IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 март

20 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Слънцето навлиза във вашия знак. Ще се отрази стимулиращо на активността и приповдигащо на настроението ви. Насочете усилията си предимно към дейности, които ви харесват. След като се справите с тях, ще сте достатъчно оптимистични, за да довършите и по-неприятните.

Телец

Редуцирайте контактите си. От вас зависи да решите с кого си заслужава да общувате и чие присъствие е за предпочитане да избегнете. Не робувайте на предубеждения.

Близнаци

Предположенията ви може сериозно да се разминат с реалността. Причините ще са обективни, така че не бързайте да се обезсърчавате и не прехвърляйте лошото си настроение върху хората, които все пак полагат някакви усилия, за да ви помогнат.

Рак

Ще ви е трудно да съсредоточите вниманието си само към една тема. Задачите ще са доста и разнородни, което може да предизвика безпокойство. Съхранявайте старателно вещите и парите си, не е изключено да загубите или забравите нещо важно.

Лъв

Спонтанните и необмислени действия и изказвания може да се отразят разрушително на някой или няколко от контактите ви. Усетите ли пристъпи на раздразнителност, от които ставате невъздържани, уединете се. Понякога това е най-сигурният начин за избягване на неприятностите.

Дева

Проверявайте годността на хранителните продукти, които възнамерявате да употребите и не ползвайте медикаменти без лекарско предписание. Съществуват предпоставки за алергичен пристъп или отравяне. От вас зависи да избегнете неприятностите.

Везни

Заемете се с най-належащото, съсредоточете усилията си „тук и сега“. Оставете подреждането на бъдещите планове за по-подходящ момент. Към настоящия не разполагате с достатъчно надеждна информация.

Скорпион

Непредвидена и неочаквана информация ще ви накара да преподредите програмата си. Не пропускайте момента да уредите проблем, който от доста време е „на изчакване“. Ще се почувствате доволни от себе си.

Стрелец

Преценявайте обстановката и условията, преди да се заемете с каквото и да било. За част от набелязаните дейности ще се сблъскате буквално с непреодолими бариери, свързани с външни и независещи от вас обстоятелства. Приемете фактите и променете програмата своевременно.

Козирог

Намалете разходите. Да избегнете загубите е по-важно, отколкото да увеличите приходите. С каквито и сложности да се наложи да се справяте, окончателното им отражение ще е върху финансите.

Водолей

Намалете инициативата и не привличайте вниманието. Подходящата тактика за днешния ден е да сте „по-тихи от водата и по-ниски от тревата“. Слушайки и наблюдавайки, ще разберете кой се опитва „да ви сложи прът в колелата“.

Риби

В началото на деня може да се наложи да се справите с някои дребни неприятности. Не ги драматизирайте излишно. Нито са фатални, нито ще ви затруднят кой знае колко, а ако реагирате спокойно, ще ги преодолеете без особени усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари