IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новолуние януари 2023 – какво да очакваме?

20 януари 2023 17 30

То ще бъде в знака Водолей и ще ни донесе положителни промени

IStockphoto

IStockphoto

Новолуние януари 2023това е много важно астрологично събитие, което ще промени много съдби. То се очаква днес, на 21 януари, като с идването му Меркурий, Марс и Уран вече не са ретроградни. Това носи спокойствие и свежи вибрации за голяма част от представителите на зодиака.

Изгрявайки в свободомислещия Водолей, януарското новолуние, което е първо за 2023 г., ще ни вдъхнови да подредим целите си и да започнем да работим по тяхното осъществяване в най-скоро време. Това може да стане чрез доста нетрадиционни подходи и дори поемане на рискове – нещо, което не е характерно за родените под определени знаци.

Новолуние януари 2023 – същност и духовно значение

С това събитие стартира нов лунен цикъл или благоприятно време за стартиране на нови проекти или чертаене на планове за такива. Тъй като досега няколко планети бяха забавили своя ход и не бе хубаво да се стартират начинания, всички ще използват енергията на новолунието за своето личностно развитие.

Новолуние януари 2023 има духовно значение, защото кара хората да повярват в своите заложби и да ги покажат на света, което има положителна страна. Всички зодиакални знаци ще имат възможност да се освободят от старите вярвания и да имат едно по-иновативно мислене, с което ще се отличат от останалите. Ако искат максимално да се възползват от този шанс, трябва да разберат мистичното значение на Луната на 21 януари и дните около тази дата.

Луна, жена,

IStock

Водолеите обикновено са странни и непокорни, като действат сами. Често те не живеят според законите на обществото. Но по време на януарското новолуние останалите в зодиака ще се включват в повече колективни дейности и ще се научат да работят с други в името на общественото благо. С това ще си отпочинат от драмите.

Какво да очакваме от първото новолуние за годината?

Жадният за власт Плутон ще подтикне мнозина в зодиака да извадят на повърхността съкровени свои желания. Благодарение на организирания Марс и експанзивната планета Юпитер те ще получат мотивация, за да вървят напред и да следват сърцето си, което досега са пренебрегвали по една или друга причина.

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Годишен хороскоп – стартираме 2023-а с 3 ретроградни планети

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Слънцето и Луната се присъединяват към Водолея, като планетата на любовта Венера и отговорният Сатурн образуват съвпад, усилвайки енергията на знака, в който попада новолуние януари 2023. Това ще засили романтиката при някои двойки и ще накара някои да изградят по-сериозни отношения с този, когото обичат.

вана, свещи,

IStock

Как да използваме енергията на новолуние януари 2023?

Досега, заради ретроградните планети, някои от нас са се чувствали потиснати от прекалено много новогодишни обещания и провали. Но с новолунието това ще се промени и ще доведе до съставянето на списък с желания, които човек копнее да осъществи. Според астролозите, в дните около новолунието може да си направите ритуал, с който да привлечете положителната енергия към себе си и да помолите планетите да се подредят така, че да ви донесат успех, нужното търпение и спокойствие за осъществяване на целите. Има и нещо много важно – независимо от коя зодия сте, е хубаво да спрете да мислите какво ще кажат другите за вас и да започнете да живеете със себе си! Звучи егоистично, но има дни от месеца, в които ще ви е особено необходимо, за да се почувствате по-добре.

Зодиите, които сами съсипват живота си

Пет зодии, чиито желания ще се сбъднат през първата половина на 2023 г.

Месечен хороскоп за януари – време е за ново начало

Уикендът след новолуние януари 2023 ще бъде много вълнуващ. Това ще даде възможност на хората от всички зодии да забравят за неуспехите и да се настроят положително за следващите месеци. Слънцето и луната ще се изравнят с Плутон, мнозина ще се обърнат към духовното и ще тръгнат по пътя на трансформацията, по който ще имат безброй приключения.

В личен план, ако имате човек до себе си, на когото държите, не пропускайте да използвате силата на новолунието и енергията на Водолея, за да предложите брак или да направите нова стъпка, като заживеете заедно. Необвързаните пък ще получат тласък за нови запознанства и флиртове, които могат да прераснат в нещо много повече, ако забравят за старите разочарования.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари