IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вълча луна през януари – какво да очаквате?

6 януари 2023 17 30

Пълнолунието е първото за годината

IStockphoto

IStockphoto

Вълча луна е първото пълнолуние за 2023 г. То ще се случи точно на Ивановден, като се очаква пикът му да бъде в 01:09:55 часа българско време. И ще попадне в знака Рак, за да ни подтикне да се изправим срещу страховете си и да се освободим от негативните емоции.

Тъй като Меркурий още е ретрограден, мнозина тепърва ще усетят силата на тази планета. Ала не при всички представители на зодиака ще има пълен хаос.

Вълчата луна ще накара много от нас да се вслушат в сърцето си и да помислят за собствените си нужди, а не за тези на другите. Тъй като все още се намираме в сезона на Козирога, кариерата и имиджът ще са на преден план. В тази връзка някои ще усетят прилив на енергия и ще се мотивират за завършването на започнати проекти.

Отделно Марс също е ретрограден, което носи летаргия и липса на инициативност поне до 12 януари. Ала за някои светлината на пълнолунието ще подейства пречистващо, споделя Британи Берингер.

Вълча луна – кои знаци ще засегне най-малко?

Телец

Въпреки че ретроградният Меркурий пречи на комуникацията на Телците, пълнолунието ще донесе повече яснота в тяхното ежедневие. И ще изостри интуицията им.

Време е родените под знака да си вземат почивка и да наблегнат на общуването с любимите хора. Тъй като Вълчата луна ще попадне в техния трети дом на комуникацията, то в следващите дни е идеалното време да се свържат със стар приятел.

астрология IStock

IStock

Лъв

Хората с този знак се нуждаят от време, в което да пренаредят мислите и целите си. Пълнолунието се движи в подсъзнанието на Лъвовете. Всички техни идеи и емоции, които са пазили в тайна, ще изплуват на повърхността. Пълнолунието ще промени мисленето им в положителна насока.

Тази луна е чудесното време да избягат от реалността и да се отдадат на подобряване на психичното здраве чрез уелнес техники като медитация, йога, гледане на филми или разходка сред природата. Всичко друго могат да поставят за малко на пауза.

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Годишен хороскоп – стартираме 2023-а с 3 ретроградни планети

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Месечен хороскоп за януари – време е за ново начало

Скорпион

За родените под тази зодия е време за опознаване на нови места. Предстоящата Вълча луна ще им помогне да разширят кръгозора си и да добият повече опит.

Смяната на обстановката ще помогне на Скорпионите да се върнат към състраданието – към себе си и другите. И да интегрират уроците от старите свои пътувания.

Водолей

Време е за почивка от светската суета. Въпросното пълнолуние ще научи Водолеите как няколко малки, но ежедневни ритуали, могат да променят мисленето им кардинално.

Представителите на този знак ще имат възможност да се отърсят от онова, което им тежи и да се освободят най-вече от токсични хора, които им пречат, а не ги подкрепят, както са си мислили.

За още астрология – дневни, седмични, месечни и годишни хороскопи, следвайте ни в Instagram и страницата на Tialoto.bg във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Добрина очакваме ( преди 1 година )
вълка очаква вълчицата вълча луна и вълчо слънце ауууууууууууу
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар