IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

23 януари 2023 17 30

Астрологична прогноза за периода 23 – 29 януари

IStockphoto

IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 23 – 29 януари. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Подхождайте прагматично към задачите си. Обобщете финансовите и материални резултати от работата, свършена до момента. Използвайте част от свободното време за усвояване на нови знания и подобряване на опита, за да повишите ефективността си. Плодовете от труда и положените усилия би трябвало да ви зарадват. Обмисляйте поведението си, не е без значение какво впечатление ще направите на околните.

Телец

Приемете затрудненията, които се налага да преодолеете като вид проверка на знанията, уменията и устойчивостта ви. Не прекалявайте с разходите за луксозни предмети, които купувате, само за да привлечете вниманието и да демонстрирате стандарт. Въздържайте се от дългосрочни инвестиции. Постиженията ви в голяма степен ще зависят от личния ви подход, умение да общувате и да представяте убедително замислите си.

Близнаци

Направете кратък преглед на дейностите и взаимоотношенията си. Освободете се от онези от тях, които ви дърпат назад. Действайте старателно, последователно и с идеята да получите колкото е възможно по-висока оценка за усилията си. Не е изключено да се наложи да направите допълнителни разходи или да претърпите някакви загуби, но ситуацията е временна. Съвсем скоро ще ги компенсирате и ще наваксате пропуските.

Рак

Формулирайте ясно идеите си и ги съпоставете с ресурсите, с които разполагате. Помислете внимателно как и кога най-рано можете да започнете реализацията им. Концентрирате ли се максимално върху целите, които си поставяте, ще получите първите резултати още през пролетните месеци. Ще можете да ориентирате усилията си към по-големи и широкомащабни проекти. Бъдете сигурни в себе си и във въздействието, което оказвате.

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Четири зодии от китайския хороскоп, които ще имат голям късмет през 2023 г.

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Лъв

Опитайте да си дадете ясна сметка за собственото си физическо и психическо състояние и да съобразите плановете си с него. В случай, че сте достатъчно енергични, заемете се за най-важните, най-сложните, най-трудоемките занимания. По този начин ще сте изпреварили момента, в който може да се почувствате по-отпаднали и да имате нужда от повече почивка. Ще сте отхвърлили основната част от работата си, само ще допълвате и подобрявате направеното. Ще сте си осигурили удобната възможност да изпълнявате лесните дейности „на автопилот“. При необходимост, ще получите и подкрепа.

Дева

Леко намалете темпото и си осигурете време за равносметка, сочи вашият нов хороскоп. Подредете внимателно следващите задачи, разпределете етапите за изпълнението им, защото след като стартирате работата по тях няма да разполагате с много възможности за почивка. Погрижете се и за здравето си, за да не ви направи лоша шега точно в най-неподходящия момент. През следващите месеци ще можете да довършите проекти, започнати или набелязани през лятото на миналата година. В този смисъл ще имате нужда от увереност и вдъхновение. Временният застой всъщност ще е период на подготовка за следващия цикъл на професионален напредък.

Везни

Съществени постижения ще реализирате, ако работата ви изисква творчески подход. За всички други видове дейности периодът ще е подходящ по-скоро за обсъждане и разпределение на изпълнението им. Убедителни сте и бихте могли да представите замислите си разбираемо пред колегите и шефовете си, като трайно си осигурите подкрепата им. Контактите ще са интензивни. Неформалните ще са приятни и вдъхновяващи, а деловите – полезни и обещаващи. В случай, че приемете някаква допълнителна работа или се наложи да се справяте с чужди задачи, ще получите за тях и съответното заплащане.

Скорпион

Тонусът и вдъхновението ви са в синхрон. С каквото и да се заемете, ще го направите бързо, без особени усилия и самостоятелно. Околните може и да не са особено очаровани от скоростните ви действия, но пък няма как да отрекат получените резултати. Събитията ще са интензивни, свързани с промени в различни области, с пътувания, контакти с нови хора. През следващите дни ще заложите фундамента за следващите си постижения и той ще ви служи доста дълго време. Разпределете финансите си така, че да ви останат и за развлечения, и за реклама на бизнеса ви, за да можете да привлечете и външни ресурси при необходимост.

Стрелец

Ще можете да осъществите някои отложени пътувания, включително командировки или присъствие на семинари, професионални дискусии извън населеното място, в което живеете. Събитията ще са динамични, често непредвидими и няма да сте в позиция да ги контролирате или да им въздействате. При подобни обстоятелства е желателно да реагирате гъвкаво, да адаптирате плановете си към обстоятелствата и да се приспособявате към новите условия. В моменти на затруднение, потърсете съдействие от близките си. Ще ги убедите да застанат на ваша страна, ако им обясните разбираемо колко перспективни и значими са замислите ви.

Козирог

Промяна на обстоятелствата ще ви принуди да промените и някои параметри на проектите си. Ще се наложи да ги подобрите, усъвършенствате или просто да отстраните някои слабости, които не е имало как да предвидите. Не се стресирайте и не се обезкуражавайте. Приемете го като вариант за разгръщане на уменията ви, а не като критична точка в професионалния ви напредък. Допитайте се и до мнението на колегите си. Обобщете предложенията им, поблагодарете им и ще ги привлечете на своя страна. Бъдете сигурни в себе си, ще стабилизирате позициите си и ще постигнете популярността, към която се стремите.

Зодиите, които сами съсипват живота си

Пет зодии, чиито желания ще се сбъднат през първата половина на 2023 г.

Месечен хороскоп за януари – време е за ново начало

Водолей

Да не забравяме, че Слънцето е вече във вашия знак и ще повиши както мотивацията, така и стартовата ви скорост. Не е важно с колко работа вие ще се наемете, а доколко добре ще можете да разпределите задачите и да организирате изпълнението им. Действайте смело, разчитайте на лидерските си умения и ако са ви необходими допълнителни ресурси, от вас зависи да си ги осигурите. Ще попаднете на подходящи източници. Всички проекти ще са важни, но не еднакво важни, така че постарайте се да ги подредите по приоритет. Нестандартните решения ще ви осигурят популярност.

Риби

Не се размотавайте и не отлагайте изпълнението на веднъж поставените цели. Във ваш интерес е да действате „тук и сега“. Да ориентирате енергията си в конкретно направление и да оптимизирате действията си максимално. Само след месец вече ще „берете плодовете на засадените сега семена“. Бъдете себе си, старайте се да подчертаете с работата уникалността, оригиналността и индивидуалността си. Стремете се към сътрудничество и ще осъществите творческите си замисли без съществени затруднения. Деловите контакти, създадени през този период ще са устойчиви и дълготрайни.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари