IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

16 януари 2023 17 30

Астрологична прогноза за периода 16 – 22 януари

IStockphoto

IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 16 – 22 януари. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Периодът ще е сравнително спокоен, най-вероятно няма да реализирате някакви запомнящи се постижения. За сметка на това обаче контактите ще са интензивни и източник на положителни емоции. Не е изключено да получите съобщения от стари приятели, изразяващи желание да се срещнат с вас. Не им отказвайте, преживяването ще е вълнуващо. Ориентирайте усилията си към дейности, изискващи старание и сръчност. Не се лишавайте от движение и физическа активност. Опитайте се до края на седмицата да довършите старите проекти, които вече ви отегчават. Време е за нещо по-актуално.

Телец

Водещо събитие за периода е, че Уран, който е във вашия знак, в последния ден на седмицата ще се „стационира“, за да премине постепенно в директна фаза на движение. Печелившата тактика за напредък е „бързай бавно“. Ще се справите с по-голямата част от набелязаните замисли, но ако контролирате емоциите и се стараете да предотвратявате конфликтните ситуации. Ще се натъквате и на затруднения, които на моменти ще забавят действията ви. В такива моменти променяйте заниманието. Ако задръжките с в професионалната област, отделете време за личните отношения. Ако са в личен план, съсредоточете силите си в някоя друга област, а защо не и за да си организирате някакво развлечение. Със сигурност няма да ви навреди, сочи вашият нов хороскоп.

Близнаци

Обстоятелствата ще ви подскажат, че е настъпил моментът, когато трябва да се откажете от някои занимания, които са загубили важността и актуалността си. Насочете се към осигуряване на ресурси, необходими за осъществяването на следващите ви дългосрочни замисли. Разпределете силите си в три направления: издирване на надеждна и по възможност най-нова информация в избраната от вас област, заделяне на финансови запаси и осигуряване на подходящи сътрудници. Новите ви познати ще изглеждат обещаващи и солидни, но не бързайте да им се доверявате, докато не се убедите, че го заслужават.

Рак

Луната е намаляваща и емоционалното ви състояние ще е доста нестабилно, на моменти ще ви е трудно да постигнете баланс между желанията и задълженията си. Съсредоточете се в преките си ангажименти и по възможност не се разсейвайте с незначителни дреболии, показва хороскопът ви. Неприятните преживявания може да са предизвикани от два фактора: липса на достатъчно ресурси и забавяне на приходите, на които се надявате. В крайна сметка, ще получите и едното, и другото, но след като така или иначе, преживяната тревога ще си остане за ваша сметка. Единственият сигурен и ефективен начин да възстановите спокойствието си е да си организирате почивка сред природата, та макар и за ден.

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Годишен хороскоп – стартираме 2023-а с 3 ретроградни планети

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Лъв

Необходимостта да предприемете служебно пътуване ще ви срещне с нови хора. В тяхно лице ще видите потенциални сътрудници, партньори, хора с които успешно бихте развили бизнеса си. Може да ви затрудни само изборът, преценката кой е по-подходящ и на кого действително бихте могли да се доверите. В този смисъл не е нужно да бързате. Уточнете първо поредността на реализация на замислите си, след което ще можете да направите своеобразен „кастинг“ и преценка. В края на седмицата приоритетни ще са въпросите, засягащи лично вас, семейството или много близки приятели. Възползвайте се от подходящите условия за преодоляване на съществуващите конфликти. Ще се почувствате много по-уверени и спокойни.

Дева

Някои постъпки както на партньорите, така и на близките може да породят у вас съмнения, недоволство, пристъпи на мнителност или ревност. Не е изключено да ви хрумне, че трябва да подложите отношението им към вас на проверка, за да се убедите, че можете да им имате доверие. Желанието ви ще е основателно, установявайки на кого можете да вярвате и от чие присъствие е належащо да се освободите, ще ви спести доста неприятности занапред. Направете го, но деликатно и без да прекалявате с претенциите, които биха предизвикали само усложнения. Мислете не само за собственото си спокойствие, но и за това на близките.

Везни

Действителността ще се различава от предположенията ви, показва вашият нов хороскоп. Приемете мисълта, че невинаги ще сте в контрол на ситуацията, влиянието ви върху околните ще е минимално, често ще се налага да оставяте инициативата в ръцете на деловите или лични партньори. Не стигайте до обстоятелства, създаващи впечатление за манипулация, особено при уреждане на финансови взаимоотношения. Последствията ще са твърде неприятни. При необходимост да изразите мнение или да докажете правилността на позициите си, реагирайте аргументирано и спокойно. Мотивите ви може да не бъдат приети, но се опитайте да покажете най-доброто от себе си. Вероятно ще осъзнаете, че е във ваш интерес да прекратите съществуваща връзка, за да си осигурите независимост.

Скорпион

Непредвидено събитие ще стимулира инициативата ви. Активните ви действия ще дадат бърз резултат и ще успеете да довършите занимание, което към момента е „в девета глуха“. И понеже нищо в света и в живота не е самостоятелно и изолирано, а нещата и явленията са свързани помежду си, то след като наваксате изоставането, ще получите полезна информация, с чиято помощ ще оформите важни за вас дългосрочни споразумения. В края на целия процес може да се почувствате силно изтощени. Задължително отделете време за почивка и възстановяване на силите. И за да не загубите форма, отморявайки, довършете дребните домашни занимания, които все отлагате, но те така или иначе си съществуват.

Стрелец

През тази седмица ще се наложи да реагирате като водач на автомобил пред неохраняван ж.п. прелез – спрете (или по-точно намалете темпото), огледайте се, ослушайте се и ако не забележите някаква съществена опасност, продължавайте в предварително избраната посока. С каквото и да се заемете, ще ви е нужна информация, одобрение, подкрепа или поне някой, който да ви окуражава, за да стабилизирате позициите и да разширите влиянието си. Интересното е, че ще доловите проява на симпатии от хора, на които преди не сте обръщали особено внимание. Измислете подходящ жест за сближаване, няма да съжалявате. Може да е кратко пътуване или друг вид неформален контакт, който ще ви изпълни със задоволство и сигурност.

Козирог

През втората половина на седмицата, Меркурий, който е във вашия знак, ще премине в директно движение, а малко по-късно, Слънцето ще го напусне. Участвайте активно във всяка дейност, в която ви поканят, особено пък ако е свързана с развлечение, пътешествие, промяна на обичайната обстановка, при която пребивавате. Подредете мислите си по правилния начин – на работното място мислете за работата, а когато почивате, игнорирайте грижите максимално. Така ще напреднете с осъществяването на замислите си, без да навредите на здравето. Избягвайте сложните решения и щедрите обещания. Поставете собствените си интереси на преден план.

Зодиите, които сами съсипват живота си

Пет зодии, чиито желания ще се сбъднат през първата половина на 2023 г.

Месечен хороскоп за януари – време е за ново начало

Водолей

Според хороскопа ви, от съществено значение ще са Новолунието и навлизането на Слънцето във вашия знак. Предстоят промени, напредък, поява на внезапни условия, позволяващи ви да стартирате някои свои нови начинания. Разгръщайки и прилагайки на практическо ниво въображението си, ще придобиете едновременно увереност и независимост. Проектите, започнати сега, ще се отразят на цялостната ви дейност през следващите месеци поне до края на лятото. Разчитайте предимно на себе си, но не отхвърляйте предложенията, които получавате. Част от тях ще са полезно допълнение към собствените ви идеи.

Риби

Следвайте уверено вдъхновението си. Отдайте предпочитание на онова, което най-много ви харесва, сигурни сте че ще се справите и стимулира творческия ви потенциал. Още първите успехи, дори и минимални, ще ви окуражат да преминете към по-сложните и в известен смисъл отегчителни дейности, без да се съмнявате в уменията и способностите си. Контактите ви ще са интензивни, а част от новите хора, появяващи се в „гравитационното ви поле“, трайно ще ви заинтригуват. Общувайте искрено, открито, без предубеждение. Неформалните разговори ще ви дадат достатъчно точни отговори на въпроса с кого ще си допаднете и кой не отговаря на критериите ви за подходяща компания. Ще можете да се занимаете с теми, към които отскоро проявявате интерес, гласи вашият хороскоп.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари