IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за февруари 2023 – какво ви чака тази седмица?

6 февруари 2023 17 30

Астрологична прогноза за периода 6 – 12 февруари

IStockphoto

IStockphoto

Хороскоп за февруари 2023 е нова порция астрология, от която ще научите какво ви чака не само тази седмица, но и през новия месец. Въпросната наука изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

През последните няколко дни търсенията за месечен хороскоп се увеличават. В началото на новата седмица Tialoto.bg ви представя новата астрологична прогноза на Петя Георгиева за периода 6 – 12 февруари.

Хороскоп за февруари 2023 – какво да очаквате тази седмица?

Овен

Никой не се съмнява в неизчерпаемата ви работоспособност, но за да сте достатъчно ефективни е желателно да насочите енергията си към екипните дейности. Твърдението, че „и сам воинът е воин“ невинаги е абсолютно вярно, не залагайте на него. Помислете как да привлечете инвеститори, ресурси, надеждни партньори, за да повишите вероятността за реализация на идеите си и да напреднете в професионалната сфера. Не е изключено да придобиете актив под формата на имот или съоръжение, благодарение на който да икономисате време, средства и усилия.

Телец

Инициативите ви в професионалната област ще привлекат вниманието и ще си осигурите подкрепата, която ви е необходима. Благодарение на намесата на партньорите и на наличните ресурси, с които разполагате, ще довършите поне един от важните си проекти и ще заложите устойчив фундамент за изпълнението на следващите, включително дългосрочните. Не е изключено да получите интригуващо предложение за съвместна дейност, която ще продължи много по-дълго и по-успешно, отколкото сте предполагали, сочи вашият хороскоп за февруари 2023.

Близнаци

Новостите ще са свързани с професионалния и с личния ви живот, пише Петя Георгиева във вашия нов хороскоп. Най-вероятно ще се свеждат до появата на нови хора, с чиято помощ ще започнете малко по малко да осъществявате замислите си. Енергетиката ви е стабилна, не се опасявайте от затрудненията и допълнителните отговорности, които може да се наложи да приемете. Подхождайте към предизвикателствата разумно и тактично и ще си осигурите подкрепа точно в най-критичните моменти.

Рак

Въведете ред в дейностите, които преценявате като маловажни и непрекъснато пренебрегвате. Правейки го, ще намалите вероятността за грешки, което никак не е за пренебрегване. Не се надявайте на допълнителни приходи, дори и да са ви обещани. Разпределяйте средствата за текущи разходи икономично, разумно и пестеливо. Преценете обективно сложността на задачите си и ги редувайте така, че да изразходвате силите си равномерно. Ще можете да обсъдите някои важни въпроси с роднините си и да стигнете до общо окончателно решение по тях.

5 зодии, които ще срещнат любовта в навечерието на Свети Валентин

Зодиите, които са най-склонни да се влюбват от пръв поглед

8 вида съвместимост между зодиакалните знаци, кои са те?

Лъв

Ще се наложи да работите едновременно в две направления – върху професионалните си задачи и върху себе си. Хороскопът ви за февруари 2023 показва, че каквото и да се случи, трябва да се съобразявате с обстоятелствата и да не навлизате в чужда територия. Потърсете начин да редувате задължителните дейности с такива, които лично вие харесвате и изпитвате удоволствие от изпълнението им. Този вид организация ще стимулира въображението ви и ще успеете да намерите нестандартни решения на задачи, които са ви изглеждали невъзможни за осъществяване. Като краен резултат ще се почувствате доволни от себе си, а рутинната работа ще е по-малко отегчителна.

Дева

Деви, задълженията ви изведнъж може да започнат да се увеличават лавинообразно. Вие сте достатъчно старателни, за да не ги отхвърлите или да се оплачете, но в крайна сметка материалният еквивалент за свършената работа няма да е какъвто преценявате, че ви се полага. Заключението е, че не бива да очаквате незабавни похвали и възнаграждения за всяка свършена работа. Първата реална награда ще е натрупаният опит, който съвсем не е без значение. Действайте с умерено темпо, за да съхраните силите си за по-дълго време. В края на периода ще установите, че сте напредвали бавно, с малки крачки, но в никакъв случай не сте били в застой.

Везни

Според хороскопа за февруари 2023, творческият ви потенциал е висок и къде с оригинални идеи, къде с малко чужда помощ, но ще успеете да се справите с повечето от появяващите се проблеми. Ще ви е много полезно, ако се опитвате да преценявате всеки факт или събитие от различни гледни точки. Ще забележите не само потенциалните опасности, но и евентуалните ползи и да намерите заобиколен път или алтернативно решение на наболелите въпроси. Принципно, бихте могли да извлечете дивиденти от почти всяка ситуация, при която попадате. Ако пък нещо ви се стори прекалено сложно, не се притеснявайте да споделите с приятелите си. Те също ще ви подскажат идеи.

Скорпион

Опитайте се да разпределите силите си равномерно между професионалните и домашните задължения, между семейството и приятелите. Преживяванията ще са необичайни и колоритни, ще ви подскажат, че нищо не е нито толкова лошо, нито толкова хубаво, колкото ви изглежда на пръв поглед. Предстоят както служебни пътувания, така и лични пътешествия, а в повечето случаи ще успеете и да ги съчетаете. Не отричайте онова, което не разбирате, съветва Петя Георгиева във вашия нов хороскоп. Колкото повече усилия за възприемане на чуждата гледна точка положите, толкова по-лесно ще преодолеете собствените си проблеми, когато се появят.

Стрелец

Грижите и задълженията ви ще се окажат необичайно много. На всичкото отгоре ще се наложи да се справяте не само със собствените си проблеми, но и с тези на ваши близки. Действайте според възможностите си, не се надценявайте, за да не се окажете в неблагоприятната ситуация на човек, който не изпълнява обещанията си. Успеете ли да разберете какво пречи на напредъка ви, ще успеете и да преодолеете въпросната пречка. Определете си време за медитация и уединение, в което да възстановите пълноценно силите си и да стабилизирате вътрешния баланс.

Козирог

Според вашия хороскоп за февруари, тази седмица ще започне с дребни изненади или по-точно неочаквани случки и в крайна сметка, може да завърши с кардинални промени, но дали наистина ще стане така зависи почти изцяло от вас. Като начало кратко пътуване на близко разстояние ще ви подскаже как да разширите професионалното си влияние. След известно време на размишление, анализ, съпоставяне на фактите и преценяване на възможностите ще предприемете поредица действия за подобряване на взаимоотношенията и улесняване изпълнението на домашните задачи. Проект, който сте предложили предишния месец ще привлече вниманието и ще стане обект на особено полезна дискусия, след която ще знаете как да го подобрите и на кого да разчитате за изпълнението.

Тъмна енергия: 5 зодии с „адски“ характер

Кои са най-сексуалните зодии?

3 зодии, които не биха ви измамили

Водолей

В случай, че професионалните ви изяви са в областта на точните науки или друг тип работа, изискваща стандартна поредица от действия, то заниманията ви ще протекат по познатия до момента начин. Независимо от всичко, творчески хрумвания няма да ви липсват и, ако искате все пак в някакъв момент да ги осъществите, направете си труда и ги запишете и структурирайте. Така ще можете да се заемете с тях при първа възможност. В края на седмицата Меркурий ще навлезе във вашия знак. Много е вероятно да попаднете на интригуваща информация от неизвестен източник. Запазете я, опитайте се да проверите достоверността ѝ и ако установите, че е надеждна, помислете как да я използвате максимално в текущата си работа.

Риби

Събитията ще са разнообразни, нееднозначни и на моменти ще се налага да правите труден избор по схемата „от две злини – по-малката“, според хороскопа за февруари 2023. Обстоятелствата ще ви принудят да се стремите към оптимална лична организация и да се заемете с дейности, в които нямате натрупан голям опит. От друга страна, ще имате възможност да направите някои експерименти, които ще ви покажат кои идеи са приложими на практика, полезни и перспективни. Периодите, в които се налага да намалите темпото са временни и, усетите ли че се натъквате на някакви стопери, запазете спокойствие и изчакайте. Усилията ви, колкото и да са обмислени, няма да катализират процесите. Стремете се да довършвате започнатото и не разпилявайте вниманието си в няколко противоположни направления едновременно.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари