо дали са от служебен или от личен характер.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари